*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Αυγούστου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Την παραίτηση του Αντιδήμαρχου Πρασίνου Απόστολου Αγκόρτσα ζήτησε ο Δήμαρχος!

01 Αυγούστου

Την παραίτηση του Αντιδήμαρχου Ξάνθης (στο πράσινο) Απόστολου Αγκόρτσα ζήτησε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης που ξαφνικά άναψε....με τον Δήμαρχο να ανεβάζει τους τόνους.
Αιτία, η στάση του Απόστολου Αγκόρτσα «να μην ψηφίσει το υπ’ αριθ. 5ο ΘΕΜΑ : Έγκριση του προγράμματος «Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας 2007-2013» Πράξη: Quality Certification System in Agrotourism (Σύστημα Πιστοποίησης Ποιότητας στον Αγροτουρισμό) (Εισηγήτρια Σπανού Μαρία), με το σκεπτικό ότι....δεν είχε ενημερωθεί προηγουμένως!!!
Τότε ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο Πρασίνου του είπε:
«Μετά και από αυτό κι εγώ ζητώ άμεσα την....παραίτησή σου. Δεν είναι δυνατόν κάθε τόσο να εκφράζεις αντίθετες απόψεις με αυτές της παράταξής και του Δημάρχου.
-Κάνετε ότι θέλετε, ήταν η απάντηση που ψέλλισε εμβρόντητος ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, μπροστά σε αυτές τις απρόσμενες και απρόβλεπτες εξελίξεις...
Στην συνέχεια ωστόσο, άναψαν νέες κόντρες του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη με την αντιπολίτευση και τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Δημήτρη Βορίδη για το περίπτερο στο Λημνίο...
Απο την σημερινή συνεδρίαση απουσιάζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι:
-Ανταμπούφης
-Θανάσης Ξυνίδης
-Καλογερής Κρίτων
-Σοφία Καραγιαννίδου
-Μαζαράκης Σπύρος
-Τοπ Ισμέτ
-Νίκος Φωτιάδης
-Χουσεϊν Ογλού Τιμούρ

ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Εκτός ημερήσιας διάταξης ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Μπάμπης Δημαρχόπουλος, εξέφρασε τα συγχαρηρήριά του προς τον δημοτικό σύμβουλο κ.Ηλιάδη, γιατί ο ανεψιός του Ηλιάδης Ηλίας που αγωνίζεται στο άθλημα του τζούντο κάτω των 90 κιλών προκρίθηκε στους προημητελικούς στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ του Λονδίνου.
Ο Κολλάρος έθεσε το θέμα πώλησης της ΑΤΕ και ζήτησε την διατήρησης του καταστήματος της Σταυρούπολης προς όφελος των ακριτών κατοίκων.
Ο Ηλίας Βασιλούδης αναφέρθηκε στην επίσκεψη κάποιων τουριστών που δεν είχαν ξεναγούς από πλευράς Δήμου για να γνωρίζουν καλύτερα την πόλη μας και ζήτησε καλύτερη υποδοχή στους ξένους επισκέπτες.
Η συνεδρίαση συνεχίζεται....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »