*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιουνίου

Καταγγελίες κρεοπωλών, για "αδέσποτο" που "εξαφάνισε" ο Σάκης! Κι όμως...το σιντριβάνι φέτος λειτουργεί!

18 Ιουνίου

Εισαγγελική έρευνα για την καταγγελία της Κυριάκου Βελόπουλου - Γιώργου Κύρτσου για νοθεία στις ευρωεκλογές


Στο «στόχαστρο» εισαγγελικής έρευνας μπαίνουν οι καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης περί νοθείας στις Ευρωεκλογές.

-Αλλά σημασία έχει φυσικά το...αποτέλεσμα και τι θα βγει από αυτήν!

Συγκεκριμένα η  εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έστειλε παραγγελία στον διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο, προκειμένου να διενεργήσει ταχύτητα και σε βάθος έρευνα για την υπόθεση.

Στην παραγγελία της η κυρία Αδειλίνη αναφέρει: «Κατόπιν  της από 13/6/2024 με αρ. πρωτ. Α.Π.69/13-6-2024 αναφοράς του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Θοδωρή Λιβανίου, με την οποία ζητά την διερεύνηση των καταγγελιών του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Κυριάκου Βελόπουλου και του πρώην Ευρωβουλευτή κ. Γεωργίου Κύρτσου περί «νοθείας» κατά την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση, εν όψει δε του ότι είναι αυτονόητη η ανάγκη της ταχείας και σε βάθος διερεύνησης των ως άνω καταγγελιών, παρακαλούμε για τις δικές ενέργειες και για τη σχετική ενημέρωσή μας».

-Σε αναμονή λοιπόν...με το ερώτημα. Πράγματι έγινε νοθεία και ποια είναι τα στοιχεία που επικαλούνται Βελόπουλος και Κύρτσος, ή... άνθρακας ο θησαυρός!;

 

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ «Μ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ... ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΑΚΗ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ!

«Διώκτης» των «Αδέσποτων» έχει γίνει ο αντιδήμαρχος Σάκης Χατζηαντωνίου που ήδη έχει καταγγελθεί για τις απαράδεκτες συμπεριφορές του μετά το γνωστό «επεισόδιο» που προκάλεσε με συμπολίτη μας που τάιζε ένα μικρό γατάκι στην οδό Μ. Βόγδου απέναντι από το Δημαρχείο και δέχτηκε «πυρά» εκατοντάδων συμπολιτών μας....

Το περίεργο της ιστορίας;

Η «σιωπή» των ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΦΙΛΩΝ και ιδιαίτερα της Μαριάνας Μαϊδανόγλου, για τον εν λόγω Αντιδήμαρχο που όπως μου κατήγγειλε κρεοπώλες «μάζεψε» ένα αδέσποτο σκυλάκι που τάιζαν οι ίδιοι και το... «εξαφάνισε» στην κυριολεξία στον «γνωστό» χώρο με τις απαράδεκτες συνθήκες.

Ερευνούμε τις καταγγελίες προκειμένου να δούμε τι ακριβώς συνέβη, γιατί ειλικρινά ούτε εμείς περιμέναμε από τον εν λόγω «κύριο» να λειτουργήσει όπως λειτουργεί.... και αντί να σοβαρευθεί και να μην προκαλεί, σχολίασε τα διάφορα δημοσιεύματα και τις καταγγελίες στο πρόσωπό του, ως... «διαφήμιση» για τον ίδιο!!!

-Δηλαδή η αυτοπροβολή και διαφήμισή του τον... ενδιαφέρει τελικά; Κι όχι ότι ως έμμισθος αντιδήμαρχος, αντί να προσφέρει έργο εκθέτει την νέα δημοτική αρχή;

(σ.σ. Φυσικά στο παραπάνω θέμα θα επανέρθω...).

 

ΤΕΤΟΙΑ «ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ» ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ!;;; ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ;

Δημότης με συνάντησε στο δρόμο –για την ακρίβεια έξω από τα γραφεία του «Μ» στην οδό Στογιαννίδη – και με μου είπε παίρνοντας εφημερίδα από το «πακέτο»:

«Θέλω να γράψεις δυο λόγια για τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό για το σιντριβάνι μας στην πλατεία φέτος όχι μόνο λειτουργεί, αλλά και έχει αναπλαστεί εξωτερικά , είναι συνεχώς καθαρό και μας δροσίζει ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Καλά ήταν τόσο ανεπαρκής ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης και επί 4 χρόνια δεν λειτουργούσε κανένα σιντριβάνι της πόλης ή και να λειτουργούσε για λίγες μέρες... χαλούσε συνέχεια και έκαναν βδομάδες και μήνες για να τον ξαναλειτουργήσουν;».

-Συ είπας, εγώ τα έγραφα κάθε μέρα –του απάντησα- και ουδένα άλλο σχόλιο. Τα γραπτά άλλωστε μένουν και μας δικαιώνουν περίτρανα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »