*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

Δεν χρειάζεται να μας «προκαλούν» με τα "παρακάλια" στον... Κυριάκο. Μου είναι παντελώς αδιάφορο το «είδος»!

30 Μαΐου


*Νέα μεταγραφή λέει του Στράτου Κοντού... Ο γνωστός Κυριάκος Παπαδόπουλος, αποτυχημένος αντιδήμαρχος του πρώην Δήμαρχου Μπάμπη και της Χατζογλίδου... βγήκε λέει δεξιά κι αριστερά και ξεκίνησε τις γνωστές βαρύσημαντες δηλώσεις του!


«Εγώ δεν ήθελα να κατέβω... αλλά τελικά με...  πίεσαν και θα κατέβω εγώ και όχι ο γιος μου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με τον Στράτο Κοντό».

«Διαλάλυσε» ακόμη και στα μαγαζιά της πόλης που πουλάει τα κρασιά του ο γνωστός Κυριάκος της Σταυρούπολης, (σ.σ. Μπόσβελη πάρε τα τέλια κι ξαναπιάστε τα  .... τσιφτετέλια...).

......


*Τουτέστιν τον «αγγάρεψαν» τον Κυριάκο Παπαδόπουλο αφού δεν ήθελε να συνεχίζει και πάλι δημοτικός σύμβουλος και μέντορας της γνωστής Χατζογλίδου και Τσέπελης Νο 2, αφού με το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου πηγαινοέρχονται επί Λάκη Στυλιανίδη για ψώνια στο παζάρι και την αγορά με την σύζυγό του στη Ξάνθη μέχρι που τους... αποθανάτισε ο κουμπάρος του Αλέκου, ο Κεσίσογλου!!!!

-Αλλά αφού τον... ήθελαν...! Ενέδωσε...!

......

*Και με πιο απλά λόγια... Αφού απέτυχε πλήρως επί 4ετία και πλέον ως αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επί Δημαρχίας Μπάμπη Δημαρχόπουλου, και ως φανατικός… «οπαδός» και «θαυμαστής» του Μανώλη Τσέπελη -χρησιμοποιούσε και ο ίδιος ως ΙΧ το περιβόητο Τζιπ του Δήμου Ξάνθης που τώρα χρησιμοποιεί ο νυν Δήμαρχος Ξάνθης ως ιδιωτικός!

Και παραχώρησε για ένα διάστημα και στην Δέσποινα Χατζογλίδου...

Επανήρθε στο ρόλο του «εκλογομάγειρου του Στράτου και ανακοίνωσε περιχαρής όταν ρωτήθηκε από πολίτες αν θα κατέβει εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης, επί λέξει:

-«Εγώ δεν ήθελα να κατέβω… αλλά αφού με πιέζουν, δεν μπορώ να αρνηθώ και θα κατέβω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Στράτου Κοντού».

-Για να σώσει την... πόλη μας!!!;

......


*Συμπέρασμα... Προφανώς ο Κυριάκος θα «συγκινήθηκε» από το… «μανιφέστο» του Στράτου στις 15 Μαΐου 2023 που ανακοίνωσε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές 2023 και τις επόμενες μέρες θα ανακοίνωνε μάλιστα και τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του και ήδη σήμερα έκλεισε και ο Μήνας!

-Ε...ρχεται η μάλλον μας... ξανάρχεται!;

……

*Φυσικά δεν θα ευχηθώ καλή επιτυχία στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, όχι μόνο γιατί δεν «ενθουσιάζει» τους Ξανθιώτες η κάθοδός του εκ νέου στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη 2023 και αντίθετα τους απογοητεύει…

-Αλλά με τα «ίδια» και «φθαρμένα υλικά»... δεν κάνεις ομελέτα! Και κυρίως δεν εκφράζεις και δεν «εμπνέεις» για το υποτιθέμενο καινούργιο στο Δήμο Ξάνθης.

......

*Και επί προσωπικού. Δεν χρειάζεται να με «προκαλούν» με τα... παρακάλια στον... Κυριάκο Παπαδόπουλο να κατέβει με τον Στράτο Κοντό. 

-Μου είναι πλέον παντελώς αδιάφορο το... «είδος»! Ποιος θα κατέβει και με ποιόν!

Και με απλά λόγια, σε αναμονή των επόμενων ονομάτων από τον Στράτο Κοντό, υπενθυμίζω έτσι απλά μια παράγραφο από το μανιφέστο που έδωσε στη δημοσιότητα στις 15 Μαΐου 2023 ανακοινώνοντας την κάθοδό του στις δημοτικές του Οκτώβρη 2023 παραλείποντας συνειδητά μια παράγραφο:

«Φίλες και φίλοι,

...διαπίστωσα ότι ο Δήμος μας έχει μείνει πίσω στο παρελθόν μην μπορώντας να ακολουθήσει τις αλλαγές που το σήμερα προστάζει. Έχει χάσει την αίγλη του, έχουν ξεθωριάσει τα χίλια χρώματά του και έχει απογοητεύσει τους πολίτες του, που έχουν πάψει πλέον να ελπίζουν στην βελτίωση της καθημερινότητάς τους».

-Ξεθώριασε δηλαδή η πόλη και θα... «λάμψει» με τον γενικό κουμανταδόρο του Δήμου Ξάνθης που «κάλυπτε’ στην Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης με τον Καρά Αχμέτ τις παράνομες απευθείας αναθέσεις του Τσέπελη και με πολέμησε ως κανείς! Και ακούει Κυριάκος Παπαδόπουλος;

-«Ξεθώριασα...»!

-Πάολα Βασίλη Ρούφο... Πάολα!! Δεν μας «σώζει» τίποτα από δω και πέρα...!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »