*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιουλίου

Το τηλέφωνο του αντλιοστάσιου είναι 2541077132! Αναρτήσεις σκοπιμότητας που ....αυτοδιαψεύδονται!

09 Ιουλίου

OΤΑΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΣΣΑ, ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΑΛΛΗ... ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ!


Το είδαμε κι αυτό. Δημότισσα να διαψεύδει εν ψυχρώ... Συνδημότισσα για καταγγελία της στα «Στραβά κι Ανάποδα» και ιδού αυτούσιες και δυο αναρτήσεις χωρίς σχόλιο.

(σ.σ. Κάποια σχόλια για να είμαι πάντως ειλικρινής με μπερδεύουν για τις προθέσεις και τις σκοπιμότητες που εξ-υπηρετούν):

«Sophia TsentikopoulouTsantidou

Δύο μήνες τρέχει το νερό. Κυψέλη  στο σχολείο απέναντι Ζάλογγου με Ηλιουπόλεως. Η ελιά ποτίζεται. Το πεζοδρόμιο έπιασε γλίτσα. Περνούν παιδιά και ηλικιωμένοι. κάποτε το κακό θα γίνει.

Πήρα τηλ. την προηγούμενη εβδομάδα και αυτή. Κράτησα φυσικά τα τηλέφωνα που ενημέρωσα. Κάθε μέρα έβλεπα αν διορθώθηκε η βλάβη. Τίποτα ως σήμερα το απόγευμα. Το νερό τρέχει και δεν ξέρω αν το επιβαρύνονται οι πολίτες . Ελπίζουμε να διορθωθεί..

-Αιμιλια Ικονιαδου

2541077132 είναι το αντλιοστάσιο της γειτονιάς σου λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο και ενημερώνουν τα συνεργεία βλαβών κλπ. αυτό το τηλ. θα πάρεις και αν σε αγνοήσουν θα ξαναπάρεις μετά από μια δυο μέρες και θα τους πεις: αν δεν έρθετε το επόμενο τηλεφώνημα θα είναι στον εισαγγελέα. Αυτό έκανα εγώ σε ίδια περίπτωση και ήρθαν την ίδια μέρα».

-Με το συμπάθεια κυρία Sophia TsentikopoulouTsantidou  αλλά πήρε ένα τηλέφωνο στο αντλιοστάσιο (2541077132) αυτούς τους δυο μήνες;

 

ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥ

Και φυσικά υποκλίνομαι στο συγκινητικό και ευαίσθητο σχόλιο της γνωστής συμπολίτισσάς μας Άννας Σπυρίδου για τα αδέσποτα που ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες είναι τόσο υψηλές, το ΝΕΡάκι είναι το βασικότερο συστατικό για να μην πεθάνουνε.

Αυτούσιο το σχόλιο:

«Αννα Σπυριδου

Φτάνουν τον άνθρωπο σε σημείο να αρρωσταίνει!!!

Τόσα αδέσποτα σκυλιά, γατιά πεινασμένα,  διψασμένα κυνηγημένα και δυστυχώς έτσι θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα αν δεν αλλάξουμε μυαλά και κυβερνώντες!!!

"Δεν στειρώνω λέει γιατί δεν θέλω να της/ στερήσω την απόλαυση"

Απολαμβάνετε όμως την εγκατάλειψη;

Εγώ δεν το απολαμβάνω αντίθετα ξοδεύομαι και υποφέρω ψυχικά.

Είναι δύο κουτάβια αδελφάκια αν ενδιαφέρεται κάποιος για υιοθεσία στείλτε μου μήνυμα.

Δεν γνωρίζω πολλά για τις ψυχούλες τα βλέπω περιστασιακά απλά έχει δύο μέρες που δεν φεύγουν από την εργασία μου.

Δυστυχώς σπίτι μου δεν μπορώ να τα πάρω διότι έχω 5 αδέσποτα που ήρθαν με τον ίδιο τρόπο και δεν μπορούσα να τα εγκαταλείψω

Αν δεν σας είναι κόπος θα σας παρακαλούσα με κοινοποιήσεις βοηθώντας τα μήπως και φανούν τυχερά.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων»

-Εμείς Άννα σ’ ευχαριστούμε, αλλά το ερώτημα είναι τι κάνουν ο Δήμος Ξάνθης (αρμόδιος αντιδήμαρχος ο Σάκης Χατζηαντωνίου) και οι αρμόδιοι Φιλοζωικοί Σύλλογοι της πόλης.

(σ.σ. Αλήθεια εκείνη η Μαριάννα Μαϊδάνογλου τι γίνεται; Που βρίσκεται; Στη Ξάνθη ή στο Κιλκίς; Γιατί μετά τις δημοτικές εκλογές την χάσαμε τελείως... Υπάρχει τουλάχιστον;!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »