*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

SHOW MUST GO ON!

30 Ιουνίου
*Το μόνο που με σώσει τελικά αυτή τη περίοδο είναι… διακοπές... τζακούζι και η… «μούσα» στα πάνω της!
-Τελικά καλά λένε ότι το… «γουρούνι» δεν αλλάζει όψη! (Από το 1993 αυτό μου λένε και δεν βάζω μυαλό με τίποτα…).
……
*Μαγικό μήνυμα της Άννας Βίσσυ στον φίλο της Μανώλη Φανουράκη τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ την ώρα που πίναμε παρεούλα το Johnnie Black και δίπλα μας η όμορφη Αφροδίτη απολάμβανε την υπέροχη μουσική της στιγμής…
«Κι όταν μια μέρα φύγω από δω, ένα θάναι σίγουρο… Πως έζησα τη ζωή που διάλεξα εγώ και όχι κάποιοι άλλοι για μένα! Και η αλήτισσα ψυχή μου, θα το νοιώθει έτσι, όπως θα πετάει ελεύθερη»!!!
-Άννα η «αχτύπητη»…
……
*Κι αν σας ενδιαφέρει σε τι επίπεδο βρίσκονται οι σχέσεις του Μανώλη με την πρώην του Ρέα Τουτουνζή θα σας απαντήσω μονολεκτικά και μελαγχολικά…
-Καινούργια μέρα, νέα μέρα…
……
*Στα δικά μας. Στο Le Petit της Ρίας ήπιε χθες το μεσημέρι η όμορφη Ελβίνα τον καφέ της, μαζί με την όμορφη αδελφή της την Τζανσέλ…
Και μετά φυσικά έκανε και τη καθιερωμένη «βόλτα» της για καφέ από τον «Μαχητή», έντονα πάντως δυσαρεστημένη για τον «καιρό» που δεν την αφήνει να κάνει τα καλοκαιρινά μπάνια της και να μαυρίσει…
Ο καθένας με το καημό του.
……
*Στο καφέ του Ρωμανού Κοντογιαννίδη έπινε χθες το μεσημέρι και πάλι τον καφέ του ο Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιώργος Καρασακαλίδης με τον οδηγό του και φίλους του…
Προφανώς από εκεί «ξεκινάει» και η κατάρτιση του τρίτου… πόλου του!
……
*Στο Mariposa έπιναν το ποτό τους το βράδυ της Τρίτης ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέλιος Μωραϊτης με τον πρώην γραμματέα του Μπάμπη Δημαρχόπουλο.
-Αντικείμενο συζήτησης, η δίκη Σερραίου - Χρίστου Πούλιου και η καταδίκη του τελευταίου με 8 μήνες φυλακή, για συκοφαντική δυσφήμηση.
-Οπότε καλύτερα που ήμουν απόν, γιατί πάλι θα στεναχωρούσα τη φίλη μου τη… Βιργινία!
……
*Αυτό κι αν είναι αποκλειστικό.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Νίκος Σπυριδόπουλος παραβρέθηκε λοιπόν στην εκδήλωση του Ολυμπιακού Λεύκης το περασμένο Σάββατο και χόρεψε… χασαποσέρβικο!
Να το δω κι αυτό και να ψηφίσω με… χίλια δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης τον Νίκο! Αν έπιασε τόσο νωρίς τα χασαποσέρβικα, σίγουρη την έχει αυτή τη φορά την εκλογή.
……
*Πολύ ανεβασμένο είδα τον Μάκη Τοπαλίδη το βράδυ της Δευτέρας στη μαγική «Ξανθίππη» τον Μάκη Τοπαλίδη… αλλά δεν κατάλαβα την αιτία!
-Έφυγε και τόσο γρήγορα, που δεν πρόλαβα ούτε καν να τον…ρωτήσω!
……
*Και μια συμβουλή της στήλης. Αν θέλετε πράγματι να χαρείτε μερικές στιγμές από αυτές που μένουν…
Πιείτε ένα ποτό στο καφέ της «Ξανθίππης» κατά τις 1 τα μεσάνυχτα (πάντα με καλή παρέα…), χαρείτε τα νέα σας μουσικά ταξίδια και ονειρευθείτε την ώρα που η πόλη προσπαθεί να «κοιμηθεί» μπροστά σας… Η μαγεία είναι μοναδική!
……
*Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε ο θερινός κινηματογράφος της πόλης μας, τα θερινά «Ολύμπια»…
Με εκπληκτικές ταινίες και το υπέροχο περιβάλλον του θερινού κινηματογράφου που μόνο ευτυχισμένες πόλεις σαν την Ξάνθη μπορούν να απολαύσουν!
Κάθε μέρα στις 9.30 το βράδυ…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »