*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

Η επιστολή του Μπάμπη Ελληνίδη για την Ορθοπεδική στο Γ.Ν. Ξάνθης! Έλα κάνε... εγχείρηση μετά 2.210 μέρες!

31 Ιανουαρίου


*Απίστευτο κι όμως αληθινό!!! Το Νοσοκομείο Ξάνθης και συγκεκριμένα η Ορθοπεδική στο Γ. Ν. Ξάνθης κάλεσε τον Μπάμπη Ελληνίδη να κάνει... εγχείρηση στο πόδι του μετά από ...6 χρόνια αναμονής!!! Διαβάστε αυτούσια την επιστολή του!!! Μετά από 2.210 μέρες!!!

-Μπράβο κύριε Πλεύρη, αναφωνεί ο βετεράνος και μαχητικός δημοσιογράφος Μπάμπης Ελληνίδης στην επιστολή του.

.......


*Υπενθυμίζω στον Υπουργό Υγείας αλλά και στην Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα ότι ο «Μπάμπης Ελληνίδης είναι αγωνιστής Νεοδημοκράτης που έχει δώσει την ψυχή του για τον κόμμα και δεν «βολεύτηκε» ποτέ σε κάποια θέση.

Αυτούσια η επιστολή του στο «Μ» και μάλιστα με αριθμό πρωτοκόλλου:

«Ξάνθη 21/1/2023

Προς:

Αξιότιμο Δ/ντη της Εφημερίδας «ΜΑΧΗΤΗΣ»,

Κύριε Διευθυντή, το 2018 πήγα στο Γ.Ν. Ξάνθης με πρόβλημα στο γόνατο. Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις στο ορθοπεδικό τμήμα, άνοιξαν τον απαραίτητο φάκελο ασθενούς και μου είπαν πως θα με ειδοποιήσουν για χειρουργική επέμβαση «Ολική Αρθροπλαστική δεξιού γόνατος» περίμενα υπομονετικά μέχρι το 2023, 6 χρόνια και 20 ημέρες ή με άλλα λόγια 2.210 ημέρες.

Χθες το πρωί Παρασκευή 20/1/2023, δέχθηκα ένα τηλέφωνο από το αρμόδιο τμήμα του Γ.Ν. Ξάνθης, όπου με ρώτησαν  αν θέλω να κάνω την επέμβαση στο γόνατο.

Η αμηχανία και εκνευρισμός μου εκείνη την στιγμή ήταν λίγο πριν χάσω τις αισθήσεις μου. Το μόνο που θυμάμαι, τους είπα ένα μεγάλο ΚΡΙΜΑ και ότι τους λυπάμαι.

Κύριε Πλεύρη, να σας χαιρόμαστε. Τα διαλύσατε όλα!!!

Με τιμή,

Μπάμπης Ελληνίδης»

……


*Sorry αλλά κινδυνεύει να γίνει... «ατραξιόν» χορών ο πρώην Δήμαρχος Μπάμπης πηγαίνοντας (μόνος του...), από χορό σε χορό κι από βασιλόπιτα σε βασιλόπιτα των συλλόγων, προφανώς με δωρεάν... προσκλήσεις βέβαια, καθήμενος ωσάν... «οικογένεια» με την Φένια των 92 ψήφων, τον Δήμαρχο Τσέπελη και την σύζυγό του αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και... παραβόλων Κώστα Κουρτίδη!!!

.......

*Κατ’ αρχή να ξεκαθαρίσω ότι όλοι  αυτοί οι κύριοι, Φένια, Μπάμπης, δημοσιογράφοι κλπ  (σ.σ. Πλην του Δήμαρχου και του Αντιπεριφερειάρχη...), είναι γελοίο και αστείο αντί να αγοράζουν μια πρόσκληση για να στηρίζουν το Λύκειο Ελληνίδων, ή τον Σύλλογο Σαρακατσάνων, ή τον Κυνηγητικό σύλλογο Ξάνθης κλπ αντί να αγοράζουν προσκλήσεις και να συνεισφέρουν στους συλλόγους να θρονιάζονται και να... τρώνε τζάμπα και να φωτογραφίζονται ενώ τα μέλη κορόιδα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

.......

*Και δεύτερον τον τελευταίο καιρό το μόνο που κάνουν όλοι αυτοί οι λεγόμενοι «αυτοδιοικητικοί» είναι να πηγαίνουν σε χορούς και πανηγύρια και να... φωτογραφίζονται ή να τους... πληρώνει ο Δήμος τις μερίδες!!!

Όπως για παράδειγμα ο χορός του ΚΑΠΗ Ξάνθης!!!

Αλήθεια Πρόεδρε Πάνο Αβροσιάδη, μπορείς να μας πεις, πόσο τελικά κόστισε στους δημότες η φετινή βασιλόπιτα του ΚΑΠΗ Ξάνθης;

Για τα μέλη το καταλαβαίνω...! Πόσες ήταν οι μερίδες για τα μη μέλη που πληρώθηκαν ωστόσο από τα ταμεία του Δήμου Ξάνθης!!!;;;

......

*Διότι αν έχετε μερίδες και «περισσεύματα» δώστε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ή Μαγειρείο της Μητρόπολης να χορτάσουν τίποτα φτωχοί και άστεγοι που αναζητούν ένα πιάτο φαγητό!!! Έλεος πιά! Λεζάντες και τζάμπα φαγητό για τους δήθεν... «επισήμους»;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »