*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουνίου

Αναβλήθηκε για τις 2 Ιουλίου η συναυλία του ΛΕΞ στη Ξάνθη - Ζωόφιλος ο Νίκος Ευστρατίου του Next tv

02 Ιουνίου


*Δεν σταματούν οι συλλήψεις σχετικά με τη τραγική υπόθεση της σεξουαλική κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό. Μετά τις 7 νέες συλλήψεις που έγιναν την περασμένη Πέμπτη, ακόμα ένας άνδρας συνελήφθη την Παρασκευή (02.06.2023). Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν νωρίς το μεσημέρι ενώπιον του ανακριτή, όπου και τελικά πήραν προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη.

......

*Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή συνελήφθησαν 7 άνδρες που κατηγορούνται – κατά περίπτωση – για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και για πορνογραφία ανηλίκων.

Πρόκειται για έναν 48χρονο και τον 20χρονο γιό του, Έλληνες, και για 5 αλλοδαπούς, ηλικίας από 28 έως 52 χρονών, οι οποίοι και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο ανακριτή και πήραν προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη

Τέλος οι αρχές προχώρησαν της σε μια σύλληψη της αλλοδαπού που κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικη, ο οποίος της πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

....

*Συνολικά λοιπόν έως τώρα, έχουν συλληφθεί για την πολύκροτη υπόθεση 30 άτομα, ανάμεσά της η μητέρα του παιδιού.

-Για να δούμε αυτή η ιστορία τελικά που θα καταλήξει και πόσοι ακόμη θα «συλληφθούν»!

-Την ίδια ώρα άγνωστο (προς το παρόν...), παραμένει τι απόγινε εκείνη η παλιά ιστορία με δημοφιλή εγχώριο καλλιτέχνη που είχε αποκαλυφθεί πριν 2-3 μήνες περίπου –και είδε συλληφθεί – και η οικογένειά του μιλούσε περί λάθους...

.....

*Και η δική μου αποκλειστική βόμβα. Διαζευγμένη (κούκλα) μητέρα με την οποία μίλησα εντελώς τυχαία όταν πήγα να καφέ στο χέρι, μου αποκάλυψε ότι και δεύτερος  τραγουδιστής εμπλέκεται στη Ξάνθη και ενέχεται σε ασέλγεια σε βάρος του παιδιού της, με τον οποίο είχε κάνει το λάθος να συνάψει σχέση, αλλά που να περίμενε τι θα της «προκύψει» στη συνέχεια...

Μάλιστα όπως μου είπε η ίδια, η υπόθεση λίαν συντόμως θα συζητηθεί στο δικαστήριο όπου έχει ήδη προσφύγει...

(σ.σ. Βρε τι ανωμαλία ειλικρινά είναι αυτή..... Να είσαι με τέτοια κούκλα γυναίκα και να βάζεις τις ανώμαλες ορέξεις σου, στο ανήλικο παιδί της, από τον πρώτο γάμο της...)

....

*Αυτό το ξέρατε; Ότι ο νεαρός και ιδιαίτερα δημοφιλής νέος τηλεπαρουσιαστής του Next tv Νίκος Ευστρατίου που έχει ήδη ανεβάσει στα ύψη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού... και έπεισε και τον Πάνο Παπαδόπουλο να φιλοξενηθεί στα δελτία του...

-Εκτός από φιλόζωος, είναι και άριστος στο να... κουρεύει σκυλάκια; Οπότε και περιμένουμε να δούμε πότε θα κουρέψει την... Μπέλα και την Τζάκυ μας;

Και φιλόζωος αλλά και... κουρέας σκυλιών!

......

Την Κυριακή 2 Ιουλίου θα γίνει τελικά η συναυλία του ΛΕΞ στο γήπεδο του ΑΟΞ - Αναβλήθηκε λόγω των Εθνικών εκλογών!

 *Καταφέραμε να μεταφέρουμε την συναυλία της Ξάνθης, που συνέπιπτε με την Κυριακή των προσεχών επαναληπτικών εκλογών.
 
Η Dynasty Group Athens εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας το κοινό πως η συναυλία του ΛΕΞ στην Ξάνθη αλλάζει ημερομηνία και θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου, στο γήπεδο Α.Ο.Ξ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με πρωταρχικό στόχο να μπορέσει όλη η Ελλάδα να παρακολουθήσει τις συναυλίες της περιοδείας του ΛΕΞ, βάλαμε τα δυνατά μας και καταφέραμε να μεταφέρουμε την συναυλία της Ξάνθης, που συνέπιπτε με την Κυριακή των προσεχών επαναληπτικών εκλογών.

 Η νέα ημερομηνία είναι η Κυριακή 2 Ιουλιόυ και φυσικά τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν και για αυτήν.

Η προπώληση συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του (Public, Media Markt, Βενζινάδικα Eko, Shell, BP κ.α.), ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και τα φυσικά σημεία προπώλησης, τόσο για τη Ξάνθη, όσο και για τις υπόλοιπες πόλεις.

Σας ευχαριστούμε για την μέχρι στιγμής στήριξη.



Share this

 

*Στην ανάκληση γκοφρετών καλαμποκιού από την αγορά προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), για τη διακίνηση από την πολωνική εταιρεία «Good Food Products Sp. z o.o» στην ελληνική αγορά, γκοφρετών καλαμποκιού, στην πρώτη ύλη των οποίων (καλαμπόκι) ανιχνεύθηκε η μη εγκεκριμένη φυτοπροστατευτική ουσία Chlorpyrifos.

Τα εμπλεκόμενα προϊόντα είναι τα κάτωθι:

-το προϊόν με εμπορική ονομασία «GOOD FOOD γκοφρέτα καλαμποκιού», βάρους 105g και ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 16/12/23,

-το προϊόν με εμπορική ονομασία «CRISPY BALANCE γκοφρέτα καλαμποκιού», βάρους 105g και ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 16/12/23.

O ΕΦΕΤ ζήτησε την ανάκληση/απόσυρση των εν λόγω προϊόντων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι σχετικοί έλεγχοι.

Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα, να μην τα καταναλώσουν.

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »