*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαρτίου

Με εντολή Στράτου Κοντού: Συρματοπλέγματα στα δημοτικά νεκροταφεία, για να σταματήσουν οι βανδαλισμοί! (φωτο)

28 Μαρτίου

 Με την εντολή του Δήμαρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού να τοποθετηθούν συρματοπλέγματα στους τοίχους των δημοτικών νεκροταφείων αλλά και να "κουρευτούν" τα γύρω δέντρα, ώστε να παρθούν ουσιαστικά μέτρα που θα "παρεμποδίζουν" τους νεαρούς Δροσερίτες να μπαίνουν μέσα και να "βανδαλίζουν" τους Τάφους, χωρίς κανέναν σεβασμό και στον πόνο των ανθρώπων αλλά και τις ζημιές που προκαλούν, ο Δήμος Ξάνθης  προσπαθεί να "αμυνθεί" στο γνωστό φαινόμενο που ζούμε δυστυχώς όλοι μας .... Ιδιαίτερα έντονα την τελευταία 4ετία Τσέπελη! 

(σ.σ. Άλλωστε μόνο τυχαία δεν αποκαλούσαν οι Δροσερίτες τον πρώην Δήμαρχο, "γύφτους" σαν κι....αυτούς αφού τύγχαναν της "απόλυτης" κάλυψής τους...)

Έτσι από το πρωί της Τετάρτης 27 Μαρτίου συνεργείο του Δήμου Ξάνθης με επικεφαλής τον δημοφιλή και ακούραστο αντιδήμαρχο καθημερινότητας Θωμά Ηλιάδη (σ.σ. 24 ώρες δίπλα στους πολίτες...), τοποθετεί συρματοπλέγματα, παράλληλα με τις κάμερες και την αυξημένη φύλαξη των νεκροταφείων, ώστε να δοθεί ένα τέλος στο γνωστό "φαινόμενο". Ενώ κλάδεψε ήδη και δεκάδες δέντρα...

Χαρακτηριστικές είναι και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει ο "Μαχητής" και δείχνει τη "δουλειά" που γίνεται με κόπο αλλά και με μεράκι για προσφορά στην πόλη και τους δημότες από τον Δήμο Ξάνθης. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση φυσικά τα συγχαρητήρια στον ίδιο τον Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό, στον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Θωμά Ηλιάδη και τους εργάτες του συνεργείου του Δήμου Ξάνθης, περιττεύουν. Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους! 



 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »