*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Σεπτεμβρίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

27 Σεπτεμβρίου
Το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου στις 11:00 μ.μ. στο "Romeo Plus Live" στο 2o χιλιόμετρο Ξάνθης-Καβάλας, έρχεται για μια και μοναδική βραδιά ο Βασίλης Καρράς με όλο το συγκρότημά του. Θα γίνει πανικός! . Reserve.......6936974880
.........

Τελικά δεν άνοιξε το περασμένο Σάββατο το Beer House 2 στο πρώην «Αντίκα», αφού ο Γρηγόρης δεν πήρε την άδεια λειτουργίας και σε αντίθεση με κάποια άλλα μαγαζιά, θέλοντας να είναι νόμιμος και χωρίς πρόβλημα, προτίμησε να…αναβάλει την έναρξη. Μέσα στη βδομάδα πάντως…αναμένεται ν’ ανοίξει!
.........

Από Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011 θα βρείτε στο MAKRO Ξάνθης (3ο χλμ. Ξάνθης - Πετεινού) τις ακόλουθες προσφορές...ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε!
Μελιτζάνες Φλάσκες Φιλιατρών χαρτοκιβώτιο: το κιλό 0,59€
Πορτοκάλια Βαλέντσια - Χυμού, Λακωνίας χαρτοκιβώτιο : το κιλό 0,51€
Σολομός φρέσκος σε φέτες, Νορβηγίας : το κιλό 6,50€
Χοιρινό Σουβλάκι 60-100gr. φρέσκο Ολλανδίας συσκευασία περίπου 4kg: το κιλό 3,29€. Σπεύσατε...
…….

«Φωτιές» αναμένεται να πάρει αυτό το Σάββατο 1 Oκτωβρίου το Rich live clubbing, αφού έρχεται για μια και μοναδική live βραδιά ο μοναδικός Χάρης Κωστόπουλος με το ανεπανάληπτο «Πρώτο Θέμα» του….Η είδηση; Το Rich live clubbing θα είναι ανοιχτό και την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου (την άλλη μέρα αργία), φέρνοντας για μια βραδιά τον αχτύπητο Σάκη Βέρο…! Ρεζερβέ: 25410/77447.
.........

Επιτέλους, η πρεμιέρα! Το νέο Chilly με νέους επιχειρηματίες πλέον τους: Γιώργο Μουσμουλίδη, Μπάμπης Δραγανάκης και Νίκο Βαζίκα ετοιμάζεται να ΓΡΑΨΕΙ την δική του «εποχή», κάνοντας πρεμιέρα αυτήν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Οι πρώην επιχειρηματίες του αθάνατου Jackson….σε νέα night travel.
......

Τελικά ούτε και την περασμένη Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Σαμοθράκης, αποφάσισε τι θα γίνει με τον Οίκο Ανοχής που έχει ζητήσει κάποιος να δημιουργήσει στο νησί. Η απόφαση μετατέθηκε για το επόμενο Συμβούλιο λόγω του προχωρημένου της ώρας, αφού ήδη η συνεδρίαση είχε περάσει τα μεσάνυχτα. Έτσι λοιπόν, οι.....»ανυπόμονοι» θα περιμένουν την συγκεκριμένη απόφαση λίγο ακόμη και....υπομονή!..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »