*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Σεπτεμβρίου

Πρεμιέρα του ΑΟ Καβάλα στην Super League 2 με την Α.Ε.Λ

17 Σεπτεμβρίου

Το μεσημέρι της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί η σέντρα του αγώνα της Καβάλας κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2. Η ανακοίνωση του προγράμματος από τη διοργανώτρια αρχή έγινε τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και προκάλεσε έκπληξη, καθώς δεν συνηθίζεται οι αγώνες να διεξάγονται μεσημέρι Κυριακής.Ωστόσο, φαίνεται πως θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτά τα νέα δεδομένα, καθώς ο ΣΚΑΪ, που αναμένεται να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης, επιθυμεί να μεταδίδει κάθε Κυριακή το μεσημέρι το σημαντικότερο παιχνίδι και των δύο ομίλων.

Η πρεμιέρα της Super League 2 θα ξεκινήσει την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου με την αναμέτρηση Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β’ (17:00), ενώ το Σάββατο θα διεξαχθεί το παιχνίδι Καμπανιακός – Νίκη Βόλου (17:00). Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική με τους αγώνες Διαγόρας – Μακεδονικός (16:00) και Αστέρας Τρίπολης Β’ – Πανιώνιος (17:30).

Η ΠΑΕ Λάρισα ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, λίγο πριν την έναρξη της Super League 2, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΚ στην πρεμιέρα. Στην επίσημη ανακοίνωση, η διοίκηση της ΑΕΛ ευχαρίστησε τον Έλληνα προπονητή για τη συνεισφορά του στην ομάδα, τονίζοντας τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της κοινής πορείας τους. Η ΑΕΛ εξέφρασε τις ευχές της για υγεία και καλή συνέχεια στον Δερμιτζάκη και την οικογένειά του.



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »