*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Οκτωβρίου

Ο καρκινοπαθής Κ. Σαρηπανίδης, ή ¨σύμπλευση" του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με τον Ζεϊμπέκ και το " χρήμα" του Προξενείου!

04 Οκτωβρίου

ΕΥΠ υπάρχει μόνο για τον... Ανδρουλάκη; Και το γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων τι ρόλο παίζει στο....Iskece κύριε Δένδια με τον νέο διπλωμάτη διευθυντή;
 

*Και βέβαια δεν πρόκειται με τίποτα ν’ αφήσουμε το Τουρκικό Προξενείο της  Κομοτηνής μαζί με τους ενταύθα εγκάθετους που διαθέτει, να «κηδεμονέψει» τα  Ελληνικά Μέσα που δεν εξαγοράζονται να μας καθυποτάξουν!

Όποιο μέσον κι αν χρησιμοποιήσουν, γιατί δυστυχώς και ευφυέστεροι από αυτούς είμαστε αλλά και γιατί ξέρουμε πολύ καλά και τι λέμε, αλλά και ποιο είναι το καθήκον μας απέναντι πάνω από όλα στην Πατρίδα μας.

Και κυρίως γιατί εμείς ξέρουν που πατάμε!!!

Καθώς η «σύμπλευση» του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και το «μπόλικο» χρήμα του Τουρκικού Προξενείου με αφορμή τα όσα είπε στην «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» ο καρκινοπαθής Κώστας Σαρηπανίδης και διαστρεβλώθηκαν στη κυριολεξία με συρραφή και κατασκευασμένα βίντεο, απογυμνώνονται από μόνα τους, αν κανείς διαβάσει λέξη επί λέξει την «χαβαλέ- συνέντευξή» του στο NEXT tv και διαπιστώσει την απίστευτη και βρώμικη διαστρέβλωσή τους!

......

*Και με λίγα λόγια, παντελώς αδιάφορο με αφήνουν οι «τύποι» που «μπέρδεψαν» την «νύχτα» με τη δημοσιογραφία και νομίζουν ότι τα «λεφτά» των αφεντικών τους θα τους «σώσουν»... γιατί δήθεν κάνουν... σάτιρα, ενώ στην πραγματικότητα υπηρετούν μια ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ πρακτική, για την οποία ήδη έχουν καταδικαστεί!!!

Και μάλιστα και με ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ χρήματα!

......

*Και για την ιστορία υπενθυμίζω ότι την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε στην Αθήνα και συναντήθηκε η Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βιέρα Γιούροβα και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στη χώρα μας!!!

Με κονδύλια λοιπόν της Ε.Ε. δεν είναι δυνατόν και κανείς Δήμαρχος δεν μπορεί να καταλύει την διαφάνεια στα Ευρωπαϊκά προγράμματα στα ΜΜΕ με σκοπό την ποδηγέτηση της Ελευθεροτυπίας στην περιοχή της Θράκης.

......

*Υπενθυμίζεται ότι η Βιέρα Γιούροβα είχε προαναγγείλει την επίσκεψή της στη χώρα, λέγοντας ότι θα βρεθεί στην Ελλάδα για να συζητήσει «με τους σχετικούς εταίρους, όλη την κατάσταση για τα Media στην Ελλάδα αλλά και ότι είχε βγει στη δημοσιότητα και η σχετική έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το κράτος δικαίου, έκθεση που αποτελούσε κόλαφο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

-Μολονότι ειδικά στη περιοχή της Θράκης, τα ΜΜΕ που εννοούνται κατάφωρα, είναι αυτά που στήριζε με χιλιάδες ευρώ και ο ....  ΣΥΡΙΖΑ!!! Με τους Παπάδες στην Ορεινή περιοχή να ξεκινάνε μάλιστα τις επισκέψεις του στη Ξάνθη από το ....κανάλι Τους!

......

*Με «μαύρο» χρήμα μάλιστα χιλιάδων ευρώ που ακόμη και σήμερα κανείς δεν γνωρίζει από προήλθε, «ανοίγοντας» κανάλια και χρηματοδοτώντας αυτούς που  εισέπρατταν κρατικές διαφημίσεις χιλιάδων ευρώ!

......

*Και το ερώτημα της στήλης και σήμερα.

-ΕΥΠ υπάρχει μόνο για τον... Ανδρουλάκη; Και το γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων τι ρόλο παίζει;

-Για να επισκέπτεται ο διπλωμάτης νέος διευθυντής του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων τον... Δήμαρχο Iskece και να χαριεντίζεται μαζί του; Αλήθεια, ο Δένδιας τα γνωρίζει όλα αυτά;

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »