*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουνίου

Γιατί η 13 Αυγούστου είναι η καλύτερη για τον Στράτο. Συνεχίζει η Μαίρη Τσιακίρογλου τον αγώνα της Ν.Δ. στη Ξάνθη.

07 Ιουνίου


Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής την Μαίρη Τσιακίρογλου, τον Αλέξη Νταμπουρατζή και στελέχη, στα χωριά για τη 2η έδρα! Και την αύξηση στο ποσοστό της Ν.Δ. στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1



«Ξεκάθαρη είναι η υποκρισία μιας παράταξης τα στελέχη της οποίας παρέθεταν γεύματα, συναντιούνταν και φωτογραφίζονταν προεκλογικά με τον Πρόξενο της Τουρκίας και τον ψευδομουφτή. Μόνη πυξίδα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι, το Σύνταγμα της Ελλάδας στο οποίο έχουν δώσει όρκο, οι αρχές της Αριστεράς και το Πρόγραμμα του κόμματος. Θα μας βρουν όλους απέναντί τους στα επικίνδυνα παιχνίδια που παίζουν με ευαίσθητα εθνικά θέματα».

(Από την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν.Δ.  για τους «Τούρκους» βουλευτές της  Ροδόπης και της Ξάνθης)

-Ηρεμία... «σύντροφοι»! Και η «υποκρισία» έχει τα όριά της!

................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Τέτοιος φόβος και τέτοιος τρόμος για την Μαίρη Τσιακίριρογλου; Έτσι ενώ στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις του Πόρτο Λάγος ήταν παρούσα (σ.σ. Αφού πρώτα όργωσε  και πάλι τα χωριά η υποψήφια βουλευτής Μαίρη Τσιακίρογλου), βγάλανε όλοι μαζί φωτογραφία στην οποία επίτηδες, δεν... προσκάλεσαν... καν!!!».

(Από τα παραπολιτικά του Πάνου Παπαδόουλου).

-Δεν πειράζει... Κάλεσαν τον Αργύρη για να τους φέρει και .. αγιασμό από τη Μονή Βατοπεδίου όταν ξαναπάει!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Καλά οι άλλοι δεν με ξέρουν και λογικό είναι να λένε ότι θέλουν... Ο υποτιθέμενος όμως πρώην φίλος μου Αλέκος Κοντός, που με ξέρει «άριστα», δεν με έμαθε εδώ και 30 τουλάχιστον χρόνια τουλάχιστον που γνωριζόμαστε άρστα,  ότι εγώ δεν υπήρξα ούτε παιδί της μπουρζουαζίας και δεν έχω ανάγκη ούτε να φωτογραφίζομαι με τον Κώστα Καραμανλή με φόντο την... Πάολα, ούτε και άλλα να «δείχνω» από μπροστά κι άλλα από πίσω;! Κι ότι καλύτερα "τρελός" και βασιλιάς παρά "γνωστικός" και πρωτίστως με όλους....δηλαδή τον ΕΑΥΤΟ μου;

Και για το να «κλείνουμε» μια και καλή το θέμα, ούτε δευτερόλεπτο με απασχολεί και το επικοινωνιακό του Στράτου και το ψηφοδέλτιό του και οι εκλογομάγειροί του;

-Θα ‘θελε  όμως να του κάνουμε εμείς, αυτά που κάνει αυτός στους... άλλους; Και κυρίως σε μας;

Καθότι πολύ εξυπνότερος από μας (και από μένα..), σίγουρα είναι και υποκλινόμαστε... αλλά κι εμείς κοντά του, γίναμε και «άριστοι» μαθητές! Όχι βέβαια «εφάμιλλοι» ενός Βασίλη Ρούφου ή ενός Κυριάκου Παπαδόπουλο που δεν θέλει αλλά αφού τον «παρακαλάνε» υποκύπτει; Αλλά κάτι «πήραμε» κι εμείς...! Από την "μαθητεία" δίπλα του.

......

*Άλλωστε το χόμπι του «ενεργού πολίτη» μας αφήνει παντελώς αδιάφορους και του το ξανάπα... Όταν δίνει όμως ραντεβού στους παραγωγούς, έχει την ελάχιστη υποχρέωση να ‘ναι παρών και ο...  ίδιος! Κι όχι τους εμπαίζει...

Κατά τα λοιπά... Κοντά είναι κι ο 15Αυγουστος που οι κολλητοί Σας Κυριάκος Παπαδόπουλος και Μπάμπης ο Δήμαρχος πο... έδιναν απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ στους κοινούς διαμορφωτές Σας με τον Τσέπελη! 13 Αυγούστου 2019 για την ακρίβεια!

Οπότε 13 Αυγούστου 2023. Καλή ημερομηνία να δώσετε (επιτέλους...) και το ψηφοδέλτιο του Στράτου! 

(σ.σ. Άλλαξε η Ξάνθη όψη, σαν μαχαίρι δίχως κόψη, Μανώλης Μποτίνος)

.....

*Ηρθε και με βρήκε άτομο που ήταν «μέσα» στην σχετική αίθουσα και μου είπε για γνωστή και «διάσημη» δικηγόρος ότι ήταν δικαστική αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα και σταύρωνε... ψηφοδέλτια συγκεκριμένου υποψήφιου!

Και της απάντησα ότι το ίδιο έργο γίνονταν με τους μηχανισμούς που διέθεταν οι τότε πολιτικοί  και διαθέτουν τώρα κάποιοι άλλοι, επί χρόνια στα εκλογικά τμήματα...!

Ας έβαζαν οι συνυποψήφιοί τους γερή «ομάδα» να ελέγχουν την κατάσταση στα εκλογικά τμήματα!

-Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται όμως μετά την απομάκρυνση από το... Ταμείο!

……


*Κι ένα τελευταίο.,... Αν και αμφιβάλω πολύ αν οι κυρίες που είναι στη φωτογραφία μαζί της στα χωριά που επισκέπτεται σε καθημερινή βάση γνωρίζουν τι εστί fb, η αλήθεια είναι ότι η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθη Μαίρη Τσακίρογλου συνεχίζει με μεράκι και ενθουσιασμό  ήδη τον αγώνα της να ανεβάσει τα ποσοστά της Ν.Δ. στη Ξάνθη...

Καθότι με πιθανότητες πάνω από 55% η Ν.Δ. μπορεί να κερδίσει και την δεύτερη έδρα...!

Πάντως το παλεύει δυνατά η Μαίρη και οι 4.500 ψήφοι που πήρε με την ΑΞίΑ της, την έχουν καταξιώσει και στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη και .

......

*Κι όσο για την μυστική συνάντησή της με τον Σπύρο Τσιλιγγίρη στο γραφείο του παρουσία και του άριστου Φελεκίδη που είναι πολύ καλό παιδί...;

Δικό της το πρόβλημα αλλά στην πολιτική το πιο εύκολο πράγμα είναι η .. απομυθοποίηση!

......

*Και μια διευκρίνιση: Δεν ρωτάω καν που βρίσκεται ο έτερος πολιτικός «άφαντος» της πόλης Δημήτρης  Σαλτούρος... γιατί το πιο πιθανό είναι να κάνει... οικονομία από την «βενζίνα» που κατανάλωσε  τρέχοντας στα χωριά, σε όλη την περίοδο του προεκλογικού του αγώνα..! Όπως θα ‘λεγε και ο Νίκος Προφέτης..!

-Εκτός αν μετά το «μαύρο» που έφαγε στις εκλογές της 25ης Μαΐου, ο Δημήτρης πήγε ταξίδι στο.... Βατικανό για να το γνωρίσει από κοντά και να ηρεμήσει...!

Οπότε δεν κοιμόμαστε τις νύχτες, περιμένοντας το νέο βίντεο της  βραβευμένη δημοσιογράφου και πρώην κολλητή της Φιφής Βίκυ Μπαφατάκη.

Για να... στανιάρουμε!

......

*Και η κακία της ημέρας. Πως δεν έβαλε η τρομερή Έρση Παρχαρίδου να πάρει η Βίκυ συνέντευξη με το ανάλογο βίντεο και από τον... Φώτη Καραλίδη για «θρονιαστεί» για τα καλά στην 3η θέση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης  και να μην ξανα-τολμήσει να την αμφισβητήσει κανείς παλιός ΠΑΣΟΚος!

-Και δεν εννοώ μόνο τον Δημήτρη Βορίδη...

......

*Στο τσίρκο είδα τον αστυνομικό διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη αλλά δεν έμαθα πως μπήκε...

Με προσκλήσεις ή πλήρωσε κανονικά όπως όλοι μας;!

......

*Συμβιβασμός ή ρήξη; Ρήξη... Αυτό που μάθαμε μια ζωή, γιατί είναι η ίδιας μας ζωή!!!

(Μια ζωή, άλλα απο μπροστά κι άλλα από ....πίσω! Εποχή Στράτου τελικά, ή εποχή Κυριάκου και και ίδια γεύση; Όλοι για Μάς κι εμείς για τον...εαυτό μας;!)


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »