*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Φεβρουαρίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

01 Φεβρουαρίου


*Ένα κοριτσάκι δύο μηνών, κέρδισε το φλουρί στη βασιλόπιτα των Ανεξάρτητων Ελλήνων το βράδυ της περασμένης Τετάρτης..
Τα τοπικά στελέχη μιλούν για γούρι και αισιοδοξία... το κοριτσάκι από το καροτσάκι της μαθαίνοντας την είδηση, αναφώνησε με χαρά...
-Ω! Τι κόσμος μπαμπά...

Ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας - Ισμαρίδας σε συνεργασία με την ΦΕΞ - ΠΑΚΕΘΡΑ και την Περιφέρεια ΑΜΘ για φέτος έχει προγραμματίσει Ηχοπερίπατο στην Λίμνη Βιστωνίδα με τον κ. Μαρίνο Κουτσομιχάλη, όπου το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 9:30, με την συμμετοχή της Περιβαλλοντικής Ομάδας του 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης θα γίνουν περιβαλλοντικές ηχογραφήσεις του νερού και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 20:30 στο Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης θα γίνει η Παρουσίαση – Συναυλία του υλικού ηχογραφήσεων.
……
*Επίσης το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013, Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων, θα παραμείνουν ανοικτά για το κοινό από τις 9:30 έως και τις 16:00 το Κέντρο Πληροφόρησης Βιστωνίδας - Ισμαρίδας στο Πόρτο Λάγος (τηλ.25410 96646) και το Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Νέστου στην Κεραμωτή (τηλ. 25910 51831) που θα δέχονται όλους τους επισκέπτες που θα θελήσουν να ενημερωθούν για τις αξίες των υγροτόπων.
……
*Στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στη πόλη μας τις επόμενες μέρες. Οι Anathema είναι μία από τις αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού και το έχει αποδείξει ο κόσμος με τα συνεχόμενα Sold Out σε κάθε τους εμφάνιση στην Ελλάδα.
Ο Daniel Cavanagh έχει αποδείξει και έχει δηλώσει ότι έχει μια πολύ παράξενη και δυνατή σύνδεση με την Ελλάδα και το κοινό τους και το αποδεικνύει με τις επισκέψεις του για να μας δώσει την υπέροχη ατμόσφαιρα που βγάζει στα ακουστικά του Shows.
Ο κιθαρίστας των Anathema,θα επισκεφτεί την πολυαγαπημενη του Ελλάδα για 6 ακουστικά shows μία εκ αυτών στο Nostos bar, Ξάνθη. Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου. Είσοδος 10 Euro!
......
*Αυξάνονται και πληθύνονται οι ταβέρνες και τα μαγαζιά που προωθούν την καταπληκτική Παραδοσιακή Ρετσίνα της Ξάνθης, την ρετσίνα ΦΙΛΟΤΙΜΟ...
Ζητήστε την στην ταβέρνα που θα πάτε και γευτείτε την πάντα ΠΑΓΩΜΕΝΗ! Γιατί εκτός από ΦΙΛΟΤΙΜΟ, είναι και Μανίτσας!
.......
*Και μια εκδήλωση από την γειτονική Καβάλα...
-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΔΠΘ ΤΩΝ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ 07 LIVE ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ!
ΣΤΑ DECKS O DJ WAIF ΤΩΝ 4012 BEATS @ JAZZ ROCK (Φιλελλήνων 9, πεζόδρομος Καβάλας).
ΕΙΣΟΔΟΣ: 8 ΕΥΡΩ.
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 21:00
......
*Και κάτι ξεχωριστό για να κλείσω σήμερα ευχάριστα την στήλη…
Επιτέλους το διαφορετικό!
Με ιδιαίτερο χαρακτήρα…
Σε μοναδικό περιβάλλον.
Με ποιότητα ήχου και μουσικής!!!
( Coffees & Drinks Culture )
Θα συζητηθεί
Το event που έλειπε από την πόλη!!!!
Κυριακή …μέρα απόλαυσης!
Στην αρχή της παλιάς πόλης (Πλατεία Αντίκα)
Έχουμε πλέον ΤΗΕΜΑ !!!
Από τις 4:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ.
JUST SAVE… THIS SUNDAY FOR YOU AND YOURS

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »