*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Σεπτεμβρίου

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Ο ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ Λήστεψαν Ξανθιώτη για να του πάρουν την βέρα του!

27 Σεπτεμβρίου
Πήγαν στη συνέχεια και πούλησαν το συναισθηματικής αξίας δαχτυλίδι σε κοσμηματοπώλη για ευτελές ποσό, αλλά συνελήφθησαν
*Οι δράστες αθίγγανοι από το Δροσερό, κλεπταποδόχος ο κοσμηματοπώλης Ντελί Ριτβάν (Π. Τσαλδάρη)
Συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή (23-9-2011) το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, μια 32χρονη ημεδαπή και ένας 24χρονος ημεδαπός (αθίγγανοι από το Δροσερό), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς, οι οποίοι, πρωινές ώρες της Παρασκευής (23-9-2011) ενεργώντας από κοινού και ασκώντας σωματική βία, αφαίρεσαν από 78χρονο ημεδαπό μια χρυσή βέρα και το χρηματικό ποσό των 100 Ευρώ. Στη συνέχεια μετέβησαν σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο της Ξάνθης, όπου πούλησαν την βέρα έναντι μικρού χρηματικού ποσού.
Κατόπιν σωματικής έρευνας βρέθηκε στην κατοχή της 32χρονης το χρηματικό ποσό των 25 Ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα, καθώς επίσης και η κλαπείσα βέρα, την οποία παρέδωσε στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ
Σημειωτέον ότι μετά το ρεπορτάζ που έκανε το maxitisthrakis.blogspot.com, βγάζοντας ως έκτακτη είδηση την ληστεία του78χρονου στα γεγονότα του Σαββατοκύριακου, για τον κοσμηματοπώλη που αγόρασε τη βέρα, συνελήφθη χθες το πρωϊ ο μουσουλμάνος Ντελί Ριτβάν που διατηρεί κοσμηματοπωλείο στην οδό Παναγή Τσαλδάρη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ως κλεπτοποδόχος της βέρας του 78χρονου. Την οποία αγόρασε 20 Ευρώ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »