*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Φεβρουαρίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

26 Φεβρουαρίου


Viva Κούβα... Η Θρακική Θεατρική Σκηνή ανοίγει φέτος την παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού με ένα φαντασμαγορικό πράγματι θέαμα και μια στολή που σίγουρα θα πολυσυζητηθεί! Κουβανοί και Κουβανέζες για διασκέδαση, χορό και ρούμι! Κλείστε στολές σήμερα κιόλας στα τηλέφωνα 25410 62222 & 25410 20670. Στοιχίζουν μόνο 29 Ευρώ και θα ενθουσιαστείτε με την ποιότητα και τα χρώματά τους.
.....

Τετάρτη… μέρα για σένα!
Πιο Salsa κατάσταση …δεν γίνεται !!!
Σε περιβάλλον ξύλου, με ήχοοο και φώς!!!
Τραγούδια που συναρπάζουν & ξεσηκώνουν !!!
Με τους καλύτερους χορευτές !!!
Το
Απόλυτο SALSA PARTY… στο Απόλυτο bar της πόλης @ lola…
…in the center of Xanthi - Old Town.
....

Tην Πέμπτη οι Radial Groove στο Ano kato bar....
"Οι Radial Groove αποτελούνται από τους Βάσω Λιάπη (κιθάρες, φωνητικά), Πασχάλη Παπούδα (μπάσο), Σωτήρη Διαμαντόπουλο (πλήκτρα, φωνητικά), Αλέξη Δρουδάκη (φωνή) και Μπάμπη Βαλσαμίδη (τύμπανα). Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στο Ano Kato bar. Από το 2006 συμμετέχουν στα μουσικά δρώμενα της Ξάνθης και της Θράκης γενικότερα, παίζοντας διασκευασμένα κομμάτια της alternative rock σκηνής, πλαισιωμένα από funk και pop-rock μελωδίες.
Το μουσικό ύφος της μπάντας παραμένει αταλάντευτα alternative! Για 2.5 ώρες, οι Muse εναλλάσσονται με τους Peppers, οι Killers συναντούν τους Maroon 5 και οι U2 επανέρχονται νοερά συνοδευόμενοι από τους Jet και τους Cake.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
....

*Ο Μ.Α.Σ 'Αρης Πετεινού προσκαλεί όλο το κόσμο, στον ετήσιο χορό του που θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 στην Αίθουσα Δεξιώσεων ''ΔΙΟΓΕΝΗΣ'' που βρίσκεται στο 5ο χιλ. Ξάνθης-Λάγος...
Μαζί της θα είναι...
Στο Λαϊκό ο Σταύρος Ψαρρός & στο Ποντιακό ο Στάθης Παρχαρίδης στο τραγούδι,ο Μίλτος Αποστολίδης στη λύρα ο Γιώργος Χαραλαμπίδης στο νταούλι
Τιμή πρόσκλησης
15€ (Κανονικό) & 7€ (Παιδικό)
Περιλαμβάνει πλήρες μενού & άφθονο ποτό
.......

* To cafe-bar "Το Πέτρινο" είναι υπερήφανο που θα φιλοξενήσει τον Φοίβο Δεληβοριά σε μία υπέροχη βραδιά την Πέμπτη 7 Μαρτίου (Τσικνοπέμπτη).
Κιθάρες: Κώστας Παντέλης
Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου
Μπάσο: Σταμάτης Σταματάκης
Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας
Ώρα προέλευσης : 21:00
Τιμή Εισιτηρίου 13 Ευρώ / 11 Ευρώ (για άνεργους και φοιτητές) *
*με την επίδειξη ταυτότητας και του πάσο για φοιτητές και της κάρτας ανεργίας για ανέργους αντίστοιχα
....

*Το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης ανοίγει το Μουσείο Ιστορίας Ελληνικής Ενδυμασίας στο χώρο του, στην συμβολή των οδών Αγ. Γεωργίου και Βενιζέλου γωνία , στο 1ο όροφο, από ώρα 18:30 έως 22:00. Το Σάββατο και την Κυριακή επί πλέον και από ώρες από 11:00 έως 13:30. Επίσης, σε συνεργασία με την Ομάδα Κοινωνικής Δικτύωσης «Παλιές Φωτογραφίες Ξάνθης», φιλοξενεί στον ίδιο χώρο έκθεση φωτογραφίας. Ελάτε να σεργιανίσουμε στα σοκάκια της πόλης και να ταξιδέψουμε στον χρόνο, γνωρίζοντας την πόλη της Ξάνθης. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2541028188.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »