*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουνίου

Ενημέρωση από Παπαγιαννίδη - Κ. Κουρτίδη! Για τη πρώτη φάση του Διαγωνισμού για το ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ του κάμπου Ξάνθης!

07 Ιουνίου

*Την Παρασκευή 09-06-2023 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης –Την εκδήλωση θα καλύψει και το Next tv

*Παρούσα και η εξαιρετική Μαρία Τζανιδάκη, επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης και στελέχη της Τράπεζας.


Ευρεία ενημέρωση για την πρώτη φάση του Διαγωνισμού για το Αρδευτικό του Κάμπου Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη την Παρασκευή στην Αντιπεριφέρεια Ξάθης από τον εξαιρετικό γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαγιαννίδη, Όλη την εκδήλωση θα καλύψει μάλιστα τηλεοπτικά και το Next tv Θράκη – Μακεδονία. 

Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι το ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ είναι στις προτεραιότητες της Μαίρης Τσιακίρογλου. 

(σ.σ. Αφελές ερώτημα... Το έργο ποιόν...αιώνα αναμένεται να ολοκληρωθεί με τα μικρά κονδύλια προς το παρόν για το ξεκίνημά του; )

Ιδού τι αναφέρει και η σχετική πρόσκληση της αντιπεριφέρειας Ξάνθης:

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε να παραστείτε την Παρασκευή 09-06-2023 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης για ενημέρωση της πρώτης φάσης του διαγωνισμού για το έργο του Νέστου (αρδευτικό Ξάνθης) που πρόκειται να γίνει με ΣΔΙΤ με υποβολή προσφορών μέχρι 19-06-2023, από το Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κύριο Δημήτριο Παπαγιαννίδη και στελέχη του Υπουργείου και από την κυρία Μαρία Τζανιδάκη Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης και στελέχη της Τράπεζας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης

Κωνσταντίνος Κουρτίδης».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »