12 Ιανουαρίου

Πανηγύρια Φανουράκη! Ξέχασε όμως να ευχαριστήσει ...Ιγιαννίδη, Λύρατζη, Κ. Τριανταφυλλίδη και Λομβαρδέα!

12 Ιανουαρίου
*Πανηγύρια Φανουράκη που…θα καθυστερήσει η αγορά του Παιδικού σταθμού της οδού Σάρδεων με τη συνδρομή των ανθρώπων που...ευνόησε ο Δημαρχόπουλος!
Όπως αναμέναμε όλοι, με «πανηγυρισμούς» και ύβρεις κατά του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννη Δρεμσίζη αντέδρασε ο Μανώλης Φανουράκης (σ.σ. Για τον φόβο των Ιουδαίων βάζει και υπογράφουν τις ανακοινώσεις του όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του…), επειδή -όπως ήδη είχαμε αποκαλύψει- ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ τελικά η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης που αφορούσε τον Παιδικό σταθμό της οδού Σάρδεων, αφού δεν συμπληρώθηκαν οι απαιτούμενες 21 ψήφοι και έμειναν στους… 20, μετά το ευτράπελο του Ιγιαννίδη ότι ήταν… στην τουαλέτα και ξεχάστηκε!
Επί της ουσίας βέβαια οι «πανηγυρισμοί» αυτοί είναι σε βάρος της κοινωνίας και των γονιών που προσδοκούσαν ότι ένας ακόμη Παιδικός σταθμός θα λειτουργούσε στη πόλη της Ξάνθης και εντελώς πρόσκαιροι...! Καθώς αν οι παραπάνω ήταν παρόντες, θα υπήρχε και με διαφορά μάλιστα η απόλυτη πλειοψηφία!
Μάλιστα αν είχε λίγη ειλικρίνεια ο κύριος Φανουράκης, όφειλε πλην των πανηγυρισμών του κατά του Δημάρχου, να κάνει κι ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Δημαρχόπουλου που ο καθένας για διαφορετικό λόγο, απουσίαζαν από την επίμαχη ψηφοφορία…!
Και αναφερόμαστε στις απουσίες των Πασχάλη Λύρατζη, Μιχάλη Λομβαρδέα, Στέφανου Ιγιαννίδη και του...πολιτευτή (!) Κώστα Τριανταφυλλίδη! Να τους έχει και να τους… χαίρεται ο Δήμαρχος αφού δεν μπορεί να τους «κουμαντάρει» και ΑΝΕΧΕΤΑΙ να τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα…! Διότι αυτοί έκαναν τζάμπα μάγκα τον Φανουράκη!!!
Ιδού και αυτούσια οι πανηγυρισμοί του κυρίου Φανουράκη και της παράταξής του που μιλάνε για… γραφικότητες των άλλων, όταν και οι ίδιοι με τις συμπεριφορές τους, δεν έχουν καμιά διαφορά μαζί τους! Νάχαμε δηλαδή να λέμε...Ο Φανουράκης που ο Πούλιος έστελνε στον Εισαγγελέα για...παράνομες συμπεριφορές στην τότε Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης και μετά έτρεχε στα δικαστήρια να...αθωώσει (!) για να τον πάρει υποψήφιο στο ψηφοδέλτιό του, μιλάει για....νομιμότητες και...συνεργασίες!!!! Προκειμένου ο Δήμαρχος να ενδώσει και να...."ικανοποιεί" τα προσωπικά και επαγγελματικά τους συμφέροντα!!!
-Αλήθεια αν ο Ιγιαννίδης δεν απουσίαζε την ώρα της ψηφοφορίας και οι Λύρατζης-Λομβαρδέας το ίδιο, τι θα έλεγε σήμερα ο Φανουράκης;;;
ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ:
ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΡΕΜΣΙΖΗΣ: Οι υπαίτιοι μίας θεσμικής ανωμαλίας και μίας ακόμη ταπεινωτικής ήττας για το Δήμο Ξάνθης
 Τελικά, «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις», η πολύκροτη απόφαση για την αγορά του Παιδικού Σταθμού - όπως είχαμε δυστυχώς προβλέψει - για λόγους μη ύπαρξης απόλυτης πλειοψηφίας ΚΑΤΕΠΕΣΕ στον έλεγχο νομιμότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και πλέον ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ !!!!!
Αυτό όμως που έμεινε και ΙΣΧΥΕΙ είναι η γενικότερη αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του δίδυμου Δημαρχόπουλου – Δρεμσίζη - στην προκειμένη περίπτωση «εφηύραν» πλειοψηφία ενώ δεν υπήρχε – η οποία τείνει να γίνει πλέον κανόνας στη λειτουργία του Δημοτικού μας Συμβουλίου, καθώς και οι δύο εξελίσσονται σε παράγοντες αποσταθεροποίησης και απομάκρυνσης από κάθε κανονικότητα, από κάθε λογική και από κάθε αλήθεια….
Με τακτικισμούς, γραφικότητες και πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση λοιπόν οι δύο κυριότεροι θεσμικοί παράγοντες της πόλης - ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου - προσπαθούν να επιβάλουν θέσεις και αντιλήψεις πρωτόγνωρες για τη λειτουργία ενός οργάνου γυρίζοντάς μας σε άλλες εποχές και εν τέλει αυτό που μόνο καταφέρνουν, όπως διαπιστώνουμε και από την απόφαση της Αποκεντρωμένης, είναι να προσβάλουν και να ευτελίζουν το κύρος και την αξιοπιστία του Δημοτικού μας Συμβουλίου, αμαυρώνοντας συγχρόνως βαρύτατα και την εικόνα  της πόλης μας.
Εμείς αντιλαμβανόμενοι το ρόλο μας και τις ευθύνες που απορρέουν από αυτόν, πάντα σε συνεργασία και συναντίληψη με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, θα θέσουμε στο Δημοτικό μας Συμβούλιο το θέμα της οργανωτικής λειτουργίας και της συμπεριφοράς των δύο αυτών ανδρών, προκειμένου, όσο διαρκεί η τραυματική για όλους μας θητεία τους, να περιορίσουμε τα φαινόμενα καταστατικής αυθαιρεσίας και αντιδημοκρατικής λειτουργίας που προσπαθούν να επιβάλουν στο ανώτερο όργανο λειτουργίας ενός Δήμου που είναι το Δημοτικό μας Συμβούλιο προσπαθώντας, όσο είναι δυνατόν, να μην επιτρέψουμε στο μέλλον να ξανασυμβούν παρόμοιες εκτροπές.
Για να επανέλθει η ομαλότητα, η συνεννόηση και η συνεργασία τουλάχιστον σε όσους ειλικρινά το επιθυμούν…
Για την "Κοινωνία Δημοτών"
ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΑΡΑ ΑΧΜΕΤ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΡΕΚΑΡΗΣ ΜΙΑΧΗΛ
ΤΖΕΝΑΝ ΤΣΑΡΕΚΤΣΗ
ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »