*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουνίου

Που θα «φτάσει», η εγκληματικότητα;

29 Ιουνίου
«ΠΑΚΕΤΟ» ΑΡΜΕΝΙΟΙ & ΑΛΒΑΝΟΙ!
Με… κόκκινο πέρασαν φωτεινό σηματοδότη, για να μη συλληφθούν για ναρκωτικά στις 5 τα ξημερώματα οι τρεις αλλοδαποί
ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ «ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ»!
*Νεαροί Αρμένιοι, Αλβανοί και αλλοδαποί χωρίς πλέον δουλειές αφού η ΑΝΕΡΓΙΑ «σαρώνει» το Νομό μας, αναζητούν σε άλλες «πηγές» το… χαρτζιλίκι και το μεροκάματο κι άρχισαν να γίνονται… επικίνδυνοι! Η Αστυνομία να πάρει αυξημένα μέτρα…

Που τελικά θα «φτάσει» η εγκληματικότητα στη Ξάνθη; Καθημερινά το αστυνομικό δελτίο μας «βομβαρδίζει» με ειδήσεις που «τρομάζουν» τους πολίτες και δημιουργούν κλίμα έντονης ανασφάλειας στη Ξάνθη.
Ωστόσο μια απλή είδηση από το χθεσινό αστυνομικό δελτίο, μας προβλημάτισε ακόμη περισσότερο…
«Πακέτο» άρχισαν να «πηγαίνουν» λοιπόν Αρμένιοι και Αλβανοί αλλοδαποί στη πόλη μας και το γεγονός φαίνεται καθαρά και στη παρακάτω είδηση του αστυνομικού δελτίου που αναφέρει τα παρακάτω:
«ΣΥΛΛΗΨΗ 3 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΠΕΙΘΕΙΑ, ΕΞΥΒΡΙΣΗ
Στις 26.6.2010 και ώρα 05.00’ στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης συνελήφθησαν ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας, ένας 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και ένας 19χρονος ημεδαπός, οι οποίοι κινούμενοι με όχημα, παραβίασαν ερυθρό σηματοδότη και ανέπτυξαν ταχύτητα, προκειμένου αποφύγουν περιπολικό αυτοκίνητο που τους ακολούθησε με χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων. Ακολούθως, πέταξαν εκτός του αυτοκινήτου δύο (02) συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους (1,010) γραμ. και (930) γραμ. αντίστοιχα, ενώ όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε, προέβαλαν αντίσταση και οι δύο αλλοδαποί δράστες εξύβρισαν τους αστυνομικούς.
Δράστες συνελήφθησαν και με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση, αποστάλθηκξαν στον Εισαγγελέα Πρωτ/κών Ξάνθης».

ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ «ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ»!
Πληροφορίες μας από πολύ «εμπιστευτική» πηγή αναφέρει λοιπόν ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε «σύσταση» διαφόρων συμμοριών και μάλιστα… αλλοδαπών που μέχρι χθες δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.
-Νεαροί Αρμένιοι, Αλβανοί και αλλοδαποί χωρίς πλέον δουλειές αφού η ΑΝΕΡΓΙΑ «σαρώνει» το Νομό μας, αναζητούν καθώς σε άλλες «πηγές» το… χαρτζιλίκι και το μεροκάματο (ναρκωτικά, «προστασίες» μαγαζιών, σωματεμπορία, κλοπές κλπ) κι άρχισαν να γίνονται… επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια και τους πολίτες! Η Αστυνομία οφείλει λοιπόν να πάρει αυξημένα μέτρα γιατί ο πολίτης αρχίζει και «φοβάται»… Η έλλειψη χρημάτων, μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες περιπτώσεις επικίνδυνους τύπους που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες έντονης γκετοποίησης…


ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ 23 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΚΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ
Στις 21.06.2010 και ώρα 14.00’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Κοτύλης ένας 24χρονος, αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατελήφθη ως οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή, να μεταφέρει με πρόθεση την περαιτέρω προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας μας, είκοσι τρεις (23) αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, πολίτες Πακιστάν, Ινδίας και Μπαγκλαντές, στερούμενους νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας.
Το όχημα κατασχέθηκε. Δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία απεστάλησαν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ 7 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ
Στις 26.06.2010 και ώρα 04.30’, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης ένας 33χρονος, αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος κατελήφθη ως οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου, να μεταφέρει με πρόθεση την περαιτέρω προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας μας, επτά (07) αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, πολίτες Ιράκ, στερούμενους νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας.
Ανωτέρω οδηγός δεν ακινητοποίησε το όχημα ως όφειλε σε συνεχή ηχητικά και φωτεινά σήματα προειδοποίησης αστυνομικών, ακολουθήθηκε και συνελήφθη τελικά στον οικισμό Ζαρκαδιάς, με τη συνδρομή ανδρών ΟΠΚΕ Α.Δ. Καβάλας.
Το όχημα κατασχέθηκε. Δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θ’ αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 3 ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ
Στις 27-06-2010 και ώρα 01.50’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης ένας 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατάστημα «ΚΑΦΕΝΕΙΟ – ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ», στερούμενος άδειας λειτουργίας καταστήματος, να απασχολεί σε αυτό τρεις (03) αλλοδαπές ως σερβιτόρες, να στερείται κατάστασης εργασίας προσωπικού και να αναπαράγει δημόσια εντός του καταστήματος μουσική άνευ άδειας από την αρμόδια αρχή.
Δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
Στις 26-06-2010 και ώρα 04.20’ στην Ξάνθη, ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλάγια με δίκυκλο που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού δικύκλου.
Ο οδηγός δικύκλου στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης και καταμηνύθηκε. Διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με θετικό αποτέλεσμα για οδηγό οχήματος, στον οποίο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο. Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
Στις 22-06-2010 και ώρα 12.30’ στην Ξάνθη, ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε πλάγια με δίκυκλο που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού δικύκλου, ο οποίος μετά τη σύγκρουση με το όχημα, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.
Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »