*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουνίου

Ο Νίκος Πετράκος έκανε ματ. Έφερε τον FY στο My club. H Πόρσε του Μάκη και η φοβερή ξανθιά με τα κίτρινα!

07 Ιουνίου


*Τελικά υποκλίνομαι στον φοβερό Μάκη Τοπαλίδη! Τον οποίο εντελώς τυχαία ξαφνικά  τον βλέπω με την φοβερή Πόρσε  του να «παρκάρει» την περασμένη Κυριακή γύρω στις 17.05, - παράνομα φυσικά- και να βγαίνει από μέσα μια ξανθιά με όλα... κίτρινα επάνω της! (σ.σ. Το χρώμα του μίσους...).

Κίτρινο παντελόνι, κίτρινο τρομερό μπλουζάκι και κίτρινο τακούνι που θα την ζήλευε ακόμη και η Σοφία Ψωμά...!

Μπροστά ο Μάκης, που έκανε μάλιστα και ότι δεν με είδε... -ενώ γνωρίζει ότι η λέξη ζήλια δεν υπάρχει στο δικό μου λεξικό...- να «τρέχει» να της ανοίξει την μεγαλοπρεπή πόρτα του φαρμακείου Του επί της  Ανδριανουπόλεως, προφανώς γιατί η φοβερή οπτασία θα είχε κάποιο αναμενόμενο... πονοκέφαλο καθότι "κάποια" σίγουρα την μάτιασε!

-Μάκης ο ανεπανάληπτος...! Υποκλίνομαι...

......

*Και να φανταστεί κανείς ότι όταν πάω στη Στροφή για κανένα τυχαίο ούζο εκεί απογεύματα με τον Πάνο και ρωτάω που είναι ο Μάκης εισπράττω την ίδια απάντηση.... Ξεκουράζεται!!!

-Κι ο Μάκης στα καλύτερά του είναι στις 5 το απόγευμα...!!!

......

*Και το αποκλειστικό θεατρικό μου. Του χρόνου για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2024, δεν θα ανεβάσω Πικαντίλι αλλά τους... Εραστές του Ονείρου!!! (σ.σ. Σύμπτωση ο τίτλος από παλιά ελληνική ταινία με την τρομερή Ζωή Λάσκαρη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ)

-Τώρα που βρήκα την νέα… μούσα πρωταγωνίστρια, τίποτα δεν με σταματάει...

-Μάκη απαραίτητα να μου την γνωρίσεις. Πόρσε δεν έχω, αλλά σίγουρα θα ενθουσιαστεί με το σενάριό μου...! Ο καθείς στο είδος του...

......

*Χαμός το περασμένο Σάββατο στο My αλλά και πανικός και αυτό το Σάββατο 10 Ιουνίου εμφανίζεται εκεί ο τρομερός τράπερ FY, η συναυλία του οποίου στο φετινό Καρναβάλι 2023 ακυρώθηκε...

Αλλά ιδού η απάντηση από τον Νίκο Πετράκο.

Ο Τράπερ FY αυτό το Σάββατο στο My club. Και δεν θέλω ούτε α... α... α... ούτε ου!

.......

*Όλα τα λεφτά ήταν η φωτογραφία της Νάσιας Σαρόγλου με την μαγική Μητέρα της Δέσποινα Ουζούνη Σαρόγλου σε καφέ της Θάσου προφανώς,  οπότε και αναμενόμενο το σχόλιο του Πάνου Παπαδόπουλου:

«Παναγιωτης Παπαδοπουλος:

Νάσια… αυτή η Ξανθιά δίπλα σου ήταν - είναι μια Θεά....! Έμπνευση...

Nasia Saroglou:

Παναγιωτης Παπαδοπουλος Συμφωνώ έχεις δίκιο !!Σου στέλνουμε Φιλια !

......

*Νέο και πρωτοποριακό μάλιστα ξεκίνημα για τον πρώην συνεργάτη μας και δημοφιλή αθλητικογράφο Στάθη Παπαδόπουλο και ιδού και η σχετική ανάρτησή του:

«Stathis Papadopoulos

Οδός ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ... έναντι ΚΤΕΛ Ξάνθης... ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ...!!!».

-Καλή επιτυχία Στάθη γιατί δουλεύεις πολύ και το βασικότερο.... Τα δίνεις όλα για την επιτυχία της δουλειάς σου!

......

*Τελικά την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 18.00 θα γίνει το γήπεδο του ΑΟΞ η συναυλία του ράπερ ΛΕΞ που γεμίζει... γήπεδα!

Και αναλυτικότερα!

ΚΥΡΙΑΚΉ, 2 ΙΟΥΛΊΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 6 Μ.Μ.

ΛΕΞ live στην Ξάνθη 2023, Γήπεδο Α.Ο.Ξ.

-Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 (περιορισμένη ποσότητα προπώλησης) και 10€ (προπώληση & ταμείο) και προπωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

......

*Εκδήλωση και μη την χάσει κανείς... To Σάββατο 17 Ιουνίου το Nostos Live θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει ένα τεράστιο όνομα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής…!

Η απόλυτη φωνή των ICED EARTH, ο άνθρωπος που τραγούδησε όλα τα έπη τους, ο εκπληκτικός Matt Barlow, μετά από 15 χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα, και θα βρεθεί και στην Ξάνθη στο stage του Nostos!

Μαζί με τον Freddie Vidales (επίσης από Iced Earth), θα παίξουν για πρώτη φορά, εκτός από κομμάτια της 10ετης παρουσίας των Ashes of Ares, κομμάτια από τη χρυσή εποχή των Iced Earth από τα album Burnt offerings, The Dark Saga, Something wicked this way comes και Horror Show. Στο μπάσο, θα βρίσκεται, ο Kelly Conlon (από τους Death, περίοδος Symbolic).

Μια τεράστια ιστορική βραδιά μας περιμένει.

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »