*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαρτίου

Στη ζωή υπήρχαν και θα υπάρχουν και οι κόκκινες γραμμές! Κι απο "Ταλιμπάν"; Είδος προς..."εξόντωση"!;

27 Μαρτίου


Ε, ναι... Αυτό είναι είδηση. Κι ο «άφαντος» βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης
παρακολούθησε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.  Ευτυχώς υπάρχουν κι οι ... παρελάσεις!

..................................................

Αυθεντικό 1


«Πως τα «κατάφερα» πάλι...! Έγινα «είδος» προς... «εξαφάνιση»  και «εξόντωσης» κι από τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης. Κι ούτε 3 μήνες ακόμη δεν συμπλήρωσε ακόμη ο Στράτος...».

(Από την ομολογία του Πάνου Παπαδόπουλου χθες στην Ανοιχτή γραμμή)

-Και καλά να πάθεις! Σε .... υπολείπονται τουλάχιστον τουλάχιστο άλλοι....53 .... μήνες!

..................................................

Αυθεντικό 2

«Ο κ. Κασσελάκης που σε όλη του τη θητεία δεν θα κάνει μια σκοπιά, δεν θα κάνει ένα περίπολο, δεν θα κάνει μια άσκηση, κρίθηκε ικανός για να εκπροσωπήσει με άγημα στην παρέλαση. Με άγημα εκπροσωπούν οι καλύτεροι, αυτοί που έχουν συμμετάσχει σε μια πράξη. Εγώ το θεωρώ προκλητικό».

(Ο Θάνος Πλεύρης σε τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας)

-Θάνο ξαναπάνε φαντάρος για να τους την... σπάσεις, αλλά ξέρω και ένα σωρό βουλευτές που δεν υπηρέτησαν τη θητεία τους στο Στρατό!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις σε καθημερινή βάση –όπως είπε και αυτόπτης μάρτυς που τους είδε αλλά... δεν ξαφνιάστηκε, τον πρώην Δήμαρχο Τσέπελη;


Μα στο γραφείο του Κυριάκου Παπαδόπουλου!!!

Πως λέμε εκεί παίρνει τον πρώτο πρωϊνό καφέ του και μετά πηγαίνει στη Ρία....!

-Για τον δεύτερο καφέ ή τον ... χυμό του...! Πίνει και χυμούς τον τελευταίο καιρό μπας και "γλυκάνει" τον πόνο του!

.....

*Στην εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ το μεσημέρι της Κυριακής ναι  μεν δεν πήγα, έμαθα όμως από πρώτο χέρι ποιοι πήγαν....Και δεν «|τρελάθηκα» κιόλας από το λιγοστό κόσμο που είχε...

Αφού άπαντες ανέβηκαν στον 2ο όροφο από το ασανσέρ της οδού Στογιαννίδη και για να είμαι ειλικρινής, μου έκανε εντύπωση η απουσία του γιατρού Βασίλη Παπαδόπουλου, κορυφαίου στελέχους του κόμματος στις εκλογές του Ιούνη 2023.

......

*Αντίθετα είδα εκεί τον γιατρό Δημοσθένη Γεωργιάδη (σ.σ. Και οικογενειακώς μάλιστα αφού είχε μαζί του μέχρι και τον παππού του...) , αλλά και τον Αφεντούλη Τσακιρίδη που τον βοήθησε μάλιστα με αυταπάρνηση όταν ηλικιωμένος με αναπηρικό καροτσάκι, με δυσκολία μετακινήθηκε από το πεζοδρόμιο στο αυτοκίνητο του γιατρού...

......

*Κι όσο για τον κόσμο στην αίθουσα του ΕΒΕ Ξάνθης; Είχε δεν είχε 40-50 άτομα με παρόντα μάλιστα και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή καθηγητή σεισμολογίας Άκη Τσελέντη που είχα την τιμή να φιλοξενήσω και στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» ως υποψήφιο της Ν.Δ. δεν μπορώ όμως να πω ότι... ενθουσιάστηκα και ιδιαίτερα όταν τον «γνώρισα»!

......

*Υπενθυμίζω την είδηση ότι κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΙΚΗ αποκάλυψε ο ίδιος από το fb με τη φράση:

«Κατεβαίνω ευρωεκλογές με το μόνο κόμμα που στηρίζει την Ορθοδοξία, την οικογένεια και την Ελλάδα. Τη ΝΙΚΗ».

-Και τον... Τσέπελη  και τον Παπαχρόνη! Κι αυτούς η... ΝΙΚΗ τους στήριξε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2024  κύριε καθηγητή, αλλά τους... μαύρισε ο κόσμος!

......

*Είδος λοιπόν προς... «εξαφάνιση και εξόντωση» έγινα όπως μαθαίνω από την νέα δημοτική αρχή του Δήμου... Αλλιώς –ειλικρινά αδυνατώ να το πιστέψω αλλά το πρόσωπο που μου το είπε είναι του «στενού περιβάλλοντος», αλλά που το μη... προβλέψιμο για κάποιον που έχει «συνηθίσει» να επιβιώνει «δια πυρός και σιδήρου» λόγω του χαρακτήρα του!

-Καθότι –κι αυτή είναι η αλήθεια...- δεν «άξιζα και δεν αξίζω» ούτε τη μισή...»αξία» μιας δημοσκόπησης για τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης, τότε που «έτρεμαν» ακόμη και οι πιο φανατικοί οπαδοί του να κάνουν like στα υπέροχα εξ Αθηνών βίντεο του Στράτου...

-Διψήφιο αριθμό είχαμε δεν είχαμε!!!

......

*Ε, τι να κάνουμε... Αγαπήστε με όπως είμαι έλεγε και ο αγαπημένος Ινδός ποιητής Ραμπιντρανάθ Ταγκόρ

Αλλά στη ζωή υπάρχουν και οι κόκκινες γραμμές.


 1. Η πρώτη αφορά φυσικά Εθνικά θέματα. Όρος απαράβατος. Ο Μουφτής Ξάνθης είναι ένας και το όνομα αυτού Νεζντέν Χεμσερή. Και με απόφαση μάλιστα του Πρωθυπουργού και της Βουλής των Ελλήνων.

2. Κι όσο για τα υπόλοιπα; Εδώ αντέξαμε το 1995 που ο Σγουριδισμός τους «μάζεψε» όλους για να «εξοντώσει» τον... Πάνο Παπαδόπουλο και ακολούθησαν τόσοι και τόσοι και αντέξανε, «Δια πυρός και Σιδήρου»!

Τώρα θα «κωλώσω» επειδή κάποιοι άλλοι έλεγαν προχτές, άλλα χθες και σήμερα  δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να «αυτοδιαψεύδονται»;

.......

*Και στο φινάλε εγώ δεν έχω να κρύψει τίποτα εκτός από την... «τρέλα» μου, όπως την χαρακτηρίζουν οι... «γνωστικοί».

-Που προεκλογικά έπαιρναν τις απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ, χόρευαν τα τσιφτετέλια και τους ζουρνάδες στο ΚΤΗΜΑ...

Και στη συνέχεια τους... καθύβριζαν οκογενειακώς!

(σ.σ. Καταστροφέας ο πατήρ....βασιλόπουλο ο υιός κι εγώ ο ...αγαπητικός της βοσκοπούλας!! )

.......

*Κι όσο για τον «φίλο» μου τον Γιάννη Τσεγγελίδη που με «θυμήθηκε» τόσο... «ξαφνικά» και «απρόβλεπτα» μετά από πολλούς μήνες λες και βρίσκεται σε άλλο πλανήτη και σε άλλες εποχές;

-Δεν αντιλήφθηκε ότι και να υπήρχε περίπτωση, κακώς τα λέει στην… «νύφη» για να τ’ ακούει η «πεθερά»; Λέω...

Καθότι εγώ μπορεί να μην έχω «τρελλόχαρτο» από τον Τζόλα, αλλά είμαι ωραίος... «τρελός» για να τον περιμένω να ‘ρθει για την... καμπάνια του Κωστάκη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »