*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

30 Νοεμβρίου

ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ!

Αγριεμένοι μειονοτικοί πήγαν στον Χατζηγκενέ και ζητούσαν… ψηφοδέλτια του… Ανεξάρτητου Μειονοτικού Συνδυασμού κι αυτός τους έδινε… Αθανασιάδη - ΠΑΣΟΚ! Δεν είμαστε «πρόβατα» αλλά… «λύκοι» του έλεγαν άγρια, κατηγορώντας τον γιατί τους κορόιδεψε!!!

«Άνω - κάτω»

Η μειονότητα για τις εκλογές στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ!

-ΤΣΕΤΙΝ με Αθανασιάδη-Σωκράτη Ξυνίδη και Χατζηγκενέ.

-ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ - Συνίκογλου με Τσιακίρογλου – Αγκόρτζα – Ντιλέκ.




-ΜΕΤΕ (Ψευτομουφτής), Ντόρα, Γιουσούφ, Τουρκές, Μπουρχάν, Πετσενίκ με Μωραϊτη, Τσεγκίς, Τζεμάλ Κιούρτ, Σουνάϊ, Ισμέτ Μολά, Οκτάί, Σαμή και Χακάν!





ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ έγινε και η νέα πολιτική ΑΠΑΤΗ Χατζηγκενέ εν όψει εκλογών στο ΕΒΕ Ξάνθης στις 4 & 5 Δεκεμβρίου μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις του «Μ».

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ο Χατζηγκενέ που κατεβαίνει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Αθανασιάδη, δηλαδή ΠΑΣΟΚ, επεχείρησε να ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ την Μειονότητα, ισχυριζόμενος ψευδώς ότι «κατεβάζει… ανεξάρτητο Μειονοτικό συνδυασμό» και οι μουσουλμάνοι δεν θα τον πάρουνε χαμπάρι, «αφού ο ίδιος τους θεωρεί… πρόβατα που πάνε και ψηφίζουν ότι τους δώσουν γραμμή ο Τσετίν και ο ίδιος!

Η νέα πολιτική απάτη του ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ αυτή φορά όμως προκάλεσε την οργή της μειονότητας για το τεράστιο ΨΕΜΑ του!!!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες μας, αγριεμένοι μειονοτικοί πήγαν στον Χατζηγκενέ και ζητούσαν ειρωνικά… ψηφοδέλτια του… Ανεξάρτητου Μειονοτικού Συνδυασμού κι όταν αυτός τους έδωσε… Αθανασιάδη - ΠΑΣΟΚ αυτοί τον «ξεδόντιασαν» για τα καλά!

-«Δεν είμαστε «πρόβατα» αλλά… «λύκοι» του έλεγαν άγρια, κατηγορώντας τον γιατί κοροϊδεύει τη μειονότητα με τον φίλο του τον Μάντατζη….

«ΑΝΩ - ΚΑΤΩ» ΚΑΙ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Γενικά λίγες μέρες πριν τις εκλογές, «άνω κάτω» έγινε και η μειονότητα για τις εκλογές στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ξάνθης!

Μάλιστα τα στρατόπεδα έχουν πλέον διαφοροποιηθεί, καθώς ο μειονοτικός βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης κ. Χατζηοσμάν ξαφνικά έκανε στροφή υπέρ του Συνδυασμού Τσιακίρογλου που από τη μειονότητα στηρίζουν επίσης και οι Σινίκογλου και Καραχότζα. Ο Χατζηοσμάν μάλιστα τίμησε με την παρουσία του και την προεκλογική εκδήλωση του Τσακίρογλου το βράδυ της Δευτέρας στο ΕΒΕ Ξάνθης για την στήριξη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ Ειδικού Φορολογικού Καθεστώτος στη Θράκη! Γεγονός που προκάλεσε ήδη πολλές συζητήσεις και στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης!

Αναλυτικά τα στρατόπεδα στη μειονότητα έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

-Ο μειονοτικός βουλευτής Μάντατζη ΤΣΕΤΙΝ στηρίζει τον συνδυασμό του Γιάννη Αθανασιάδη (ΠΑΣΟΚ) με τον οποίο κατεβαίνει υποψήφιος ως απλό μέλος και ο Χατζηγκενέ. Τον ίδιο συνδυασμό στηρίζει και ο γραμματέας της Ν.Ε.. ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ Αχιλλέας Τσαρτσάρας.

-Ο μειονοτικός βουλευτής Ροδόπης κ. ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ μαζί με Συνίκογλου - Καραχοτζα στηρίζουν Τσιακίρογλου – Αγκόρτζα – Ντιλέκ.

Τέλος ο κ. ΜΕΤΕ (Ψευτομουφτής Ξάνθης), με Ντόρα Μπακογιάννη, Γιουσούφ, Χατζημεμίς Τουρκές, Μπαράν Μπουρχάν και Αντνάν Πετσινίκ στηρίζουν Μωραϊτη, Τσεγκίς, Τζεμάλ Κιούρτ, Σουνάϊ, Ισμέτ Μολά, Οκτάί, Σαμή και Χακάν!

Επίσης τον συνδυασμό Μωραϊτη στηρίζουν και οι πρώην υποψήφιοι μειονοτικοί βουλευτές Αχμέτ Κεχαγιά Ιχτσάν και Ακήφογλου Μπιρόλ (γιατρός).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »