*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Αυγούστου

Sold out! τα πριβέ στο My club για τον Πέτρο Ιακωβίδου. Σε διακοπές ο Πάνος Ζερενίδης...!

10 Αυγούστου

 

*Ένα υπέροχο κοριτσάκι γέννησε η διευθύντρια της «Α» Σοφία Γκούρτσα στην Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης και φυσικά η συγκίνηση και η χαρά όλων μας, είναι πολύ μεγάλη.

Είδα και το μωρό (στο κινητό της Μαρίας) και ευτυχώς που δεν…ματιάζω, γιατί είναι υπέροχο!  Και μοιάζει πολύ τον Γιώργο...

Που έχει "τρελαθεί' φυσικά από τη χαρά του! 

(σ.σ. Το κέρασμα πάντως το πήραμε όλοι μας...)


*Κι αυτός «έχτισε» την καριέρα του ως ανεψιός του Κουρκούλη στη Ξάνθη και μάλιστα στις «Χάντρες» και αυτός –την περίοδο εκείνη…- διάβαζε φανατικά «γύφτο» και «Μαχητή» και αυτός….στις εποχές της μεγάλης του δόξας, ήταν φίλος και κολλητός μας!!!

-Οι εποχές όμως προχωράνε και μαζί τους και ο ημέτερος Πέτρος Ιακωβίδης που απέδειξε στην πράξη ότι είναι μεγαλύτερος ως δημιουργός (σ.σ. Έχει γράψει τρομερά τραγούδια..) από ότι ερμηνευτής.

Δεν παύει ωστόσο να είναι ο Πέτρος Ιακωβίδης που όχι μόνο προχώρησε, αλλά κάνει θραύση σε όλη την Ελλάδα.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου λοιπόν ο Πέτρος θα εμφανιστεί στο My club καθώς είναι η μεγάλη έκπληξη του Νίκου Πετράκου το φετινό καλοκαίρι 2022!

Όσοι μείνουν στη Ξάνθη για το 3ήμερο ή 4ήμερο, δεν πρέπει να λείψουν!  Αν και όπως έχω μάθει, τα πριβέ ήδη είναι κλειστά απο την περασμένη Τρίτη!!! Σημειώνοντας Sold out!

…..


*Γάμος. Ένας από τα καλύτερα παιδιά της Ξάνθης, ο Συμεών Λαφτσόπουλος, γιος του ιδρυτή του ZPalace Γιάννη, παντρεύεται την αγαπημένη του Αναστασία Χιώτη το Σάββατο 27 Αυγούστου με παπά και με κουμπάρο.

….

*Και ιδού και η πανέμορφη πρόσκληση που μου έφερε και αναφέρει τα εξής:

«Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, η παρουσία στον γάμο μας, το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 18.30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην Φελώνη Ξάνθης

Συμεών και Αναστασία.

Κουμπάροι θα είναι ο Δημήτρης Γώγος και ο Παύλος Μαμούρης, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στην Οικία Λαφτσοπούλου στην Φελώνη Ξάνθης».

Η ώρα η καλή.

….


*Σε οικογενειακές διακοπές βρίσκεται ο γνωστός εργολάβος Πάνος Ζερενίδης στη Χαλκιδική για την εβδομάδα του 15Αυγουστου.

Καλά να περάσει και να (μας)  επιστρέψει ορεξάτος και ανανεωμένος.

…..


*Σαν το….παλιό κρασί είναι ο δικός μας «παλιός» Ιπποκράτης Γαλάτης που επανήρθε στα δελτία ειδήσεων του Next tv για να καλύψει με μεγάλη επιτυχία, σοβαρότητα και εγκυρότητα τα τελευταία γεγονότα.

Καλός ο νέος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς…

…..


*Και φυσικά να δώσω τα συγχαρητήριά μου για το σπικάζ και στον Παναγιώτη Χατζημίσιο που τα καταφέρνει περίφημα με ότι καταπιάνεται κι έχει σχέση με ραδιόφωνο και τηλεόραση…

Το δε ρεπορτάζ του για την ανεπίσημη «πρώτη» του ΑΟΞ το απόγευμα της Δευτέρας, ήταν ....αξεπέραστο!  Ειδικά με τους στίχους του τρομερού Βασίλη Παπακωνστντίνου...

(σ.σ. Αλήθεια, την φώτο με τον Ανδρέα  Γκλαβίνη που την "έκρυψε"; Απορώ...)

….

*Και η είδηση. Ποιος είπε ότι ο Πασχάλης Λύρατζης «έφυγε» από τους «4» και τον Σάββα Μελισσόπουλο;

Εγώ είδα τον ηγέτη και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ» τη Δευτέρα το απόγευμα (παρά τον ήλιο και την τρομερή ζέστη…), στην πρώτη ανεπίσημη έναρξη του  ΑΟΞ! 

.....


*Σημειώνω πάντως οτι στην "πρώτη" ανεπίσημη του ΑΟΞ είδα και τον Μιχάλη Ρεκάρη να παρακολουθεί την πρώτην προπόνηση των νέων...Και να φωτογραφίζεται επίσης με τον ανανεωμένο Πασχάλη Λύρατζη. 

.....

*Το Δροσερό ξαναχτύπησε και έπαιζε και πάλι μέχρι αργά τα μεσάνυχτα της Τρίτης  μουσική  ....χωρίς κανένα σεβασμό στους Νόμους και ηχο- ΡΥΠΑΙΝΟΝΤΑΣ για μια ακόμη φορά 

Αλήθεια ο αντιδήμαρχος Χασάν Ογλού Φερτούν δεν μπορεί να "επιβάλει" την....Νομιμότητα, αφού ισχυρίζεται οτι αυτός είναι ο κουμανταδόρος στον Οικισμό;

Ο ΓΥΦΤΟΣ

 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »