*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Οκτωβρίου

Η "μανία" αυτοπροβολής του Παπαχρόνη, και οι απανωτές δηλώσεις του Θεοδωρικάκου!

04 Οκτωβρίου

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ… ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΕΙ!


Μανία αυτοπροβολής τον έχει πιάσει τον γνωστό Παπαχρόνη της ΑΓΑΠΗΣ που ειδικά μετά την τραγωδία με τους 4 νεκρούς τρόφιμους στο Γηροκομείο Ξάνθης (σ.σ. Είχαν προηγηθεί άλλοι 5 νεκροί στην περίοδο του Καρναβαλιού 2021), αφού ενώ παραιτήθηκε από επικεφαλής της «Αγάπης» και το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, πραγματοποίησε λέει Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Ξάνθης το Σάββατο 1/10 στην οποία τι έκανε λέτε;

Έβγαλε στο fb να δίνει… αίμα ο ίδιος ως αιμοδότης (!) προσδοκώντας φυσικά στην… αυτοδιαφήμισή του, χρησιμοποιώντας για μια ακόμη φορά τον συγκεκριμένο σύλλογο Αιμοδοτών, σαν σύλλογο… Παπαχρόνη!

Πολίτης λοιπόν που είδε την φωτογραφία μας πήρε σχόλιο και είπε το εξής αμίμητο:

«Ότι και να κάνει ο Παπαχρόνης για την προσωπική προβολή και αυτοδιαφήμισή του, πάντα… Παπαχρόνης θα είναι!».

(σ.σ. Αλήθεια μετά την παραίτηση του Σταμάτη Σταματιάδη από τη θέση του Προέδρου στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δεν θα βγάλουν μια… ανακοίνωση τα άλλα μέλη της παράταξης; Υποτίθεται ότι αυτοί έβγαλαν τον εν λόγω… «σκάνδαλο» με την γνωστή οικονομική ατασθαλία…).

 

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!

Δεν υπάρχει μέρα που ο γνωστός Θεοδωρικάκος, κάποτε της ΚΝΕ, μετά του Σημίτη και τώρα… Νεοδημοκράτης που δεν μας «φλομώνει» με δύο ή τρεις δηλώσεις! Μάλιστα τον τελευταίο καιρό ανέλαβε με τις δηλώσεις για τον Έβρο να υποκαταστήσει και τον ρόλο του Υπουργού… «τσαμπουκά» στους Τούρκους!!! Κι ενώ ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τα έχει κάνει φυσικά… μπάχαλο!

Διαβάστε την δήλωσή του την Κυριακή στον ΣΚΑΙ. 

Θεοδωρικάκος: Τα σύνορά μας είναι απροσπέλαστα, είμαστε έτοιμοι για τα πάντα

«Δεν μπορεί να μας αιφνιδιάσει ο Ερντογάν, ο Έλληνας δεν πρέπει να φοβάται».

«Το βλέπω κάθε φορά που πάω στον Έβρο, εκεί βλέπω τους ακρίτες μας απολύτως ενωμένους και αποφασισμένους. Δεν θα πετύχει τίποτα όποιος προσπαθήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία. Τα σύνορα είναι απροσπέλαστα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

-Τι να σας πω… κοιμάμαι πλέον ήσυχος τα βράδια και μόνο που «διαβάζω» τις δηλώσεις του Θεοδωρικάκου!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »