*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Αυγούστου

Κάδους θέλουν στη Σκάλα Αβδήρων. Το βράδυ κλέβουν τα αυτοκίνητα, το πρωί τα καίνε στο Δροσερό...

10 Αυγούστου


ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΚΑΛΑ ΑΒΔΗΡΩΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Ανύπαρκτοι είναι οι κάδοι απορριμμάτων στην παραλία Σκάλα Αβδήρων κατά κάποιους συμπολίτες μας που εκφράζουν και τα παράπονά τους από το fb.

Φιλοξενώ μεριές από τις καταγγελίες.

Sophia Kirlidou·

Ανύπαρκτοι κάδοι απορριμάτων στην παραλία Σκάλα Αβδήρων...

Επίσης η ασφαλτόστρωση των στενών υπάρχει σε μελλοντικά σχέδια του Δήμου? Για τον ανεκμετάλλευτο χώρο του κάμπινγκ Μυρωδάτου ας μη κάνω λόγο... μιας κι έχει κουράσει η ανακύκλωση.

Nikoletta Georgopoulou

Παλιότερα που είχε μερικούς στην παραλία, δεν τους άδειαζε κανείς. Όσοι έχουν σπίτι εκεί, παίρνουν φεύγοντας και τα σκουπίδια τους μαζί στο σπίτι τους. Με όσους έρχονται για μπάνιο είναι πρόβλημα. Δεν έχουν οι άνθρωποι πού να τα πετάξουν.

Απάντηση

Katerina Papadopoulou·

Οι υπεύθυνοι της καθαριότητας ας φροντίσουν να διορθώσουν κανά κάδο . Και μια απολύμανση που και που καλό θα ήταν .

    Καλοκαίρι έχουμε θα μας φάνε οι μύγες και η μπόχα .

Mavridis Giannis

Αν εχετε υπόψιν σας καποιον καδο που δεν λειτουργει σωστα ή μυριζει ασχημα, μπορείτε να καλεσετε στο 2541022786 και να το αναφερετε. Το ίδιο έκανα κι εγώ πριν μια εβδομάδα και μεσα σε 48 ωρες ο κάδος αντικαταστάθηκε. Ας γίνουμε ενεργοί δημότες!

-Να συμφωνήσω με τον τελευταίο συμπολίτη μας. Καλέστε το 2541022786 γιατί το θέμα των Κάδων αφορά τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης. Είναι τόσο απλό…

….


ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ….

ΤΟ ΈΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ!!!

Στις 5 Αυγούστου συμπολίτης μας σχολίασε τα παρακάτω για (μια ακόμη) κλοπή αυτοκινήτου:  ·

«İlker Topal Ενός φίλου, Εκλάπη χθές το βράδυ μπροστά από το σπίτι τού   από το χωριό Βανιανο Ξάνθης, σήμερα βρέθηκε "δυστυχώς" σε αυτό το χάλι στο γνωστό Συνοικισμό..

Κρίμα για τον άνθρωπο, να σού κλέβουν τη περιουσία μπροστά από το σπίτι σου και να  το βρίσκεις την επόμενη καμένο.. Έχει γίνει μάστιγα πλέον σε καθημερινή βάση τα ίδια.. Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει με αυτή τη κατάσταση.»

-Οι Δροσερίτες έκαναν δυστυχώς για μια ακόμη φορά το… «θαύμα» τους!!! Δυστυχώς!

Και για πολλοστή φορά μάλιστα, διότι εκτός των άλλων, παραμένουν και ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!!!

(σ.σ. Και κατά άλλα έχει το θράσος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος να μας λέει και να…. «καυχιέται» μάλιστα ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν….άβατα!

Δεν έρχεσαι μια βόλτα κατά τη Ξάνθη κύριε Υπουργέ; Και να δούμε πως μπορείς χωρίς…διμοιρία των ΜΑΤ να «μπεις» στο κράτος του Δροσερού;;

Δεν έρχεσαι να δούμε πως θα… «μπεις»; Και ειδικά τα βράδια που ξεκινάνε τα…γλέντια μέχρι το πρωϊ;! Κι ο κόσμος παίρνει τηλέφωνο στο 100, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ισχύει αυτό που λέει ο λαός…στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »