*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Φεβρουαρίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

22 Φεβρουαρίου


*Ο σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης, μας προσκαλεί όλους στον ετήσιο χορό του, που θα γίνει το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 21.30 στο Μουσικό θέατρο «Πολιτεία» που βρίσκεται στο 5ο χιλιόμετρο Ξάνθης-Ιάσμου. Στο τραγούδι θα είναι ο Στάθης Νικολαϊδης, στη Λύρα ο Γιώργος Ατματζίδης, ο Κώστας Ζώης στο νταούλι, ο Ηλίας Ρακόπουλος στα πλήκτρα. Τιμή πρόσκλησης 15 Ευρώ κανονικό, 12 ευρώ φοιτητικό και 5 Ευρώ παιδικό, παιδιά δημοτικού. Περιλαμβάνει πλήρες μενού και άφθονο ποτό. Πληροφορίες κρατήσεις 2541078811 (Σύλλογος) 6987266928 (Γιώργος).
......
*Σημειώνω ότι στον ετήσιο χορό του ο Σύλλογος Ποντίων θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον Πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ) καρδιολόγο κ. Παρχαρίδη Γεώργιο, συνοδευόμενο από αντιπροσωπεία της ΠΟΕ, καθώς και την Πρόεδρο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Μαυρίδου Χρύσα.
Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος, ο χορός του Συλλόγου Ποντίων θα είναι από τους πλέον πετυχημένους.
......
*Επίσης εκτός από τους Πόντιους και ο Σύλλογος Μικρασιατών Ξάνθης «Αλησμόνητες Πατρίδες» μας ενημέρωσε για τον ετήσιο χορό του που θα γίνει την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 13:00, στην αίθουσα του κέντρου διασκέδασης «ΑΠΟΛΛΩΝ».
Το χορό των Μικρασιατών Ξάνθης, θα πλαισιώσει το 7μελές παραδοσιακό μουσικό συγκρότημα, που θα μας ταξιδέψει νοσταλγικά στο παρελθόν με τραγούδια και χορούς από όλη την Ελλάδα.Τιμή πρόσκλησης 15 Ευρώ.
......
*Εκτός από την Ξάνθη και στην Κομοτηνή παρουσίασε η κ.Νικολούλη το βιβλίο της όπως έμαθα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
......
*Περισσότερες λεπτομέρειες. Η παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη: «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ στο βιβλιοπωλείο «Δημοκρίτειο» στην Κομοτηνή. Η συγγραφέας συνομίλησε με το κοινό, την εκδήλωση προλόγισε η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, ενώ τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Μελαχροινή Μαρτίδου. Όπως είπε η κα Νικολούλη πρόκειται για μια συναρπαστική περιπέτεια, ένα σενάριο «από εκείνα που μόνο η ζωή ξέρει να γράφει. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία...»     
-Βέβαια οι συγγραφείς δοκιμάζονται στο ράφι κι εκεί θα φανεί η επιτυχία τους... Δηλαδή από τι βιβλία θα πουλήσουν!
......
Σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 19.00 έως 24.00 στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, τα μέλη του Τοπικού Τμήματος Οδηγισμού Ξάνθης, σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους την Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης.
Κάθε χρόνο στις 22 Φεβρουαρίου, "Οδηγοί" σε όλο τον κόσμο διοργανώνουν εκδηλώσεις, όπου "σκέφτονται ο ένας τον άλλον", δίνοντας αξία στην "προσφορά".
Το βράδυ αυτό, μικροί και μεγάλοι στην πλατεία της Ξάνθης θα ενημερωθούν, θα διασκεδάσουν και θα εμπνευστούν έναν καλύτερο κόσμο, παρέα με ένα ζεστό ρόφημα.
Όσοι συμπολίτες επιθυμούν μπορούν να φέρουν φάρμακα που δεν χρειάζονται, τα οποία και θα συγκεντρωθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου της πόλης μας.
Το Τοπικό Τμήμα Ξάνθης.
......
*Τα είκοσι χρόνια από την ίδρυσή του γιορτάζει φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης και διοργανώνει χορό το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στις 8.30 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Alexander». Η εκδήλωση θα έχει χαρακτήρα παραδοσιακού θρακιώτικου γλεντιού, που θα πλαισιωθεί μουσικά από την ορχήστρα του Νίκου Αλβανόπουλου.
......
*Θα μπορούσε να γίνει και στη Ξάνθη, αλλά... Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ) Δήμου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με το Γραφείο Ενέργειας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών για την εξοικονόμηση ενέργειας, ιδρύει γραφείο με δύο παράλληλες δράσεις:Ενημέρωση για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» και ενημέρωση για το «Μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ». Η ενημέρωση θα γίνεται τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 11:00π.μ. με 12:00 π.μ., στο χώρο του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ (Καρτάλη 2). Πληροφορίες: Λαφτσή Αλεξάνδρα Τηλ:6936979555. Τηλέφωνα γραφείου κατά τις εργάσιμες ώρες:2551026298

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »