*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

Στο πλευρό της αγωνίστριας Μαίρης Τσιακίρογλου ο Κώστας Κουρτίδης, για να κερδίσει η Ν.Δ. και 2η έδρα στη Ξάνθη.

30 Μαΐου


Στο πλευρό της Μαίρης Τσιακίρογλου ο Κώστας Κουρτίδης για να κερδίσει η Νέα Δημοκρατία την 2η έδρα στη Ξάνθη στις εκλογές της 25ης Ιούνη. Ένα... «κλίκ» χρειάζεται!!!

(σ.σ. Και ανθρώπους που θα φοράνε παντελόνια κι όχι... φούστες όπως είπε κι ο Ντελή Γιουσούφ)

....................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Δεν προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση η απόφαση του Γιάννη Μπούτου ότι τελικά δεν θα κατέβει υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Μέτιου, προτιμώντας να κατέβει εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Δήμαρχου Τσέπελη!».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στα παραπολιτικά του)

-Ήξερε ότι με τον Μέτιο δεν επρόκειτο να επανεκλεγεί χωρίς την στήριξη του  Αλέκου Κοντού, οπότε πήγε με τον... Τσέπελη!!! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…

....................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Είναι μια κίνηση που δίνει μεγάλη αισιοδοξία και κάτι καινούριο για τον τόπο. Τα άλλα τα είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος. Ο υποψήφιος Δήμαρχος έγραψε στην ανακοίνωσή του ότι σε λίγες μέρες θα ανακοινώσει και ονόματα. Κάντε λίγη υπομονή. Τόσους μήνες κάνατε υπομονή, περιμένοντας να κατέβει».

(Ο πρώην Αντιδήμαρχος Ξάνθης του Δημαρχόπουλου Κυριάκος Παπαδόπουλος στη «Θράκη» του Τ. Καμαρίδη)

-Σωστός...! Τόσους μήνες κάνατε (κάναμε...), υπομονή, περιμένοντας να κατέβει!! Δεν θέλω να λέτε ότι σας... κατέβει!  (σ. σ. Αλέκο μάζεψε τον....ειδικά όταν "ανοίγει" το στόμα του. Δεν ανήκουμε όλοι στην μπουρζουαζία...

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Μάλλον του το «χρωστούσαν» οι σύντροφοί ΠΑΣΟΚοι του Ανδρουλάκη μετά το «φιάσκο» του Φώτη Καραλίδη στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 όπου ήρθε σχεδόν 4ος και κατέλαβε τελικά την... 3η θέση, για λίγους ψήφους από την Έρση!

......

*Χθες λοιπόν στην Ζούγκλα βγήκε ένα ντοκουμέντο που μόνο από το Κυβερνείο και το εδώ περιβάλλον των συντρόφων του όταν ήταν φοιτητής θα μπορούσε να διαρρεύσει!!!

Επειδή  λοιπόν έχουμε και εκλογές για να δούμε αν ο Νίκος Ανδρουλάκης θα επιτύχει τελικά τον στόχο που έχει καθορίσει για τις 25 Ιουνίου.

……

Διαβάστε το σχόλιο της  ιστοσελίδας:


-Πρώτο σχόλιο:

«Ο «πιστολέρο» και θεριακλής της φωτό είναι το ίδιο πρόσωπο εάν αναρωτιέστε ποιος είναι. Πρόκειται για τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη. Τα πλάνα τα βρήκαμε σε βίντεο της ΠΑΣΠ Ξάνθης από το 2007.

(Ακολουθεί το βίντεο)

......


*Δεύτερο σχόλιο και πάλι από την «Ζούγκλα»:

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης με το πιστόλι μέσα σε κλειστό χώρο είναι έτοιμος για την μπαλωθιά του. Κανείς δεν αντέδρασε τότε. Κανείς γενικά δεν αντιδρά προφανώς διότι οι πολιτικοί μπορούν να οπλοφορούν, να επιδεικνύουν το όπλο τους και να πυροβολούν για διασκέδαση κατά το δοκούν».

......

*Και το τρίτο σχόλιο: Όταν περιοχές ολόκληρες μένουν απροστάτευτες από οπλοφόρους  πολίτες και όταν χάνονται ζωές και τραυματίζονται άνθρωποι από την αλόγιστη χρήση αυτών των όπλων. Ωραίο το παράδειγμα του Νίκου Ανδρουλάκης. Μιλάμε για ολοκληρωμένη πρόταση κυρίως προς του νεότερους. Αιδώς Αργείοι.

(Μάκης Τριαντάφυλλος)

-Και Αιδώς κι εσείς ....σύντροφοι της Ξάνθης που θυμηθήκατε μετά 13 χρόνια τα πάρτι του Νίκου Ανδορυλάκη με την ΠΑΣΠ στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!

......


*Ειλικρινής. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ ξεκίνησε με τέτοια δυναμική κι έδωσε τόση «ελπίδα» στη Ξάνθη ο  Στράτος Κοντός, κάνει (ή επίτηδες του βάζουν κάποιοι τρικλοποδιές...), τόσα... «αυτογκόλ»;

Ειλικρινά δεν μπορώ ούτε να καταλάβω, αλλά ούτε και να το «ερμηνεύσω» όσες φορές το επεδίωξα...

Και ειδικά μετά το «πρόχειρο» μανιφέστο που έδωσε στη δημοσιότητα για την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Που μου θύμισε «πολιτική» του... 1990... Ούτε καν του 2000!

(σ.σ. Αλήθεια, αυτό το «κείμενο- έκθεση ιδεών» το ενέκρινε και ο Αλέκος Κοντός που ήξερα εγώ; Ο »ροκάς πολιτικός» και «επαναστάτης»; ).

......

Κώστας Κουρτίδης: Εφικτό να πάρει η Νέα  Δημοκρατία με τη Μαίρη Τσιακίρογλου και δεύτερη έδρα στη Ξάνθη!

Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι –στο καφέ απέναντι από τα δικαστήρια επικρατεί «κηδεία» για τον κάζο που έπαθε ο Δημήτρης Σαλτούρος- ωστόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστα Κουρτίδης αλλά και ο πρώην θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Δημήτρης Γαλανόπουλος δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους ότι, ναι μπορεί η Νέα Δημοκρατία με την δυναμική της Μαίρης Τσιακίρογλου να πάρει την 2η έδρα στο Νομό Ξάνθης.

-Πρώτον γιατί το θέλει ο κόσμος και κυρίως οι νέοι...

Και δεύτερον γιατί η Μαίρη Τσιακίρογλου «εμπνέει» και είναι πολύ συμπαθής και σε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ ως νέος άνθρωπος με πολλά χαρίσματα!

-Εμπρός λοιπόν στον αγώνα κι όσοι... «πιστοί» προσέλθετε!

Κι όσο δεν θέλετε να στηρίξει την Νέα Δημοκρατία να κερδίσει και δεύτερη έδρα στη Ξάνθη... πιείτε τον «καφέ» ή... «ξενυχτήστε» σε κανένα μπαράκι!!!

Εμείς θα το «παλέψουμε» και θα αγωνιστούμε να το πετύχει...

-Πρώτα Ξάνθη και μετά η Μαίρη Τσιακίρογλου !

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »