*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Οκτωβρίου

Έρχεται το νέο σούπερ "Πικαντίλι! Η πρόταση στη μαγική Σοφία για την "Ιταλίδα". "Ξύπνησε" ο Μάκης...

04 Οκτωβρίου


*Με φρέσκο και ριζικά ανανεωμένο «Πικαντίλι» θα δηλώσει συμμετοχή στο φετινό Ξανθιώτικο Καρναβάλι η Θρακική Σκηνή με αφορμή το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2023.

Μάλιστα θα αφιερώσει όλη την βραδιά της, στην Αείμνηστη Φωφώ Βλαχοπούλου που είχε κάνε την πρώτη αφίσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού όταν ανέλαβε τον κορυφαίο θεσμό η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ από τον Αείμνηστο Δήμαρχο Ξάνθης Κώστα Μπένη.

Μια κουβέντα μόνο... Θα είναι παρα-στασάρα. Την παράσταση θα γράψει και θα σκηνοθετήσει φυσικά ο Πάνος Παπαδόπουλος.

Ενώ σε αυτήν θα συμμετάσχουν περίπου 25 καλλιτέχνες!

......

*Κι επειδή σήμερα είναι και ημέρα... εκπλήξεων, θα σας δώσω για πρώτη φορά και μια μεγάλη αποκλειστικότητα.

Τι πρόταση έκανε ο Πάνος Παπαδόπουλος όταν εντελώς τυχαία βρέθηκε στα πριβέ του My club με την μαγική Σοφία Ψωμά και την Φένια Τσαγκάλα και προσπαθούσε μάλιστα να την «πείσει» να δοκιμάσει και αυτό...

Να πρωταγωνιστεί σε νέα σκηνοθετική γραμμή στο έργο «Μια Ιταλίδα στη Κυψέλη», το οποίο θα είναι ένα μιούζικαλ που θα θυμίζει παλιό ελληνικό Κινηματογράφο, έργο που γνώρισε εξαιρετικές πρωταγωνίστριες, όπως η Σόφη Ιωαννίδου και η Ματθίλδη Μαγγίρα!

Απίστευτο δηλαδή αληθινό... Προσπαθούσε να την «πείσει» μέχρι τις 5.15 τα ξημερώματα, μολονότι εκείνη ήταν απασχολημένη περισσότερο στο κινητό της αλλά και... φωτογραφίες σπέσιαλ με τον Ανδρέα  Γκλαβίνη!

Που ωστόσο δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας... αλλά το γιατί ρωτήστε τον σε αυτόν που είχε το κινητό και τις έβγαλε!!!

......

*Βέβαια ο Πάνος Παπαδόπουλος τις έθεσε και μια προϋπόθεση. Εφόσον δεχτούν να παίξουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Τένης Καμαρίδης (στο ρόλο του Αλεξανδράκη), ο Ιπποκράτης Γαλάτης (το ρόλο του Ηλία Βογιατζή) που είχαν αφήσει εποχή στο συγκεκριμένο έργο!!!

Και κάπου εκεί... ήρθε το ξημέρωμα και η συζήτηση δεν ολοκληρώθηκε!!!

.......

*Συνεχίζω με γενέθλια σήμερα την στήλη, ευχόμενος τα χρόνια μου πολλά στον επί χρόνια συνεργάτη μας και δημοφιλή d.J. Τόρη Παπαδήμα που χθες τα γιόρτασε με τούρτα και... ένα κεράκι! Και του χρόνου..

......

*Καλός οιωνός αφού ο Μάκης Τοπαλίδης άρχισε να... «ξυπνάει» και να βλέπει επιτέλους λίγο και το συμφέρον του, καθότι  καλό είναι να είσαι χορηγός σε μια ομάδα ή ένα σύλλογο!

Αλλά και αυτοί να τιμούν το επάγγελμα και τη δουλειά Σου και να μη σε βλέπουν μόνο ως...χρήματα! Ονόματα δεν λέω... αλλά κάποιοι κατάλαβαν τι "εννοώ"  και σε ποιους αναφέρομαι! Και δεν εννοώ βέβαια μόνο κάποιους "απίστευτους" απόστρατους που έγιναν ξαφνικά και..."αθλητικοί" παράγοντες!

......

*Στη Ξάνθη βρίσκεται αυτές τις μέρες και πάλι ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Παπαβραμίδης, κάνοντας... ανάπαυλα μολονότι εξακολουθεί να «βουλιάζει» η Μύκονος όπου έχει τα καράβια του.

Ο λόγος; Μα η γιορτή Απελευθέρωσης της Ξάνθης, την οποία θέλει να  γιορτάζει με την προσωπική του παρουσία κάθε χρόνο...

……

*Έχω αδικήσει ανθρώπους....Γιατί πολλές  φορές είμαι κυκλοθυμικός και αναρχικός στα όνειρα και τα ατέρμονα ταξίδια μου. ..

Το "πληρώνω" αυτό όμως πρωτίστως .. εγώ, γιατί στο βάθος αδικώ τον εαυτό μου.  

-Ωστόσο οτι και να γίνει, προχωράς! Μην μένεις ποτέ ακίνητος. Πρέπει να προχωρήσεις. Μπροστά. Κυνηγώντας πάντα, ότι ήθελες.

.....

*Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν, όπως αναφέρει το Happy Day.

Το ζευγάρι βιώνει την πιο όμορφη φάση της ζωής του αφού η παρουσιάστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το απόγευμα της Κυριακής στο Δημαρχείο της Βούλας. Για την ιδιαίτερη αυτή μέρα η παρουσιάστρια επέλεξε ένα υπέροχο κοντό φόρεμα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και είχαν στο πλευρό τους μόλις 10 καλεσμένους.

......

*Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος –κολλητός του ημέτερου Ξανθιώτη επιχειρηματία Κώστα Παπαβραμίδη - μίλησε στην εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε: «Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι» αποκάλυψε ο δήμαρχος.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »