*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαρτίου

Παραιτήθηκαν Παπασταύρου-Μπρατάκος επειδή συναντήθηκαν σε εκδήλωση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

28 Μαρτίου


Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος.


Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:

«Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.
Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους».
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η παραίτησή τους ήλθε μετά από συμμετοχή τους σε κοινωνική εκδήλωση στην οποία ήταν παρών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η οποία έστειλε λάθος μήνυμα για την κυβέρνηση.
Σημειώνεται ότι στην εν λόγω κοινωνική συνάθροιση αναφέρθηκε και κατά τη χθεσινή του τοποθέτηση στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.Από την πλευρά του, ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης είχε κάνει λόγο για «κοινωνική συνάντηση που ήταν κι άλλα 10 άτομα μπροστά» και «δεν παρήγαγε πολιτικό αποτέλεσμα», ωστόσο έντονη αίσθηση έκαναν και στην Αθήνα η αρθρογραφία του Πάνου Παπαδόπουλου για τις παλιότερες "σχέσεις" του Υπουργού Βαγγέλη Μαρινάκη στις δίκες του Γιάννη Κουρτάκη (Παραπολιτικά), ως δικηγόρος του συγκροτήματος. κάτι που προφανώς τώρα "ξέχασε"...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »