*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΟΧΙ στο φτηνό ελεεινό ξεπούλημα της ΣΕΚΑΠ!

30 Ιουνίου
Ενώ χθες Κοντός, Π. Ταρενίδης και Χατζηελευθεριάδης είδαν τον διοικητή της ΑΤΕ για τη πρόταση της ΣΕΚΕ, έμειναν όμως άναυδοι όμως με την σκληρή τακτική του!ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ….ΓΕΦΥΡΑ ΝΕΣΤΟΥ!
Εργαζόμενοι και σύσσωμος ο Ξανθιώτικος λαός στο πλευρό τους, λένε «ΟΧΙ» στο ξεπούλημα της ΣΕΚΑΠ και ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις και αποκλεισμό της γέφυρας.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
«Κάτω τα χέρια από τη ΣΕΚΑΠ», διατήρηση του Συνεταιριστικού της χαρακτήρα!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να «πουλήσουνε» ακριβά το «τομάρι» τους είναι οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ όπως φάνηκε στη χθεσινή 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ στην οποία συμμετείχε φυσικά και το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.
Είναι εμφανές ότι ο δρόμος «προς τη γέφυρα του Νέστου», αν η Διοίκηση της ΑΤΕ «εμείνει» στην σκληρή και αδιάλακτη στάση είναι κοντά, ενώ ο λαός της Ξάνθης είναι κοντά τους.
Ενδεικτικό της «σκληρής»στάσης που τηρεί η Διοίκηση της ΑΤΕ, είναι τα όσα είπε ο διοικητής κ.Πανταλάκης στον βουλευτή Ξάνθης Αλέκο Κοντό, τον Πρόεδρο της ΣΕΚΕ Παναγιώτη Ταρενίδη και τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Ξάνθης Κώστα Χατζηελευθεριάδη στη πρόταση που του έκαναν να αγοράσει η ΣΕΚΕ τη ΣΕΚΑΠ αλλά και να τον προειδοποιήσουν σε καμιά περίπτωση να μη πέσει η αξία της μετοχής της, διότι «θα κινδυνεύσει και η ΣΕΚΕ με κλείσιμο»!!!
-Η απάντηση του Διοικητή της ΑΤΕ! Πληρώστε σαν ΣΕΚΕ τα…χρέη των 50 εκατ. που χρωστάει η ΣΕΚΑΠ στην ΑΤΕ και πάρτε την….!!! Απίστευτα δηλαδή πράγματα..

ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΦΕΪ ΒΟΛΑΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝΧθες οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ μοίρασαν μάλιστα στους πολίτες και το παρακάτω φεϊ βολάν, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή φρασιολογία για το «ξεπούλημα» του «φιλέτου» των Συνεταιριστικών εργοστασίων, τονίζοντας τα παρακάτω:
«ΟΧΙ στο φτηνό ελεεινό ξεπούλημα της ΣΕΚΑΠ.
Να αποσύρει ΑΜΕΣΩΣ η Αγροτική Τράπεζα τα δύο θέματα που οδηγούν την ΣΕΚΑΠ στο τέλος της.
Σχεδιάζουν το ξεπούλημα και το κλείσιμο του εργοστασίου χωρίς να υπολογίζουν τους εκατοντάδες εργαζόμενους.
Αφήνουν τον τελευταίο εργασιακό πνεύμα της Ξάνθης χωρίς οξυγόνο.
ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ όπως η ΣΕΒΑΘ και η ΣΕΠΕΚ.
Θα μας βρουν μπροστά τους!
ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ; Μη γίνεσαι ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ!
Συμπολίτες, στηρίξτε το τελευταίο εργοστάσιο που δίνει δουλειά στον τόπο μας.
Μην αδιαφορείτε για τον μαρασμό που θ’ ακολουθήσει με το ξεπούλημα της ΣΕΚΑΠ!
Ελάτε μαζί μας και σταθείτε απέναντί τους!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »