*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

Χαμός στη βασιλόπιτα της Ν.Δ στη Κομοτηηνή. Η γυναίκα του Προέδρου, γραμματέας του...ΠΑΣΟΚου Δημάρχου!

31 Ιανουαρίου


Όπου βασιλόπιτα και χορός και ο Μιχάλης Αμοιρίδης με τον Σάββα Μελισσόπουλο!

.............................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Κύριε Διευθυντή, το 2018 πήγα στο Γ.Ν. Ξάνθης με πρόβλημα στο γόνατο. Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις στο ορθοπεδικό τμήμα, άνοιξαν τον απαραίτητο φάκελο ασθενούς και μου είπαν πως θα με ειδοποιήσουν για χειρουργική επέμβαση «Ολική Αρθροπλαστική δεξιού γόνατος» περίμενα υπομονετικά μέχρι το 2023, 6 χρόνια και 20 ημέρες ή με άλλα λόγια 2.210 ημέρες.

(Από την επιστολή του Μπάμπη Ελληνίδη στον «Μ»)

-Και δεν είναι η μόνο καταγγελία συμπολίτη μας που λέει τα ίδια πράγματα!

.............................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«...όλοι γνωρίζουν ότι η Τουρκία, αντί να αντλεί μαθήματα από την Ελλάδα, εξακολουθεί να μην λογοδοτεί ενώπιον της Διεθνούς Κοινότητας για το πώς οδήγησε την Ελληνική Μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο και Τένεδο στα πρόθυρα της εξαφάνισης».

(Από την ανακοίνωση του  ΥΠΕΞ για τις νέες προκλήσεις της προκλήσεις της  Τουρκίας για την Μουσουλμανική μειονότητα)

-Κοίτα ποιοι μιλάνε... για καταπιέσεις! Οι... Μογγόλοι!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Το είπα κι χθες. Δεν θα δώσει τελικά ο Στράτος που πίστευα ότι μπορεί ν’ αλλάξει το Δήμο Ξάνθης;

Για μένα όλοι οι υπόλοιποι, Δήμαρχος Τσέπελης, πρώην Δήμαρχος Μπάμπης, Σάββας Μελισσόπουλος κλπ είναι... ίδιοι!!!

Οπότε ούτε κρύο, ούτε ζέστη!!

......


*Θέλουν πάλι Τσέπελη οι δημότες με όλη την «παρέα» και τις... Φένιες των 92 ψήφων, τον Ηλία Ασκαρίδη, τον Πάνο Αμβροσιάδη (σ.σ. Αρχίζω και τον «λυπάμαι» τον εν λόγω κύριο και μόνο που τον βλέπω στις φωτογραφίες...), Ιπποκράτη Καμαρίδη των δυο αντιμισθιών από ΔΕΥΑΞ και Δροσερό ύψους 2.220 ευρώ;

Ε... ας τους ψηφίσουν!!!

Όποιος τους δει όλους μαζί στο... «στρογγυλό» τραπέζι, σαν μια... οικογένεια (!) μες την... καλή χαρά!!!

Είναι... ίδιοι και στην ουσία... νομιμοποιούν ο ένας τον άλλον και μόνο που τους «βλέπει» κανείς!!!

......

*Στις Σέρρες βρέθηκα το περασμένο Σάββατο προσκεκλημένος φανατικών τηλεθεατών των Next tv και για να είμαι ειλικρινής (σ.σ. Το είπα και χθες στην εκπομπή μου...), μου έκανε μεγάλη εντύπωση η απήχηση της εκπομπής μου σε έναν τόσο μεγάλο Νομό, όπου αν δεν κάνω λάθος, έχουν 2 ή 3 πανίσχυρα Περιφερειακά κανάλια!

Χθες είχα τουλάχιστον 10 τηλέφωνα από τις Σέρρες!!! Απίστευτο!

.......


*Μαθαίνω ότι έγινε χαμός στην βασιλόπιτα του Ν.Δ. Ν. Ροδόπης και μάλιστα απόντος του Ευριπίδη όταν από ενωτική η εκδήλωση, έγινε κυριολεκτικά του... Μέτιου και του Γιάννη Τσαμπάζη (σ.σ. Ο Αλέξης Νταμπουρατζής της Ροδόπης...), αφού ναι μεν κατηγόρησαν τον Τοψίδη ότι «διασπά» το κόμμα...!

-Μάλλον «ξέχασαν» όμως να πουν ότι, «ο νυν γαλάζιος Πρόεδρος της κομματικής Οργάνωσης της Ν.Δ. στο Νομό Ροδόπης, ενώ ομιλεί περί «διάσπασης» στις Περιφερειακές εκλογές ΑΜΘ, έχει «βολέψει» την γυναίκα του γραμματέα του... ΠΑΣΟΚου Δήμαρχου Κομοτηνής  Γιάννη Γκαράνη!!! Η διαπλοκή στο φουλ δηλαδή...

.......

*Μάλιστα οι τόνοι ανέβηκαν όταν τοποθετήθηκε ο τέως πρόεδρος της ΝΔ Ροδόπης Ντίνος Μορφακίδης, ο οποίος ανοιχτά κατηγόρησε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που κατεβαίνουν υποψήφιοι με την παράταξη του δημάρχου Γιάννη Γκαράνη, δηλαδή οι κκ Μουρτίδης, Τζενετίδης, Νάκος, Τσακιρίδης, με τους τρεις πρώτους που ήταν παρόντες  μάλιστα να... «εξανίστανται» και τον πρόεδρο της ΝΔ Γιάννη Τζαμπάζη να επεμβαίνει... δυναμικά και να υποστηρίζει την... διαπλοκή και συνεργασία τους!!!

.......

*Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν αναλυτικές τοποθετήσεις από τον πρόεδρο της ΝΔ Ροδόπης Γιάννη Τζαμπάζη, που έστειλε ηχηρό μήνυμα συσπείρωσης του κόμματος και νίκης στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Παράλληλα, καταφέρθηκε κατά της παράταξης Τοψίδη στην Περιφέρεια ΑΜΘ και  όσων «γαλάζιων» κατεβαίνουν υποψήφιοι με το «αντάρτικο» ψηφοδέλτιο, ενώ μετέφερε την απόλυτη στήριξη της ΝΔ στον Αντώνη Γραβάνη για τον Δήμο Κομοτηνής.

Για την σύζυγο όμως... ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!

Υπέρ του Γραβάνη αλλά η σύζυγος συνεργάτης και γραμματέας του ΠΑΣΟΚου Δήμαρχου Κομοτηνής!!!

Έλεος!

......

*Αυτό μάλιστα. Χθες η γνωστή Digea  μας ενημέρωσε (σ.σ. Κι ενώ τελείωσες ο Γενάρης 2023), ότι το μηναίο κόστος της, ορίστηκε σε... 4.764.268 ευρώ!!!

Χίλια τριακόσια  ευρώ δηλαδή επί πλέον, ως... κράτος εν κράτη! Καθότι όταν κλείνουν τα άλλα Περιφερειακά κανάλια, την... «πληρώνουν» όλα τα... υπόλοιπα!!!

Ζήτωωω!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »