*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουνίου

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ: Η αναπτυξιακή διάσταση δεν λαμβάνεται υπόψη!

29 Ιουνίου
Έντονη αντίδραση για το Ασφαλιστικό, σκληρή επιστολή στον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου*Ο αγώνας δεν σταματά στις 29 Ιουνίου 2010. Θα συνεχίσουμε μέχρι την ανατροπή των μέτρων

ΕΝΤΟΝΗ ήταν η αντίδραση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ν. Ξάνθης για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ που πάει να «περάσει» η Κυβέρνηση.
Μάλιστα έστειλε και επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, αναφέροντας τα παρακάτω:
Ξάνθη 28 Ιουνίου 2010
Αριθ. Πρωτ.: 48
Προς
Τον Πρωθυπουργό Ελλάδος
κ. Παπανδρέου Γεώργιο
Ηρώδου Αττικού 19
Μέγαρο Μαξίμου

Θέμα: Ασφαλιστικό
Το Προεδρείο της Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης συνεδρίασε στις 25 Ιουνίου 2010 με μοναδικό θέμα: Το Ασφαλιστικό.
Θέλοντας να αντιδράσει στις νέες δυσμενέστερες εξελίξεις στο Ασφαλιστικό αποφάσισε να εκφράσει και να αποστείλει ψήφισμα διαμαρτυρίας προς τον κ. Πρωθυπουργό και τους τοπικούς Βουλευτές.
κ. Πρωθυπουργέ,
Η επιχειρηματική πρωτοβουλία, ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι μια συμμετοχική διαδικασία εργοδοτών και εργαζομένων που δεν πρέπει να ναρκοθετείται με την διαμόρφωση ενός αβέβαιου και ιδιαίτερα επικίνδυνου ανασφαλούς περιβάλλοντος που προδιαγράφεται με το υπό διαμόρφωση Νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο για εργοδότες και εργαζόμενους.
Η αναπτυξιακή διάσταση του Ασφαλιστικού δυστυχώς δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν από την Κυβέρνηση. Θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις και στο οικονομικό αποτέλεσμα που όλοι προσδοκούμε, για να σταματήσει ο οικονομικός και κοινωνικός κατήφορος.
Είμαστε αποφασισμένοι μαζικά και δυναμικά να περάσουμε στην κοινωνία το μήνυμα ώστε να σταματήσει η κατεδάφιση του κοινωνικού Κράτους Πρόνοιας και του Ασφαλιστικού. Ο αγώνας δεν σταματά στις 29 Ιουνίου 2010. Θα συνεχίσουμε μέχρι την ανατροπή των μέτρων.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ Σ. ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗΣ Γ.

Κοινοποίηση:
κ.κ. Βουλευτές Ν. Ξάνθη

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »