*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουνίου

Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΞΑΝΘΗΣ: Καταγγέλλει Άγγελο Μπεμπεκίδη & αριστερά, «είμαστε δημοκρατικό κόμμα και όχι φασιστικό»!

29 Ιουνίου
Τι είναι άραγε αυτό που τρομάζει τόσο το σύστημα, και προβαίνει σε σπασμωδικές κινήσεις που γελοιοποιούν τον πολιτικό κόσμο και πλήττουν την σοβαρότητα και την αξιοπιστία αυτής της χώρας και τους μηχανισμούς της

Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΞΑΝΘΗΣ:
Καταγγέλλει Άγγελο Μπεμπεκίδη & αριστερά,
«είμαστε δημοκρατικό κόμμα και όχι φασιστικό»!ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ
*Αν φοβάται η αριστερά μήπως μπούμε στο χώρο των εργαζομένων, την πληροφορούμε ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι που ήθελαν να παρακολουθήσουνε την ομιλία, ήταν εργαζόμενοι. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, είναι περισσότερο αποδεκτός στους εργαζόμενους από αυτούς που μας εμπόδισαν.

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ότι ήταν οργανωμένο» με την συμβολή της αστυνομίας που φυσικά όπως όλοι οι ένστολοι, εκτελούν διαταγές και γι’ αυτό οι υποκριτικές δηλώσεις τους. απλώς ήταν μια ομιλία σε μια αίθουσα που χρησιμοποιήθηκε για τον ίδιο λόγο, από άλλα κόμματα και οργανώσεις και μάλιστα επί μισθώσει


Σκληρή καταγγελία κατά του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Άγγελου Μπεμπεκίδη έβγαλε η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ με αφορμή τα γεγονότα και τα όσα συνέβησαν, προκειμένου να ματαιωθεί τελικά η Εθνικού περιεχομένου ομιλία του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Θανάση Πλεύρη.
Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής, αναφέρει τα παρακάτω:

Τελικά αποδείχτηκε ότι τα γεγονότα της 18 Ιουνίου, που δεν άφησαν το βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. να μην μιλήσει, ήταν ένα φιάσκο του πολιτικού υποκόσμου και του επίσημου κράτους που κατευθύνεται από το πρώτο. Αυτό είναι το συμπέρασμα που συνάγεται, από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μπροστά τα μάτια των Ξανθιωτών, όπως περιγράψαμε στο δελτίο τύπου που επακολούθησε. Δεκάδες Ξανθιώτες που έζησαν το γεγονός από το πρώτο χέρι, λένε όλοι ακριβώς τα ίδια. «Ότι ήταν οργανωμένο» με την συμβολή της αστυνομίας που φυσικά όπως όλοι οι ένστολοι, εκτελούν διαταγές και γι’ αυτό οι υποκριτικές δηλώσεις τους. απλώς ήταν μια ομιλία σε μια αίθουσα που χρησιμοποιήθηκε για τον ίδιο λόγο, από άλλα κόμματα και οργανώσεις και μάλιστα επί μισθώσει. Τι είναι άραγε αυτό που τρομάζει τόσο το σύστημα, και προβαίνει σε σπασμωδικές κινήσεις που γελοιοποιούν τον πολιτικό κόσμο και πλήττουν την σοβαρότητα και την αξιοπιστία αυτής της χώρας και τους μηχανισμούς της; Γιατί διώκει οτιδήποτε έχει σχέση με τον δεξιό χώρο; Ματαιώνει με φασιστικό τρόπο εκδηλώσεις και ομιλίες που ενοχλούν το σύστημα, και φυλακίζει δημοσιογράφους του δεξιού χώρου όπως τον Δημήτρη Παπαγεωργίου. Το σύστημα νοιώθει ότι απειλείται. Η Ανοδική πορεία του ΛΑ.Ο.Σ. είναι πονοκέφαλος για όσους έχουν θρονιαστεί στην εξουσία εδώ και πολλές δεκαετίες. Όσο για τα γεγονότα της Ξάνθης, εμείς το επικεντρώνουμε σε δύο θέματα που ανησυχούν ορισμένους πολιτικούς μας αντιπάλους.
Το πρώτο είναι το θέμα της ομιλίας. «Ο τουρκικός επεκτατισμός στην Θράκη» που δεν θέλουν να ακουστούν αλήθειες, σχετικά με την τύχη της Θράκης. Το σύνθημα πρόδιδε τις μύχιες σκέψεις ορισμένων. «Ελλάδα Τουρκία Αλβανία αδέλφια». Καταλαβαίνουμε τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους, αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτά τα παιδιά, που αφιονισμένα από τους καθοδηγητές τους, έχουν την εντύπωση ότι επιτελούν έργο προς την σωστή κατεύθυνση. Μακάρι να ήταν έτσι. όμως ποτέ Έλληνες, Τούρκοι και Αλβανοί δεν είχαν καλές σχέσεις. Αυτοί μας έσφαζαν σαν τα αρνιά και αν δοθεί η ευκαιρία, θα το ξανακάνουν με ευχαρίστηση. Αυτήν την παιδεία έχουν από το σπίτι τους και το σχολείο. Αυτά τα συνθήματα, καλό θα ήταν να ακούγονται στην Τουρκία και στην Αλβανία. Όμως μη τολμήσει κάποιος, διότι εκεί τους κάνουν κιμά. Αυτό το σύνθημα, είναι δείγμα υποτέλειας στην εξωτερική πολιτική της Άγκυρας η οποία τώρα μας σέρνει από την μύτη. Αυτό είναι μια τεράστια ευθύνη για τον πολιτικό κόσμο και γι’ αυτό αυτή η σπασμωδική αντίδραση. Η αλήθειες δεν πρέπει να λέγονται, χαλάει το πρόγραμμα. Και το πρόγραμμα λέει συγκυβέρνηση της Θράκης με τους Τούρκους.
Το δεύτερο είναι ότι, το εργατικό κέντρο θεωρείται από ορισμένου φέουδο της αριστεράς και των παραφυάδων της. Εμείς δεν έχουμε θέση εκεί, λες και εμείς δεν εκπροσωπούμε τους εργαζόμενους. Το Εργατικό Κέντρο νοικιάζει την αίθουσα σε όποιον την ζητήσει. Γιατί σε μας αυτή η αρνητική συμπεριφορά; Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός πλήρωσε την αίθουσα με τις εισφορές των μελών του και όχι με κομματική επιδότηση ή άλλα κονδύλια που είναι άγνωστα σε εμάς, όπως τα άλλα κόμματα. Από την στιγμή που ο εκπρόσωπος των εργαζομένων πρόεδρος κ. Μπεμπεκίδης πήρε την απόφαση να δίδεται η αίθουσα στα κόμματα, τότε η αίθουσα ανήκει σε όλους. Αν φοβάται η αριστερά μήπως μπούμε στο χώρο των εργαζομένων, την πληροφορούμε ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι που ήθελαν να παρακολουθήσουνε την ομιλία, ήταν εργαζόμενοι. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, είναι περισσότερο αποδεκτός στους εργαζόμενους από αυτούς που μας εμπόδισαν.
Οι δικοί του εργαζόμενοι είναι αυτοί οι λίγοι, που βγάζουν στον δρόμο. Οι ίδιοι και ίδιοι βολεμένοι. Δείξτε έναν άνεργο αριστερό. Δεν πρόκειται να βρείτε. Όλοι είναι βολεμένοι. Ελάτε στο ΛΑ.Ο.Σ. να σας δείξω πάρα πολλούς άνεργους.
Κάνοντας έναν απολογισμό των γεγονότων, συνάγεται το συμπέρασμα ότι αν μίλαγε ο Πλεύρης, θα είχε λιγότερη επιτυχία. Τώρα που ματαιώθηκε και μετά τα γεγονότα, η διαφήμιση για εμάς είναι πολύ περισσότερη. Όλοι συμφωνούν ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι ένα κόμμα δημοκρατικό δίχως φασιστικές αντιλήψεις. Αυτό αποδεικνύεται, διότι παρά το ότι δέχτηκε χτύπημα κάτω από την μέση, κράτησε ψύχραιμη στάση έχοντας πάντα ως αρχή, ότι όλα πρέπει να λειτουργούν σύννομα. Αν ψάχνετε για ακραίους και φασίστες μην πάτε μακριά. Είναι εδώ και την αράζουν μπροστά το εργατικό κέντρο και παίρνουν εντολές από βολεμένους. Ευχαριστούμε τους ακραίους της αριστεράς που αναδεικνύουν τον ΛΑ.Ο.Σ. σε ένα Δημοκρατικό κόμμα, αλλά και σε ισχυρό πολιτικό παράγοντα στην περιοχή. Αυτή είναι η επιτυχία του Αθανασίου Πλεύρη.
Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ξάνθης
Χαραλαμπίδης Ιωσήφ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »