*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Φεβρουαρίου

SEE THROUGH

26 Φεβρουαρίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*«Βγάλε με»... αδύνατο, είπε στον γνωστό αθλητικογράφο - φωτορεπόρτερ Τόρη Παπαδήμα ο Θανάσης Ξυνίδης στις κερκίδες των Πηγαδίων στο παιχνίδι της Ξάνθης με την Βέροια...
-Μόλις ενισχυθούμε λίγο οικονομικά θα το κάνουμε κι αυτό... Ειδικές φωτογραφικές μηχανές που σε κάνουν ακόμη και... Μπράντ Πιτ!
......
*Μάρεσαν πολύ τα «παράπονα» του Τσέπελη για τον Δήμαρχο που εν καιρώ κρίσης, δεν τον αφήνει να προβάλει το... «τρομερό» έργο του στη ΔΕΥΑΞ από τα φιλικά του ΜΜΕ! Με το αζημίωτο φυσικά...
-Φυσικά ο «υπαρχηγός» του Δημάρχου ποτέ δεν ρώτησε τους δημότες τι παράπονο έχουν από τον Δήμαρχο...
-Διότι προφανώς η πρώτη απάντηση που θα εισέπραττε, θα ήταν να απαλλάξει τον Δήμο Ξάνθης, από τον «πλουτίσαντα»... Τσέπελη!
......
*Συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, αλλά άνευ της παρουσίας του Προέδρου Μανώλη Φανουράκη...
Ευτυχώς ήταν όμως παρούσες στην συνεδρίαση η Αλατά με την Σούλα Τζόλα, οπότε ηρέμησα! Όλα πήγαν ομαλώς...
......
*Συνελήφθησαν την 22/2/2013 το μεσημέρι, σε χωριό του Διδυμοτείχου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 33 και 47 ετών, διότι αφαίρεσαν ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ένα (1) γεωργικό εργαλείο και δύο (2) σιδερένια βαρέλια. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. 
Ας κλέψουμε κι ότι πάρουμε... καλό είναι!
……

Γυναίκες «φαντομάδες» στη Ξάνθη; Και μάλιστα νεαρές; Σύμφωνα πάντως με το αστυνομικό δελτίο, συνελήφθησαν την 22/2/2013 το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 32 και 26 ετών, διότι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν κατάστημα στην πόλη της Ξάνθης. Στην κατοχή των δράστιδων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) διαρρηκτικό εργαλείο.
.....

Kαραμανλής:
Εγώ τον Τσίπρα τον πάω, έχει κάτι φρέσκο!
Ο Κώστας Καραμανλής λέγεται ότι εκφράζεται πολύ θετικά για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έχει εκφράσει άποψη για το τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει τις εκλογές.
«Εγώ τον Τσίπρα τον πάω. Έχει κάτι το φρέσκο. Πέτυχε να είναι αξιωματική αντιπολίτευση με πολύ υψηλό ποσοστό» φέρεται να έχει πει σε συνομιλητές του ο Κώστας Καραμανλής, αν και διευκρίνισε πως εάν κέρδιζε τις εκλογές η Ελλάδα θα ήταν εκτός ευρωπαϊκής ένωσης.
Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, ο πρώην Πρωθυπουργός ο οποίος έχει να συνομιλήσει επί της ουσίας πολύ καιρό με τον Αντώνη Σαμαρά και εκφράζεται με πολύ θετικά λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα.
Μάλιστα, φέρεται να έχει πει ότι δεν θα πρέπει να υποκύψει στα συμφέροντα και καλό θα ήταν για να ενδυναμωθεί να προχωρήσει σε δυο-τρεις διαγραφές.
....

Δημοσιογράφοι, γιατροί, γενικοί γραμματείς με «μαύρα» πόθεν έσχες
Γενικοί γραμματείς υπουργείων, αθλητικοί παράγοντες, διευθυντές του ΕΣΥ, τραπεζίτες, πρόεδροι και μέλη επιτροπών αξιολόγησης διαγωνισμών, αλλά και... δημοσιογράφοι ελέγχονται από τις Αρχές για παραβάσεις που διαπιστώθηκαν από το πόθεν έσχες τους!
Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Νικολούδης απέστειλε στις αρμόδιες υπηρεσίες της κυβέρνησης έγγραφο-φωτιά, όπου αναφέρει ότι τα πόθεν έσχες 335 προσώπων είναι «σουρωτήρι», παρουσιάζουν σημαντικά προβλήματα και καταδεικνύουν σοβαρές παραβάσεις, για τις οποίες πρέπει να δοθούν εξηγήσεις και αυτά να περάσουν ξανά από μικροσκόπιο!
Σύμφωνα με το «Έθνος», ειδικά για υποθέσεις διαφθοράς, προβλέπεται ανάκριση και δίκη-εξπρές για επίορκους υπαλλήλους και λειτουργούς που ζημιώνουν το Δημόσιο.
.....

ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΠΑΡΑΤΑ ΤΗ «ΔΙΑΠΛΟΚΗ»!
Εκτός ατζέντας η παράταση της θητείας των «πράσινων» αλλά...
Από δω το πάει, από κει το πάει... στο χαβά του ο «παλαιάς» κοπής που ακούει στο όνομα Ευριπίδης Στυλιανίδης...
Δεν είναι στην ατζέντα της κυβέρνησης η παράταση της θητείας των αιρετών, δεν την έχει απασχολήσει, δήλωσε από τη Ρόδο ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, το Σάββατο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου.
-Σημείωσε, όμως, πως έχει «στα χέρια» του την πρόταση του προέδρου της ΕΝΠΕ, όπως και εκείνης της ΚΕΔΕ από το Συνέδριό της στην Εκλογική Περιφέρειά του, στις αρχές του 2012.
Δηλαδή των πράσινων που «πιέζουν» για παράταση, προκειμένου να «διασωθούν» και να μην «καταποντιστούν» στις εκλογές του 2014...!
-Ευριπίδη άσε τη «διαπλοκή» με τους «πράσινους», γιατί θα το «διαλύσεις» το κόμμα αν συνεχίσεις έτσι...
Το 5% δεν θα κάνει κουμάντο και δεν θα Κυβερνάει την Ελλάδα... Επιτέλους θα πρέπει να σταματήσει αυτό!
(Σ.Σ. Ποιος είναι ο πρώτος που θέλει παράταση της θητείας του; Μα ο... Γιαννακίδης!!! Θέλει κι ερώτημα...;).
........

Ο Πεταλωτής για τον χρυσό στο facebook
“Εξαντλήσαμε άραγε κάθε άλλη δυνατότητα επενδύσεων στην περιοχή μας για να στραφούμε αναγκαστικά στην αξιοποίηση των κοιτασμάτων χρυσού! Οχι βέβαια.” Αναφέρει σε μήνυμά του στο Facebook ο πρώην Υπουργός Γιώργος Πεταλωτής για το θέμα της λειτουργίας μεταλλείων εξόρυξης χρυσού στη Θράκη.
Στο ίδιο μήνυμα σημειώνει:«Είμαι σίγουρος ότι η αντίδραση στην όποια "αποφασιστικότητα" για υλοποίηση, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν την βάσιμη άρνηση σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας, δεν θα εξαντληθεί σε επισκέψεις των τοπικών φορέων στην Κεντρική Διοίκηση, γιατί πλέον αντιμετωπίζουμε άλλη φάση του ζητήματος που απαιτεί την πλέον υπεύθυνη στάση. Με ειλικρινή άμεση τοποθέτηση όλων μας.» Ο κος Πεταλωτής ζητά να ενημερωθεί «ποιό θα είναι το πραγματικό όφελος της χώρας και της τοπικής κοινωνίας, πέρα από τις θρυλούμενες περιορισμένες θέσεις εργασίας και για περιορισμένο χρονικό διάστημα φυσικά! Ποιές θα είναι οι απευθείας χρηματικές εισροές! Και ποιό ακριβώς θα είναι το πραγματικό όφελος της καναδικής εταιρίας! Τι προβλέπει ακριβώς η σύμβαση, ποιοί ακριβώς οι όροι της και ποιά η αποκατάσταση - εάν γίνεται - του περιβάλλοντος μετά την αποχώρηση της εταιρίας, η οποία θα γίνει σε λίγα χρόνια.!»
-Ποιος θα του απαντήσει; Ο κύριος Σαμαράς ή ο κύριος Βαγγέλης Βενιζέλος;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »