*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουνίου

Nέος ΑΟΞ! Όλα τά ‘χει η... Μαριορή, στο ... σήμα μείναμε!΄ Λεφτά υπάρχουν ή δεν υπάρχουν; Ιδού η απορία...

02 Ιουνίου

Αντιδρούν οι Παλαίμαχοι στην αλλαγή σήματος του ΑΟΞ
και δεν έχουν άδικο! Όλα τά ‘χει η... Μαριορή, στο ... σήμα μείναμε!


Την αντίδρασή του για την αλλαγή σήματος του ΑΟΞ, εκφράζει ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της ομάδας και δεν έχουν άδικο, αφού όλα τάχει η Μαριωρή, ο... φερετζές της φταίει!

(σ.σ. Η ομάδα στην ερχόμενη σαιζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ξάνθης, λεφτά δεν υπάρχουν και περιμένουν την συναυλία με τον Μαζωνάκη για να βγάλουν κάποια χρήματα...και το νέο "σήμα" για την ομάδα είναι το θέμα! 

Και αναλυτικότερα:

«Ως Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ΑΟΞ ενημερωθήκαμε με έκπληξη από το διαδίκτυο (Facebook!!) την προσπάθεια της Διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟΞ για την αλλαγή του σήματος της ομάδας μας» σημειώνουν οι Παλαίμαχοι, οι οποίοι εκτιμούν πως θα πρέπει να διατηρηθεί το υπάρχον σήμα που είχε η Ξάνθη πριν τη «διάλυσή» της.

«Θεωρούμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, στο ξεκίνημα αυτής της υπερπροσπάθειας που γίνεται από μέρους σας, δεν προέχει η εν λόγω αλλαγή του ιστορικού σήματος όπου όλη η πόλη είναι συνδεδεμένη με αυτό» τονίζουν οι Παλαίμαχοι, και εξηγούν πως «ωστόσο αν θεωρηθεί σκόπιμο από μέρους σας η αλλαγή του σήματος, θα πρέπει ο φίλαθλος κόσμος να έχει την επιλογή εκτός των νέων προτάσεων σας και αυτού του υπάρχοντος, και με ένα τρόπο όπου όλοι θα μπορούν να εκθέσουν την άποψή τους και όχι μόνο τα μέλη του Facebook».

-Συμφωνούμε απόλυτα... και καλό είναι να δούνε την ουσία της υπόθεσης και να κάνουν την ομάδα... ομάδα και τα σήματα είναι τελευταία!!

(σ.σ. Εγώ απορώ πως ο Βασίλης Τοροσίδης τους αφήνει από τώρα να έχουν «καβαλήσει» το καλάμι... Ειλικρινά απορώ! Εκτός αν έχει κάνει κάποια συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη ή τον Βαγγέλη Μαρινάκη και μας την κρύβουνε....για να πάρουν τόσο άνετα και το Le chalet ! ).

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!

Εδώ και έναν μήνα έχει που έκανε κάποια έργα ο Δήμος Ξάνθης και διαμαρτύρονται δικαίως οι πολίτες της περιοχής και ο λόφος φυσικά καταγράφεται στην παρακάτω καταγγελία συμπολίτη μας:

«Ο χρήστης Τάσος τσακάλι αισθάνεται χαρούμενος.

Οδός Καποδίστριου έχει ένα μήνα που έκανε έργα ο Δήμος και ακόμα έτσι παραμένει

Και στα σχόλια που ακολουθούν και δείχνουν και. Πλήρη κατάληψη του πεζοδρομίου κατάστημα της οδού.

Τα σχόλια συμπολιτών:

Νικος Νταλης

Στις επόμενες εκλογές!! μην το γαματε μια ψήφο ρίξατε θέλετε όλοι την πόλη να κάνετε!!

Γιάννης Μουδράκης

Πως είναι δυνατόν να ελπίζουμε πως κάποτε θα στρώσουμε δρόμους μέσα στην πόλη όταν: σε εντελώς τυχαίο παράδειγμα την 40 Εκκλησιων,από την Ανδ. Δημητρίου ως την Σάρδεων μέτρησα 70 ( εβδομήντα ολογράφως) καπάκια. Τετράγωνα στρογγυλα.... καπάκια. Κάθε λίγο όλα αυτά θα βγάζουν θέματα και κάθε λίγο ο δρόμος θα είναι βομβαρδισμενος!

Katerina Aslanidou

Εκτός από την αθλιότητα του δρόμου εγώ βλέπω κ ένα μαγαζί που έχει κλείσει το πεζοδρόμιο με κατασκευή κ πετάει μέσα καφάσια αυτό δε τι είδε κανείς;

Nikos Xoupterhs Despoina Tolmidou

Αυτό σε πείραξε δεξιά τα κάγκελα που κλείνουν το πεζοδρόμιο μουγκα τσιμουδια

Φωτης Μιχαηλιδης

Και όχι μόνο αυτός ο δρόμος αλλά από όπου περνάνε ανακύκλωση γίνετε, φεύγουν ξανάρχονται, ξανά φεύγουν.

Έργα, χωρίς συμφωνίες και ρήτρες και χωρίς πρόγραμμα ειναι από αυτά που λέμε... τα, τρία ου.....

Στο κουτουρού...».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »