*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουνίου

Συνέντευξη Π.Π.. Από τον Τσέπελη δεν κινδυνεύω, τόσα χρόνια τον έχω «φάει» με το «κουτάλι»! Φοβού τους... «φίλους»!

07 Ιουνίου


*Συνέντευξη (με ήχο αλλά και με εικόνα), έδωσα σε λίαν συμπαθή μου νεαρό δημοσιογράφο της Κομοτηνής το περασμένο Σάββατο

Που θα μεταδώσει σε κάποια φάση –με το νέο ανανεωμένο πρόγραμμά μας– και το Next tv.

……

*Tι απάντησα στο ερώτημα του δημοσιογράφου για την σχέση με τον Δήμαρχο Τσέπελη και αφού προηγουμένως μειδίασα φυσικά με το ερώτημα...

-Ο Μανώλης είναι «αντίπαλός» μου 33 χρόνια, αλλά ποιος αγχώνεται από κάποιον που ξέρεις «ποιος είναι»...;

-Φοβού τους... υποτιθέμενους «φίλους» Μου! Από αυτούς «κινδύνεψα» και με «μισούν» τα εσώψυχά τους!

Περισσότερο απ’ όλους!!! Οπότε πάμε παρακάτω!

(σ.σ. Ότι δεν λύνεται άλλωστε κόβεται…).

.....


*Νεοδημοκρατικό 1. Στο Λιμένα Θάσου (12.00) και τη Δράμα (19.30)  θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, το όμορφο νησί της Θάσου και την πόλη της Δράμας θα επισκεφθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της περιοδείας για τις δεύτερες εκλογές στις 25 Ιουνίου.

Αρχικά θα μεταβεί στο νησί της Θάσου και θα συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής στις 12 το μεσημέρι στον Λιμένα στο καφέ Πλάτανος, ενώ το απόγευμα (19.30) θα βρεθεί στην πόλη της Δράμας για να συναντήσει κατοίκους στον Πεζόδρομο της Ζερβού.

......


*Νεοδημοκρατικό 2. Επίσης ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ν. Ξάνθης ενημερώνουν τον λαό της Ξάνθης  ότι την Πέμπτη 8-6-2023 και ενόψει των επικείμενων εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023 θα επισκεφθεί το Νομό Ξάνθης κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που θα αποτελείται από τους κ.κ. Χαρδαλιά Νικόλαο και Καιρίδη Δημήτριο.

Το κλιμάκιο των στελεχών θα επισκεφθεί περιοχές του Δήμου Τοπείρου, του Δήμου Αβδήρων, την πόλη της Ξάνθης και χωριά του Δήμου Μύκης.

Ο αγώνας για μία ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνεχίζεται  με αποφασιστικότητα.

Προχωράμε όλοι μαζί ΣΥΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΑ μπροστά για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας και του Νομού Ξάνθης καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης.

......

*Φυσικά στο κλιμάκιο συμμετέχει και η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Μαίρη Τσιακίρογλου που θεωρεί ότι η Ν.Δ. έχει πιθανότητες 55-60% να πάρει και τη 2η έδρα στη Ξάνθης και συνεχίζει να δίνει και τον δικό της προσωπικό αγώνα.


Και ιδού και μια φωτογραφία της Μαίρης Τσιακίρογλου από τις επισκέψεις του 3ημέρου σε οικισμούς της Δήμου Αβδήρων και όχι μόνο....

......

*Το πιο ωραίο απ’ όλα; Πήγε η Μαίρη Τσιακίρογλου μετά τις επισκέψεις της σε οικισμούς του Δήμου και στις εκδηλώσεις Εθελοντών του Πόρτο Λάγος (σ.σ. Εκδηλώσεις πληρωμένες από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη και αδρά μάλιστα...) και οι τελευταίοι τι έκαναν λέτε;

-Βγήκαν όλοι μαζί... αναμνηστική φωτογραφία (σ.σ. Βάλανε φυσικά σε αυτήν και τον Αργύρη Προμοίρα των Εθελοντών) αλλά... σνόμπαραν την Μαίρη Τσιακίρογλου!!!

Θαυμάστε τουλάχιστον την πόζα τους στον φωτογραφικό φακό...! Όλο χαρά, καμάρι  και υπερηφάνεια!

(σ.σ. Κι από και πέρα δεν θέλω "ου" για το υποβαθμισμένο και άνευ προσωπικού Νοσοκομείο μας. Κια τα παράπονα όχι στον ¨΄Αφαντο", αλλά στους....ιδιώτες γιατρούς και στον Φελεκίδη! 

(σ.σ. Δείτε χαρά και ο Κώστας Κουρτίδης. Με τον "΄άφαντο,", τον Αργύρη και τον Μιχάλη Αμοιρίδη....)

......

*Κι όσο για την Μαίρη Τσιακίρογλου μην αγχώνεστε... Την έβαλαν σε καρέκλα να δει τις εκδηλώσεις, δίπλα στον ... «άφαντο» Σπύρο Τσιλιγγίρη...!

Ο οποίος τουλάχιστον μέχρι 25 Ιουνίου 2023, έχει σαφέστατη εντολή να εμφανίζεται παντού και να «τρέξει»...

Διαφορετικά τον περιμένουνε στη... «γωνία»! Και ξέρει ότι... ξέρω!

(σ.σ. Αφελής ερώτηση... Όταν σε ψάχνουμε, που θα σε βρίσκουμε Σπύρο για να μη σε... χάνουμε; Στο Butler, στο ιδιωτικό ιατρείο σου, στο ιδιωτικό ιατρείο άλλου γιατρού ή... στην Νικολούλη; Στην Πάολα πάντως όχι... Εκεί ξέρουμε ποιόν θα βρίσκουμε κάθε φορά που πηγαίνει στην Αθήνα ή στα περίχωρα...Φυσικά με ξένα λεφτά....! ).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »