*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Αυγούστου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ και παραιτήθηκε ο Λάκης!

01 Αυγούστου
ΕΝΩ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
Ο Γιαννακίδης έβαλε τον Δήμαρχο Ξάνθης αναπληρωματικό του....Δελλή του Δήμου Τοπείρου!


Ο Δήμαρχος Ξάνθης «ξαναβρήκε» τον....Λάκη Στυλιανίδη!
Απίστευτες πρακτικές του πράσινου Περιφερειάρχη κ.Άρη Γιαννακίδη, στον ορισμό της Επιτροπής Διαχείρισης Κονδυλίων για τα Σχολεία του Νομού Ξάνθης

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Από τον πράσινο λοιπόν Περιφερειάρχη κ.Γιαννακίδη ορίστηκε η Επιτροπή διαχείρισης Κονδυλίων για τα Σχολεία του Νομού Ξάνθης, η οποία είναι 5μελής!
Τα 3 μέλη είναι υπηρεσιακοί παράγοντες και συγκεκριμένα οι:
1.Στυλιανίδου Αναστασία
2.Μελισσόποιυλος Σάββας
3.Παπαδόπουλος Γιώργος
Και τα άλλα δύο μέλη είναι εκπρόσωποι των ΟΤΑ Ξάνθης.
Ποιο είναι λοιπόν το καθόλου....πρωτότυπο για τον πράσινο Γιαννακίδη.
-Το ένα τακτικό μέλος είναι απλός δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αβδήρων με αναπληρωτή του τον Δήμαρχο Μύκης κύριο Τσουγκάλ....
-Και το άλλο τακτικό μέλος είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τοπείρου και συγκεκριμένα ο «γαλάζιος» κύριος Δελής που κατέβηκε με το ψηφοδέλτιο του Χατζηευαγγέλου με αναπληρωτή του, τον....Δήμαρχο Ξάνθης, Μιχάλη Στυλιανίδη!!!
Με απλά λόγια....Όταν το 90% των μαθητών και Σχολείων του Νομού Ξάνθης, είναι από τον Δήμο Ξάνθης, δεν τοποθετήθηκε κανένα τακτικό μέλος, από τον Δήμο Ξάνθης, κάτι που σημαίνει ότι «ο Δήμος Ξάνθης, δεν θα έχει ούτε καν λόγο στην κατανομή των κονδυλίων»!!!!
Για το λόγο αυτό και φυσικά έχοντας απόλυτο δίκαιο, ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης επικοινώνησε με την Περιφέρεια και αφού εξέφρασε με δικαιολογημένη οργή την αγανάκτηση και αντίθεσή του με τις επιλογές του πράσινου Περιφερειάρχη, δήλωσε την....παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωματικού μέλους της Επιτροπής!!!!!
-Ο Δήμαρχος Ξάνθης δηλαδή, «ξαναβρήκε» τον...Λάκη Στυλιανίδη!
«Μ»
(Σ.Σ. Προτείνουμε στον κύριο Γιαννακίδη μετά την παραίτηση του Δημάρχου Ξάνθης από....αναπληρωματικό του....Δελλή, να βάλει στη θέση του τον φίλο του κύριο Τσέπελη που τον επισκέπτεται για να του πει τα χρόνια πολλά....! Αυτός σίγουρα θα του πει ΝΑΙ για πολλούς λόγους....)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »