*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

30 Νοεμβρίου
Κατέρρευσε πλήρως η «σκευωρία» που έστησαν Τσιακίρογλου και ΜΜΕ σε βάρος του Μωραϊτη


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΓΚΟΡΤΣΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ!
Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν,θεωρώ ότι πρόκειται για αστοχία!!!

Κατέρρευσε πλήρως η «σκευωρία» που έστησαν Τσιακίρογλου και ΜΜΕ σε βάρος του Υποψηφίου Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη σχετικά με το δήθεν «εκ δόλου λάθος» στην αναγραφή των ονομάτων στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού, γεγονός που δημιούργησε ο ίδιος ο Σωτήρης Τσιακίρογλου προκειμένου να το χρησιμοποιήσει στην προεκλογική του εκστρατεία εν γνώσει του ψεύδους των καταγγελιών του.

Όπως είναι γνωστό ο Τσιακίρογλου βγήκε στο ράδιο του Γκορόγια και ισχυρίστηκε ότι, «ο Στέλιος Μωραϊτης εκτύπωσε λάθος ψηφοδέλτια με δόλο να ακυρώσει το συνδυασμό του, ενώ στην ουσία επρόκειτο για λάθος στη σειρά των ονομάτων της Εκλογικής Επιτροπής που διόρισε η Περιφέρεια!

Μάλιστα το λάθος αποκαταστάθηκε τάχιστα, αφού παρόμοιο έγινε και στο ψηφοδέλτιο Μωραϊτη!!!

Χθες λοιπόν στην δενδροφύτευση του Δήμου Ξάνθης, ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Απόστολος Αγκότζας τόσο από τη Μαρία Παπαδοπούλου του Xanthi channel όσο και από τον Αλέξανδρο Παυλικιάνο και αυτός με τη σειρά του, «άδειασε εν ψυχρώ τον Τσιακίρογλου!», αφού σε αντίθεση με εκείνον είπε χαρακτηριστικά, «δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν, θεωρώ ότι πρόκειται για αστοχία»!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της χθεσινής δενδροφύτευσης του Δήμου Ξάνθης έχει ως εξής!

Η ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας του Δήμου Ξάνθης και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Πρασίνου για αύξηση του αστικού πρασίνου στην πόλη μας, πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στην οδό Ανδρέου Παπανδρέου με την συμμετοχή Δημοτών και μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πιο συγκεκριμένα, παιδιά του 7ου γυμνασίου Ξάνθης από τις 11 το πρωί της Τρίτης βρίσκονταν στην οδό Ανδρέου Παπανδρέου , συμμετέχοντας στο εν λόγω περιβαλλοντικό πρόγραμμα που προέβλεπε την δενδροφύτευση της περιοχής.

Παρόντες ήταν καθηγητές του 7ου γυμνασίου καθώς ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης και υπεύθυνος του τμήματος Πρασίνου Απόστολος Αγκόρτσας , ο οποίος αναφέρθηκε σε όλη αυτή την ενέργεια λέγοντας τα εξής: «Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς και βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Ήδη έχουμε κάνει μία μεγάλη δενδροφύτευση στο όνομα του Λάμπρου Παπαντωνίου και συνεχίζουμε τις δενδροφυτεύσεις σε χώρους που ενδείκνυνται στην περιοχή μας. Το επόμενο βήμα μας είναι με τη συνεργασία των τεχνικών υπηρεσιών να μας δοθούν χάρτες της περιοχής μας και όπου υπάρχουν δημοτικά ακίνητα ή χέρσες εκτάσεις, να αναλάβουμε να δενδροφυτεύσουμε , είτε με τη βοήθεια του δήμου είτε με εθελοντικές οργανώσεις».

Στη συνέχεια, ο κ. Αγκόρτσας τόνισε πως όλη αυτή η διαδικασία δενδροφύτευσης είναι ανέξοδη, δεν επιβαρύνει τον δήμο, αφού τα φυτά παράγονται στο φυτώριο του δήμου ή τα παραχωρεί το δασαρχείο Ξάνθης.

Δοθείσης ευκαιρίας, τέθηκε επίσης ερώτηση στον Αντιδήμαρχο Ξάνθης σχετικά με τα «λάθη» στα αρχικά ψηφοδέλτια στο ΕΒΕ Ξάνθης και όλα όσα διέρρευσαν στον τύπο τις τελευταίες ημέρες, αλλά ο κ. Αγκόρτσας απάντησε «Δεν γνωρίζω τίποτα, δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Θεωρώ ότι πρόκειται για αστοχία».

Έπειτα τον λόγο πήρε ο γυμναστής του 7ου γυμνασίου Ξάνθης κ. Ιωαννίδης Αστέριος, ο οποίος ανέλαβε να συμμετάσχει στο περιβαλλοντικό αυτό πρόγραμμα τόσο από προσωπικό μεράκι όσο και για να παρακινήσει τα παιδιά να προσφέρουν εθελοντική βοήθεια σε δραστηριότητες που σχετίζονται με τη φύση και το περιβάλλον. «Φέτος , αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πρόγραμμα που να στοχεύει στη χαρτογράφηση, τη σήμανση κάποιων μονοπατιών γύρω από το περιαστικό άλσος. Η χαρτογράφηση αφορά τη συγκέντρωση πληροφοριών (ύψος, απόσταση κτλ) από τα μονοπάτια, την καταγραφή αυτών σε GPS και έπειτα την προσθήκη τους σε χάρτες ώστε να γνωρίζουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να προχωρούμε στην ανάλογη διαμόρφωσή τους. Έτσι, τόσο οι επισκέπτες όσο και οι ντόπιοι , θα επισκεπτόμαστε αυτά τα μονοπάτια και για άθληση και για ψυχαγωγία. Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά , με όρεξη και διάθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωαννίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά με πραγματική διάθεση και ενδιαφέρον προχώρησαν στη συνέχεια στη δενδροφύτευση της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, με τη βοήθεια τόσου των καθηγητών τους όσο και του αρμόδιου Αντιδημάρχου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »