*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Φεβρουαρίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

01 Φεβρουαρίου


Το τυχερό μωρό των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» το οποίο ήταν το τυχερό κερδίζοντας το φλουρί της βασιλόπιτας το βράδυ της Τετάρτης. Μετά από δέσμευση του υποψηφίου βουλευτή κ. Χαράλαμπου Ευστρατίου θα του δοθεί ένα άλλο αναμνηστικό δώρο το οποίο θα το συντροφεύει σε όλη την ζωή.
Ο πατέρας του μωρού που κέρδισε το φλουρί ο κ. Τσέρνος Ιωάννης ο οποίος με μεγάλη χαρά χαμογελάει στις κάμερες του Xanthi channel.
(Σ.Σ. Το κανονικό δώρο στο φλουρί ήταν ένα μπουκάλι τσίπουρο...).
....
(μονόστηλο)
Η Ένωση Επιστημόνων Γυναικών Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στον κινηματογράφο ΟΣΚΑΡ με ομιλητή τον Σωκράτη Τουμπεκσή, φυσικό - διευθυντή ορχήστρας με θέμα «Η δίδυμος γένεση, ο J. S. BACH και η εξέλιξη του σύμπαντος». Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ο πιανίστας Γιάννης Κανάκης.
....

Οι circle of confusion Κουτσαϊμάνη Μαρία, Τεφρωνίδης Νίκος και Μακρής Κώστας τρεις φίλοι ερωτευμένοι με τη μουσική που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δείξουν αυτή τους την αγάπη στο κοινό διασκευάζοντας γνωστά rock/metal/jazz κομμάτια σε ακουστικές εκτελέσεις υπό τους ήχους της ακουστικής κιθάρας , του πιάνου και του cajon βάζοντας έτσι το δικό τους προσωπικό στίγμα . Πολλά και διαφορετικά ηχοχρώματα συνδυάζονται και μας προσφέρουν ένα ακουστικό μουσικό μείγμα σε μία ξεχωριστή βραδιά .
Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 22:30 στο cafe bar «ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ».
Είσοδος Ελεύθερη.
…..

Okee Dokee στο Αno kato bar την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου!!!
Οι Okee' Dokee είναι ένα πενταμελές συγκρότημα, που δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2011. Έπειτα από, σχεδόν, ένα χρόνο ζωής, μετρούν αρκετές εμφανίσεις στην Ξάνθη, από όπου και προέρχονται, όπως επίσης και στις γειτονικές πόλεις της Δράμας και της Κομοτηνής. Αυτήν την περίοδο οι Okee' Dokee δημιουργούν τις δικές τους συνθέσεις, με σκοπό να τις παρουσιάσουν στο κοινό το προσεχές διάστημα.
Οι Okee' Dokee είναι οι:
Μαρία Γιαννικάκη - Φωνητικά
Παντελής Ψαρρός - Κιθάρες
Τάσος Βογιατζής - Κιθάρες
Χάρης Τσαγκαλίδης - Μπάσο
Σπύρος Κουτσομιχάλης - Τύμπανα
………..
 
Ο Δήμος Αβδήρων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Γενισέας σας προσκαλεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 στην Εορτή της Υπαπαντής Του Κυρίου, στην έδρα του Δήμου, τη Γενισέα όπου πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός μας.
………

Παρασκευη 8 Φεβρουαρίου, οι Χαϊνηδες ζωντάνα στο Lola στην Ξάνθη!
Η 7-μελής μπάντα των «Χαϊνηδων» σμίγει τόπους και χρόνους, ρυθμούς και ηχοχρώματα, συμβάλλοντας έτσι στο ιερό ΧΑΟΣ που είναι η μόνη πηγή δημιουργίας και αυτο-οργάνωσης.
Δημήτρης Αποστολάκης – Λύρα, φωνή
Δημήτρης Ζαχαριουδάκης – Ακουστική κιθάρα, φωνή
Μαρία Κώτη – Φωνή
Αλέξης Νόνης – Νταούλι, νταρμπούκα, νταφ, καχάν
Δημήτρης Μπρέντας – Πλήκτρα, καβάλι, κλαρίνο, γκάιντα
Αντώνης Σκαμνάκης – Μπάσο
Μιχάλης Νικόπουλος – Μπουζούκι, Μαντολίνο, Λαούτο, Φωνή

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »