*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουνίου

Ο φαρμακοποιός Τάσος Ταρενίδης ο λογιστής Παντελής Γρηγόρη και ο Μάριος Τσορμπατζίδης υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Στράτο Κοντό!

03 Ιουνίου


*Τον καφέ του έπινε την Παρασκευή, Ο Στράτος Κοντός, με φίλο του γνωστό μουσικοσυνθέτη και άριστο γενικώς καλλιτέχνη και άνθρωπο... και τον ρώτησε συνεργάτης μου, πότε θα δώσει επίσημα τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του.


Για να πάρει την λιτή απάντησή του.

Μετά την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.

.....

*Πρώτη αποκλειστική είδηση ωστόσο για σήμερα.


Ο νεαρός φαρμακοποιός και Πρόεδρος της Αναγέννησης Θαλασσιάς Αναστάσιος Ταρενίδης –εξαιρετικός σε όλα με όλα τα χαρίσματα της Μητέρας του Δέσποινας-, ο λογιστής (και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Ξάνθης) Παντελής Γρηγόρη και ο αυτοκινητιστής Μάριος Τσορμπατζίδης κατεβαίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ξάνθης με τον νεαρό Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό!

-Θα σας αποκάλυπτα άλλα δυο ονόματα... αλλά ο ένας εξ’ αυτών με παρακάλεσε επί λέξει, «άσε να με ανακοινώσει πρώτα ο Στράτος...».

Οπότε την ερχόμενη εβδομάδα η συνέχεια

……

*Δεύτερη ΜΗ αποκλειστική είδηση. Μετά από «παρακάλια» του non paper Θανάση Ξυνίδη, άφησε την Κύπρο για λίγες μέρες ο Δημήτρης Μπένης και μας ξανάρθε στη  Ξάνθη...

-Σχόλιο ρουτίνας! Χωρίς τον Θανάση Ξυνίδη ο Δημήτρης Μπένης ποιος θα ήταν; Θα είχε κάνει  ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό και θα έβγαινε ποτέ κατά του Λάκη Στυλιανίδη και Τσέπελη στις εκλογές του 2002;

Μην βιαστείτε να απαντήσετε...αν δεν ρωτήσετε προηγουμένως τόσο τον Γιάννη Παπαμαρκάκη –πρώην συνέταιρο του Δημήτρη Μπένη όσο και τον Μπάμπη Χατζημεστή.

Ανεξάρτητα τι «τύχη» είχε στη συνέχεια ο Δημήτρης, πατώντας σε διάφορες «βάρκες» ασχολήθηκε τελικά με τα ιστιοφόρα...

.....


*Σχόλιο λοιπόν του «μέντορα»:

«ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ: Με παρακάλεσε να τον φέρω στις δημοτικές, τον έφερα από τώρα γιατί μου φάνηκε ότι είδα τη ντουλάπα των πολιτικών σκελετών να μισανοίγει, έτοιμοι λοιπόν».

-Κι έλεγα κι εγώ εκείνην την επιστολή κατά του πρώην Δήμαρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη επί Χρίστου Πούλιου περί «σκελετών και τα γνωστά», ποιος την είχε... συντάξει!!!

-Ο Χρίστος Πούλιος αποσύρθηκε από το Δήμο μετά την 3η αποτυχία του να πάρει στις εκλογές του 2014, οι... «σκελετοί» όμως παρέμειναν;;!!!

......

*Και η αφελής ερώτησή μου για τη Μνημειώδης η φράση του Χρίστου (Πούλιου) ακόμη και στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου τον Οκτώβριο του 2010 περί «σκελετών μέσα από την ντουλάπα».

Που την κατέληξε σε μια ακόμη ήττα του...από τον Λάκη.

Η φράση λοιπόν περί «σκελετών μέσα από την άδεια ντουλάπα που μισανοίγει...», πλην του Τσέπελη και του Θεολόγου σε ποιους απευθύνεται Θανάση; Διότι πολλοί  θα μπερδευτούν νομίζοντας ότι ακόμη δεν μπορείς να συγχωρέσεις στον Δημήτρη Μπένη ότι στις δημοτικές εκλογές του 2010 παρά τα όσα τους είχε «σύρει» μέχρι τότε, τελικά πήγε με τους… «σκελετούς»;;; Λάκη, Τσέπελη κλπ

Ειλικρινά μπερδεύτηκα... Καθότι από κιλά τουλάχιστον μια χαρά τον είδα τον Δημήτρη...

(σ.σ. Ο οποίος Δημήτρης Μπένης εξεδήλωνε τέτοιο ενθουσιασμό με την εκλογή του ... Τσέπελη  του ΦΥΣΙΣ κλπ και  δήλωνε οτι....κι αυτός θα κατέβαινε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί του!  

-Γιατί δεν ...το κάνει τώρα; Αν έχει αυτό το δικαίωμα.... ;)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »