*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Φεβρουαρίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

22 Φεβρουαρίου


Και σήμερα, όπως κάθε Παρασκευή και Σάββατο άριστο φαγητό και καταπληκτική ζωντανή μουσική μόνο στη Μουσική ταβέρνα ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ.
Στο τραγούδι η Μάνια Ασλάνογλου και ο Φίλιππος. Στο μπουζούκι ο Τάσος.
Στην Παλιά Ξάνθη, (Πυγμ. Χριστίδη 7), τηλέφωνο 25410 72720. Καλό φαγητό και διασκέδαση σε προσιτές τιμές.
.......

Ανεβαίνει καθημερινά στην εκτίμηση των Ξανθιωτών η παραδοσιακή γνήσια ρετσίνα της Ξάνθης, ΦΙΛΟΤΙΜΟ! Που σημειωτέον, πίνετε μόνο ΠΑΓΩΜΕΝΗ! Ήδη πωλείται σε ακόμη περισσότερα μαγαζιά (ταβέρνες, μάρκετ, καφενεία κλπ) της πόλης μας. Και αυτό το 3ήμερο μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφο για όλους, με ρετσίνα φιλότιμο!
.......

Σημειώστε για το 3ήμερο...
*Μη το χάσετε σήμερα.... ΑΚΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΜΑΡΙΑ ΤΖΕΛΕΠΗ live στο  ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ αυτήν την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Με ένα πρόγραμμα που θα κρατήσει μέχρι το πρωί, αρκεί να έχετε ανεβασμένη την διάθεση και το κέφι σας...
*Επίσης αύριο Σάββατο 23/02 διαγωνισμός οριενταλ,με πολύ κέφι χορό και ναργιλέ. Μια διαφορετική βραδιά, Στο Nessos Τοξοτών.
*Τέλος...Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, ένα ακόμη σούπερ πάρτι ... WE ARE not ONLY HOUSE @ KΥΡΙΑΚΗ 24/2 @ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ. Να μη λείψει κανείς.
......

Κάτι εξαιρετικό για σήμερα... To cafe-bar "Το Πέτρινο" προσκαλεί όλο τον κόσμο σε μία μοναδική βραδιά με τον Γιώργο Καρυπίδη & Αντώνη Χειμωνίδη την Παρασκευή 22/2 στις 22:30 σε τραγούδια που σίγουρα αγαπάτε... στο ελληνικό ρεπερτόριο.
Είσοδος Ελεύθερη
...

Την Κυριακή έχουμε και πάλι... THEMA-XANTHI
“all time sessions”… μουσική που ακούγεται!!!
Διαφορετικό… με ιδιαίτερο χαρακτήρα…
Σε μοναδικό περιβάλλον.
Σε μία συνδυαστική περιήγηση 30 ειδών μουσικής!!!
( Coffees & Drinks Culture )
Θα συζητηθεί…!
Έχουμε πλέον ΤΗΕΜΑ !!!
Από τις 4:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ.
.......

Viva Κούβα... Η Θρακική Θεατρική Σκηνή ανοίγει φέτος την παρέλαση με ένα φαντασμαγορικό πράγματι θέαμα και μια στολή που σίγουρα θα πολυσυζητηθεί! Κουβανοί και... τρελοί για διασκέδαση, χορό και ρούμι! Κλείστε στολές σήμερα κιόλας στο τηλέφωνο 25410/20670.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »