*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιουλίου

Τα ... λάστιχα που ζητάει ο Γ. Αρσένης για το γήπεδο του Ατρόμητου Χρύσας και το σχόλιο του "Μ"

16 Ιουλίου

To σχόλιο του Γ. Αρσένη του Ατρόμητου Χρύσας για τα δημοτικά γήπεδα και τα... λάστιχα ποτίσματος και λιπάσματος που... ζητάει!


-Τον Γιώργο Αρσένη του Ατρόμητου Χρύσας τον ξέρω πολύ καλά, ξέρω και το πόσο αγαπάει και την ομάδα, θα πρέπει όμως να λειτουργεί χωρίς πολιτικές και προσωπικές «σκοπιμότητες»!

Καταλαβαίνω την πικρία του που έχασε τον Δήμο ο φίλος και συγχωριανός Μανώλης Τσέπελης, αλλά δεν θα προκαλεί και τη νοημοσύνη μας για το γήπεδο...

-Σχολίασε λοιπόν για μια  ακόμη φορά ο εκ Χρύσας Γιώργος Αρσένης στο fb:

«Γιώργος Αρσένης

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης και μιας που είμαι ίσως ο μοναδικός που είμαι ρομαντικός και ασχολούμαι ώρες ατελείωτες μ αυτό το γήπεδο ενημερώνω όλους τους υπεύθυνους του Δήμου Ξάνθης (ΔΉΜΑΡΧΟ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ "αλήθεια υπάρχουν αυτοι" κτλ ) ότι αφού προσπαθήσαμε πάρα πολύ χωρίς λάστιχα ποτίσματος χωρίς λιπάσματα με βενζίνες για κούρεμα απ’ την τσέπη μας και ώρες ατελείωτες πλέον το γήπεδο δεν έχει ούτε νερό για πότισμα.

ΥΓ. Η φωτογραφία είναι πριν ξεραθεί.

ΥΓ.2 Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια να διαλυθούν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου».

-Και η απάντηση του «Μ»

1. Να σε κάνουμε... αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιώργο την επόμενη φορά, αφού επί 4 χρόνια ήσουν καθώς φαίνεται στο γήπεδο... με λάστιχα ποτίσματα, με λιπάσματα, με βενζίνες για κούρεμα  με νερό... και όλα αυτά τα «ανακάλυψες» μαζεμένα για έναν δήμαρχο και έναν αντιδήμαρχο Αθλητισμού που ανέλαβαν εδώ και 6 μήνες!

2. Σε περιμένουμε λοιπόν στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2028 έτοιμο να βάλεις υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου Ξάνθης και να λύσεις εσύ τα προβλήματα όλων των δημοτικών γηπέδων!!  Μαζί με τον... Μπάμπη Χατζημεστή και τους άλλους... «παπαγάλους» του Τσέπελη!

-Προκειμένου να μη... διαλυθούν όλες οι...εγκαταστάσεις του Δήμου Ξάνθης! Χωρίς... λιπάσματα και... ποτίσματα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »