*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

30 Νοεμβρίου
Πρόταση της στήλης: Να μην «τιμήσει» την πρόσκληση ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ της Ξάνθης και να αφήσουμε τον κο Ξυνίδη να «εκμυστηρευθεί» όλα αυτά που θέλει να περάσει προς τα έξω, στους 1-2 εκλεκτούς του! Η «Θ» θα απέχει από την συγκεκριμένη συνέντευξη θέλοντας να διαμηνύσει στον εν λόγω κύριο, ότι τα τοπικά ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι, δεν είναι «τσιράκια» κανενός!

(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)

-Φιρί φιρί το πας, πάλι…»παράθυρο» να φας…κι όχι μόνο από το Κανάλι 6.

……………

Αν ο ίδιος ο Δήμος Ξάνθης δεν στολίσει όμορφα όλες τις πλατείες του και τις γειτονιές, αν δεν οργανώσει κάποιες εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης, αν δεν στολίσει το μεγάλο μας δέντρο πως θα αλλάξει η ψυχολογία των συμπολιτών μας; Πως θα συμπαρασυρθούν και οι καταστηματάρχες να φτιάξουν κάτι γιορτινό στην βιτρίνα τους; Ο Δήμος Ξάνθης, φέτος είναι απών από τις γιορτές. Μέσα στη μιζέρια οι περισσότεροι αντιδήμαρχοι, δεν φρόντισαν να στολιστεί η πόλη μας!!!

(Ο Σταύρος Καρυπίδης στην «XANTHI NEWS»)

-Φρόντισαν όμως οι ίδιοι να εισπράξουν τους παχυλούς μισθούς τους….

……….

SMS Καρατζαφέρη για τους... μαϊντανούς

«Φρένο» στις τηλεοπτικές εμφανίσεις των στελεχών του ΛΑΟΣ, που τις τελευταίες ημέρες έχουν πολλαπλασιάσει τις παρουσίες τους στα «παράθυρα», αποφάσισε να βάλει ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Το SMS που εστάλη από τον κ. Καρατζαφέρη ήταν απλό και περιεκτικό:

«Είναι ώρα για δουλειά και όχι για τηλεοπτικές εμφανίσεις. Στα κανάλια θα βγαίνετε μόνο για να παρουσιάσετε και να υπερασπιστείτε το κυβερνητικό σας έργο».

Αυτό το μήνυμα έλαβαν στα κινητά τους οι τέσσερις υπουργοί και υφυπουργοί του κόμματος, Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Γεωργίου και Αστέριος Ροντούλης.

Υπό τον φόβο ότι η υπερβολική έκθεση στη δημοσιότητα και μάλιστα για δημοσιεύματα όπως οι πινακίδες με πολυτονικό στο γραφείο του κ. Γεωργιάδη θα δημιουργήσει απώλειες ψηφοφόρων, ο κ. Καρατζαφέρης χτύπησε το χέρι στο τραπέζι- ή καλύτερα στο κινητό- και επέπληξε τους υπουργούς του.

Το ερώτημα, βέβαια παραμένει εάν ο κ. Καρατζαφέρης θα δώσει πρώτος το καλό παράδειγμα αφού τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει μία γύρα από πολλά τηλεοπτικά παράθυρα.

Άλλωστε, όπως θα έλεγε και ο ίδιος «Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια».

Λέτε ο κ. Καρατζαφέρης να δοκιμάζει τις αντοχές του Άδωνι μακριά από την τηλεόραση; Ή να φοβάται τον Βορίδη;

……………

ΦΕΡΤΟΥΝ ΧΑΣΑΝ:
Θα χαρεί όλη η μειονότητα ανφύγει μια μέρα νωρίτερα ο Σινίκογλου!

Ξεσπάθωσε στη κυριολεξία ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Χασάν Φερτούν όταν πληροφορήθηκε ότι ο Σινίκογλου στηρίζει τους Τσιακίρογλου-Απόστολο Αγκόρτσα και Ντιλέκ στις εκλογές του ΕΒΕ Ξάνθης αλλά και τα όσα αποκάλυπτε ο Πάνος Παπαδόπουλος στην «Ανοιχτή γραμμή»για την απαράδεκτη λειτουργία του διορισμένου Μουφτή Ξάνθης.

«Σχετικά με το θέμα του μουφτή Ξάνθης τον κ. Σινίκογλου, έχω να πω ότι αν φύγει μία μέρα νωρίτερα για το σπίτι του, θα χαρεί όλη μειονότητα κ. Παπαδόπουλε. Θα είναι μεγάλη χαρά για όλους. Γιατί η ΔΥΝΑΜΗ του κ. Σινίκογλου είναι αποκλειστικά ο ΕΑΥΤΟΣ του. όλη η μειονότητα τον έχει στη μπούκα. όσον αφορά τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Στυλιανίδη, έχω να πω πώς και αυτός και οι παλιοί δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι πρέπει να φύγουν. Τι καλύτερο μπορούν να προσφέρουν. Δεν έχουν τίποτα πια να δώσουν. Ό, τι είχαν να δώσουν το δώσανε στην Ξάνθη!»

-Κι ότι είχαν να….ΠΑΡΟΥΝ επίσης το ΠΗΡΑΝ φίλτατε Φερτούν…Οπότε να φύγουν μπας και η πόλη δει μια άσπρη μέρα….

…..

Παράταση έως τις 30 Δεκεμβρίου για την υποβολή φοροδηλώσεων του παρελθόντος και για την υπαγωγή στην περαίωση δίνει το υπουργείο Οικονομικών.

Η προθεσμία έληγε κανονικά σήμερα 30 Νοεμβρίου, αλλά ελλείψει χρημάτων, ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν…Βλέπετε εκτός τους «Δεν πληρώνω…δεν πληρώνω», υπάρχουν και οι «Δεν έχω…δεν κατέχω…», που είναι και δεκάδες εκατοντάδες περισσότεροι!

…….

Από πρόβατα την έκανε….»ΛΥΚΟΥΣ» ο Χατζηγκενέ τη μειονότητα!

Και ΦΥΣΙΚΑ είναι ΑΠΑΤΗ και μεγάλης ολκής μάλιστα ο γνωστός Χατζηγκενέ να «περιφέρει» από δω κι από εκεί στα τουρκόφωνα ΜΜΕ τους συμβούλους του συνδυασμού Γ. Αθανασιάδη ψευδόμενοι όλοι τους μάλιστα ότι κατεβαίνουν ως....ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ συνδυασμός κι όχι ως Συνδυασμός ΠΑΣΟΚ!!!!

-Τόσο πολύ αμφισβητεί την νοημοσύνη των μουσουλμάνων μελών του ΕΒΕ Ξάνθης; Τόσο πολύ; Θα με ρωτήσετε…

-Όχι δεν είναι μόνον αυτό…..Απλά ως «λαγός» του Αθανασιάδη, γνωρίζει ότι η μειονότητα ακούει ΠΑΣΟΚ και θυμάται Μνημόνια και που καταντήσαμε σαν χώρα και σαν πολίτες και γι΄ αυτό βρήκε το σλόγκαν…

-Ανεξάρτητος Μειονοτικός συνδυασμός!

Που στην ουσία δεν υπάρχει!!!

-Είπες…ΠΡΟΒΑΤΑ η μειονότητα κύριε Χατζηγκενέ, στη προκειμένη περίπτωση όμως θα τους κάνεις…ΛΥΚΟΥΣ να σας «φάνε», γιατί το ΨΕΜΑ δεν το θέλει κανείς!

......

Η λίστα του Απόστολου και οι εκδότες…!

Για τον Βαγγέλη Βασιλειάδη δεν βάζω και το χέρι μου, αλλά για τον Τένη είμαι σίγουρος ότι θα γίνει… «μπαρούτι» όταν μάθει πως τον «δίνει» ο Απόστολος των «δενδροφυτεύσεων»…

Κι έχουμε λοιπόν και λέμε… Λίγο πολύ, είναι εμφανές ότι ο φίλος μου ο Τένης είναι κατά Μωραϊτη στις εκλογές του ΕΒΕ Ξάνθης, στηρίζοντας… Τσιακίρογλου - Απόστολο Αγκόρτσα και… Διαφωνίδη, για τους γνωρίζοντες!

Άλλο όμως αυτό κι άλλο να κυκλοφορεί ο Απόστολος λίστες στις οποίες εμφανίζεται ο Τένης να του έχει υποσχεθεί ότι θα κάνει παρεμβάσεις σε μέλη του ΕΒΕ Ξάνθης για να στηρίξουν τον συνδυασμό και μάλιστα δίπλα σε κάποια ονόματα να υπάρχει και το όνομα του… αδελφού του! Κι όταν ο Ιπποκράτης δεν ανακατεύεται με τίποτα σε τέτοιες μαλ…! Παράδειγμα ο Δημήτρης Ζαφειρίου του Παναγιώτη στο Εμπορικό Τμήμα που χρεώνεται στον… Τένη, σύμφωνα με τη λίστα του Απόστολου Αγκόρτζα… ενώ οι Ρωσίδηδες για παράδειγμα χρεώνονται αποκλειστικά και μόνο στον… πατέρα Αγκόρτσα! Δεν είδα τα ονόματα που «χρεώθηκαν» οι Κατσαρίκας, Γιώργος Παυλίδης κλπ!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »