*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Οκτωβρίου

ΠαραΠολιτικά: Του... ΠΑΣΟΚ το κάγκελο στη Ξάνθη: «Σκοτώνονται» Ανδρουλακικοί και Δουκικοί με γεύση ΣΥΡΙΖΑ!

01 Οκτωβρίου


Από τη πρώτη στιγμή πρώτος των πρώτων στην φωτιά στο Περιαστικό δάσος Ξάνθης μαζί με τους Πυροσβέστες  ο Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός. Ιστορική φωτογραφία.

(σ.σ. Να που το drone του Δήμου έκανε για μια ακόμη φορά «δουλειά»...)

...............................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Το διάστημα 07 έως και 28 Σεπτεμβρίου υλοποιήθηκε η δράση ανάσυρσης παράνομα ποντισμένων ιχθυοπαγίδων από το Θρακικό Πέλαγος. Η δράση αυτή προέκυψε μέσα από την αγαστή συνεργασία του Τμήματος Αλιείας/ΔΑΟΚ της Π.Ε. Ξάνθης και του Λιμεναρχείου Πόρτο Λάγους και με την αξιοποίηση της εθελοντικής προσφοράς της οργάνωσης Sea Shepherd».

(Από δελτίο τύπου της Π.Ε. Ξάνθης)

-Ποντισμένες... ιχθυοπαγίδες στο Θρακικό Πέλαγος!!!

...............................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Ήρθε ένας αχτύπητος νεαρός ρομά με ένα φοβερό καμπριολέ μερσεντές, μου έκοψε το δρόμο την ώρα που πήγαινα στο Smartάκι, μου είπε Παπαδόπουλε θέλω μια φωτογραφία μαζί σου και να με αγκαλιάζεις....! Και μετά έδωσε το κινητό του σε μια συμπαθή κυρία και μας έβγαλε δυο φωτογραφίες. Κι εμένα ο νους μου, «κόλλησε» στο  φοβερό καμπριολέ..».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος χθες στην Ανοιχτή γραμμή)

-Κι ο... νηστικός... καμπριολέ ... ονειρεύεται! Με ξανθιά συνοδηγό...;!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ


*Ενώ ακόμη δεν έγιναν οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ αλλά τα γκάλοπ και οι στοιχηματικές εταιρείες φουλάρουν, στη Ξάνθη ήδη γίνεται συντροφικός σκοτωμός μεταξύ Ανδρουλακικών, Δουκικών και σε βάθος... χρόνου ΣΥΡΙΖαίων!

......

*Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης για παράδειγμα  «κατακεραύνωσε» για μια ακόμη φορά τους πολέμιους του Δήμαρχου Αθηναίων και υποψήφιου Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα με την παρακάτω ανάρτηση:


«Σωκράτης Ξυνίδης: Ο "ΚΟΚΚΙΝΟΣ" ΔΟΥΚΑΣ! Σε μια εποχή που αν δεν είσαι νεοφιλελεύθερος θα "πρέπει" να είσαι ακροδεξιός, όταν μιλάς για καρτέλ, κοινωνικό κράτος, τράπεζες και κοινωνικές ανισότητες σου βάζουν ταμπέλα "Συριζαίου" και κομμουνιστή! Όχι κύριοι. Ούτε Συριζαίοι είμαστε ούτε κομμουνιστές. Σοσιαλιστές, δημοκράτες, πολιτικά φιλελεύθεροι και σκληρά αντιλαϊκιστές. Ότι δηλαδή στοχοποίησε με πάθος ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς φάγαμε το λιντσάρισμα από τους Συριζαίους. Όχι η Ν.Δ.. Επί Ν.Δ. οι "Αγανακτισμένοι" πήγαν σπίτι».

Και ακολούθησαν οι παρακάτω αναρτήσεις- απαντήσεις:

«ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, αίθουσα σύνταξης και κείμενο που λέει "AOHNAÄKO ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ nPAK ΤΟΡΕΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΘΕΙΔΗΣΕΩΝ ΙΔΗΣΕΩΝ nPA KTo PEIO NEWSROOM Πολιτική Χάρης Δούκας: Καμία συγκυβέρνηση με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ -Στόχος μου μια μια προοδευτική διακυβέρνηση με με πατριωτικό χαρακτήρα κΙ ένα αυτόνομο μεγάλο ΠΑΣΟΚ Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024, 15:32"

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο».

βικυ καργα

Συνεργάστηκε στον δήμο Αθηναίων με τον Ζαχαριάδη και όχι μόνο;

Εμείς δεν θεωρούμε ντροπή των αριστερών, εσύ γιατί λες ότι δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ;».

.......

*Και την ίδια ώρα Παναγιώτης Πεντζουρίδης που είναι υπέρ... Δούκα μαζί με τον γνωστό Αναστάσιο Τσορλίδη και κόντρα τον Ανέστη Αντωνιάδη που παραμένει δυνατά με τον Ανδρουλάκη!


«Panagiotis Pentzouridis Χυδαιότητες ΣΥΡΙΖΑ, των εμμονικων του στελεχών και ΜΜΕ!

Όσο θα βλέπουν πολιτικό "πάτο", τόσο θα τρελαίνονται!!!

Έτσι, δεν ανασταινεσαι πολιτικά. Αυτό.

Αναστάσιος Τσορλίδης

Ότι και να κάνουν τα ΣΥΡΙΖΟπαιδα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές θα βλέπουν την πλάτη του ΠΑΣΟΚ»

.......

*Και η ρελάνς από τον  Ανέστη Αντωνιάδη:


«Anestis Antoniadis
Πίνοντας #ΠΑΣΟΚΙΚΟ ελληνικό καφέ!

Σε 95 δεύτερα σας εξηγώ #ωραία γιατί στις 6 & 13 Οκτωβρίου είμαστε #mazi με το πρόεδρο του #ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη και πως στις 14 Οκτωβρίου #ΟΛΟΙΜΑΖΙ πιστοποιούμε, ότι #ΗΡΘΑΜΕ και #ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ για το καλό της παράταξης και της χώρας!

#ΠΑΣΟΚ #ΠΑΣΟΚΑΡΑ #ΠΑΣΟΚ_ σώσε_μας #androulakis #mazi #ΗΡΘΑΜΕ #ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ‼

-Panagiotis Pentzouridis

Ως ΠΑΣΟΚ, διαφωνώ κάθετα με την επιλογή σου. Ως φίλος σου δέχομαι το δικαιωμα σου να λες αυτό που λες. Ως Έλληνας ψηφοφόρος ψαχνω να βρω το μέλλον της χώρας μέσα από τον Ανδρουλάκη.

-Αναστάσιος Τσορλίδης

Εγώ γιατί μετά το προχθεσινό debate βρίσκω ικανότατο τον Χάρη Δούκα γιατί έχει τον λόγο του λαϊκιστή κάτι που αρέσει στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού και πιστεύω θα μας οδηγήσει στην εξουσία;;;;

Αγαπάμε Νίκο, ανέβασε σίγουρα το ΠΑΣΟΚ αλλά μην ξεχνάς ζούμε και σε μια χώρα όπου οι σάλτσες και οι υποσχέσεις συγκινούν αυτόν τον λαό Ανέστη. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν θεωρώ για μένα το γεγονός που από την πρώτη στιγμή που άκουσα τον Χάρη Δούκα τον χαρακτήρισα και Αλέξη Τσίπρα του 2012.

Δεν ξέρω ειλικρινά δεν ξέρω τι να ψηφίσω

-Ανέστης Αντωνιάδης

Αναστάσιος Τσορλίδης λόγω της καταγωγής σου και αγάπης σου για την Ξάνθη, η επιλογή του Νίκου που θεωρεί την πόλη αυτή δεύτερη πατρίδα του και το κυριότερο ξέρει τα προβλήματα της, είναι αυτονόητη! Όλοι οι υποψήφιοι για τους δικούς τους λόγους ο καθένας/μια είναι εξαιρετικοί, δίνουν προστιθέμενη αξία!

-Kyriakos Stroumf

Kala ta les alla pou einai autoi pou to pezan PASOK-avantadori

-Κοσμάς Βαρσάμης

mazi# Με τον Νίκο Ανδρουλάκη!

-Δημήτρης Τούμπανος

Τελικά τι παραπάνω θα κάνει για να πείσει όσους δεν έχει πείσει μέχρι σήμερα ο Νικόλας δεν μάθαμε

-Νίκος Αρβανίτης

Εμείς οι Μεσσήνιοι με τη Νάντια!!».

 


-Βρε Σύντροφοι... Με τον Γερουλάνο δηλαδή πλην του Αχιλλέα Τσαρτσάρα και του Γιάννη Ιερόπουλου δεν είναι κανείς;;! Κι αν σας πω ότι μου είναι ο πλέον συμπαθής απ’ όλους;

-Την έφαγα κι εγώ την... διαγραφή και το (2ο) κόκκινο από τον Σωκράτη;...


 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »