*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουνίου

Στα τρία οι οπαδοί του ΑΟΞ για το νέο έμβλημα –Ποιοι επώνυμοι είναι υπέρ της κάθε πρότασης και ποιοι ρίχνουν «μαύρο» και στις δύο!

03 Ιουνίου

*Ιβάν  Σαββίδης ή Βαγγέλης Μαρινάκης ή ένας νέος....Πανόπουλος κι όχι ένας...Μπιλ Άφαντος! 

Μπορεί να βρεθεί; Αυτή είναι η μοναδική λύση....για να γίνει ένας νέος ΑΟΞ της Ελλάδας και της Ευρώπης!  Τα σήματα ... στην ώρα τους!  Άλλως νάχαμε να λέγαμε...
 

Στα τρία έχουν χωριστεί οι φίλοι του ΑΟΞ από το απόγευμα της Τρίτης, οπότε και τέθηκαν σε ψηφοφορία από το facebook του συλλόγου οι δύο προτάσεις της διοίκησης για το νέο του έμβλημα.

Μέχρι και το πρωί της Παρασκευής στην ψηφοφορία έχουν λάβει μέρος λιγότερα από 1.000 άτομα, με την διαφορά να είναι μόλις 42 ψήφους. Συγκεκριμένα, 482 ψήφους λαμβάνει η μία πρόταση (που έχει κάπως περίεργα γραμμένο το ΑΟΞ εντός πλαισίου κάτω από τον Δημόκριτο) ενώ 440 η δεύτερη (που είναι πιο απλοϊκή, σε σχέση με την προηγούμενη, αν και στην ίδια περίπου λογική).

Μεταξύ αυτών που ψήφισαν το πρώτο σήμα είναι ο Αλέξανδρος Γιαλάογλου (αντιπρόεδρος του νέου ΔΣ του ΑΟΞ) καθώς και ο πατέρας του Στέργιος (γνωστός δικηγόρος), ο Ηλίας Μπουναρτζής (μέλος του νέου ΔΣ) καθώς και ο γιος του Αναστάσης (παίκτης των ακαδημιών της Ξάνθης), ο Χάρης Ευφραιμίδης (υπεύθυνος του γραφείου Τύπου), ο Άρης Καραμανίδης (παλιός πρόεδρος των XanthiFans), ο Λευτέρης Κασαπίδης (αντιπρόεδρος του τελευταίου ΔΣ των XanthiFans) καθώς και ο ερασιτέχνης ποδοσφαριστής Γιάννης Ζαγναφέρης και η αδελφή του Ευτυχία (παιδιά του πρώην αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης). Ακόμα, ο παλιος συντάκτης του XanthiSports και γενικός αρχηγός σε Κεσάνη Ερασμίου και Ασπίδα Ξάνθης Νίκος Καλαϊτζόγλου, ο διαχειριστής του aoxtalk Σταυρος Συρόπουλος, ο κομοτηναίος εικονολήπτης της Lega Αρμάν Τοροσιάν ενώ αίσθηση προκαλεί ότι από παλιούς παίκτες της ΠΑΕ έσπευσε να ταχθεί υπέρ της συγκεκριμένης πρότασης ο Έρικ Γεντρισεκ.

Μεταξύ εκείνων που ψήφισαν το δεύτερο σήμα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης αλλά και ο Κώστας Τσαμούρης, παίκτης που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΞ. 

Ακόμα οι Μιχάλης Ρεκάρης και Παύλος Δάγκας (μέλη του νέου ΔΣ του ΑΟΞ), η παλιά πρωταθλήτρια του στίβου Πηνελόπη Δάγκα και ο σύζυγός της και μέχρι πρόσφατα προπονητής της Ασπίδας Νίκος Χατζηπαρασκευάς, ο Παναγιώτης Καμαράκης (πρώην κόουτς της Ασπίδας αλλά και του Ορφέα Ξάνθης), o Πόλυς Φωτιάδης (παλιός πρόεδρος των Ποντίων Ευμοίρου και γνωστός οπαδός του Αρη και των Εθνικών Ομάδων), η Ευαγγελία Κατσαρού (διεθνής ποδοσφαιρίστρια, πρώην αρχηγός της Βασίλισσας και νυν της Ελπίδας Γενισέας), ο Μιχάλης Ντάκος (παλαίμαχος διαιτητής Α’ Εθνικής) και ο Ιπποκράτης Καμαρίδης (γνωστός παιδίατρος της Ξάνθης και δημοτικός σύμβουλος). Αίσθηση προκαλεί ακόμα ότι τάχθηκαν με αυτήν την πρόταση ο Αλεξανδρουπολίτης δημοσιογράφος Γιώργος Πανταζίδης (από τα ιδρυτικά μέλη του ThrakiSportS, νυν αρχισυντάκτης στην εφημερίδα “Γνώμη”), ο επίσης Αλεξανδρουπολίτης αθλητικός συντάκτης Κοσμάς Πανταζής (Δέλτα Tηλεόραση, SportsAddict, παλαιότερα και στο ThrakiSportS), ο κομοτηναίος συντάκτης της Θρακικής Αγοράς και υποψηφιος βουλευτής Στέφανος Κούκλαρης, το… κολυμβητικό τμήμα του Λεύκιππου Ξάνθης, ο Γιάννης Παϊτάρης (γιος του στελέχους του Λεύκιππου αλλά και των XanthiFans παλαιότερα Στέφανου) αλλά και ο… Panserraikos24 (fan page της ομάδας των Σερρών, με τους οπαδούς του οποίου ήταν αδελφοποιημένοι αυτοί της Ξάνθης).

Πάντως υπάρχει και μια τρίτη τάση, που αποδεικνύεται αρκετά ισχυρή, η οποία διαφωνεί και με τα δύο προτεινόμενα εμβλήματα αλλά και την διαδικασία της ψηφοφορίας μέσω facebook, κάτι στο οποίο διαφώνησε ευθέως με επίσημη ανακοίνωση και ο Σύλλογος Παλαιμάχων του ΑΟΞ, πρόεδρος του οποίου είναι ο Μπάμπης Χατζημεστής.

( σ.σ. Όλα τα έχει η Μαριωρή..... το παλιό ή νέο σήμα ήταν το πρόβλημα, σημείωσε με παρέμβασή του στην αθλητική εκπομπή του Γιάννη Τσιλιγγιρίδη στον Life 921 fm την Παρασκευή 2/6 ο Πάνος Παπαδόπουλος.  Μπορεί να βρεθεί ένας νέος Πανόπουλος ή Ιβάν Σαββίδης ή Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το ανεπιτυχές πείραμα του Μπιλ του Άφαντου απο τους ίδιους ανθρώπους; Ιδού η απορία Βασίλη Τοροσίδη...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »