*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Αυγούστου

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών του Παπαχρόνη, η ανάρτηση του Γ. Σιργούδη 12 χρόνια ... μετά και οι 500 φιάλες αίματος!

10 Αυγούστου


*Σχολίασε  στα Στραβά και ανάποδα αλλά και τα καλά να λέγονται ο πάντα εξαιρετικός Nikolaos Kouroupetroglou  -άριστος και ως υπάλληλος του ΟΤΕ αλλά και ως άνθρωπος:

«Μέχρι πριν μερικά χρόνια ήμουν αιμοδότης στον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών. Τώρα λόγω ηλικίας δυστυχώς δεν μπορώ να προσφέρω.

ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΜΩΣ πως αυτές τις μέρες ο σύλλογος αιμοδοτών Ξάνθης έχει στείλει ήδη αρκετές φιάλες στο νοσοκομείο Παπανικολάου και συνεχίζει την συγκέντρωση φιαλών για να στείλει και άλλες επί πλέον. ΜΑΘΑΊΝΩ επίσης ότι το νοσοκομείο Ξάνθης κάνει αρκετές προσπάθειες για την κάλυψη των ιδίων αναγκών του .

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ . Μήπως ο σύλλογος θα πρέπει να καλύψει ΠΡΩΤΑ τις ανάγκες του νοσοκομείου Ξάνθης και ύστερα το Παπανικολάου;;;

Αλώστε στο Παπανικολάου μπορούν να στείλουν και από την υπόλοιπη Ελλάδα.  Γιατί συμβαίνει αυτό;;;

Τι σκοπιμότητα υπάρχει που δεν την γνωρίζουμε;;;»

*Και φιλοξενώ στη στήλη και σχόλια κι άλλων συμπολιτών μας για το ίδιο θέμα:

«Evdoxia Kinali: Είναι κάτι που έχω σκεφτεί κι εγώ, εύχομαι με αφορμή την ανάρτησή σας να έχουμε μια απάντηση.

Nikolaos Kazakis; Αποφάσισα να γίνω αιμοδότης εδώ και κάποια χρόνια γιατί ήθελα να προσφέρω εφόσον και η κατάσταση της υγείας μου το επιτρέπει. Καταλαβαίνω το ερώτημα σας σκεπτόμενος ως δημότης μιας πόλης που δυστυχώς ακόμα και σε αυτόν τον τομέα υστερεί, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ο εθελοντισμός δεν έχει όρια είτε χωρικά είτε φυλετικά είτε οικονομικά είτε... είτε... Ελικρινά δεν με ενδιαφέρει προσωπικά που χρησιμοποιείται το αίμα μου. Αρκεί να πηγαίνει σε άνθρωπο που χρήζει βοήθειας είτε στην Ξάνθη είτε στη Θεσσαλονίκη είτε ακόμα και στο εξωτερικό. Άλλωστε δεν γνωρίζουμε την καταγωγή των ασθενών είτε στο Παπανικολάου είτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο. Προσωπική μου άποψη και πάντα καλοπροαίρετα.

..

*Εγώ θα συγχαρώ και τους μεν και τον δε….αλλά κάποτε πρέπει να ασχοληθούμε όλοι και με τα «παιχνίδια» του….«ισόβιου» Προέδρου Γιάννη Παπαχρόνη,  που χρησιμοποιεί όχι μόνο το Σύλλογο Αιμοδοτών αλλά και το Γηροκομείο Ξάνθης, καθαρά και μόνο για τα ΠΡΟΣΩΠΚΑ του παιχνίδια!!!

-Με τον συγκεκριμένο κύριο που βρήκε – προσωρινή ..- στέγη στο «δημιούργημα» των «4» και ταυτόχρονα «παίζει» με όλους, οφείλουμε να ασχοληθούμε σε «βάθος», διότι…

-Ότι δήλωνε στο παρελθόν και ειδικά  για την παρέα του, Τσακιρίδη, Χάρη Διαφωνίδη κλπ βγήκαν εντελώς τα…αντίθετα και κατέχει ήδη το ρεκόρ αναξιοπιστίας, αστειότητας  και γελοιότητας!!!

….

*Αρκεί δηλαδή να «θυμηθούμε» πως ….«παραιτήθηκε» από δημοτικός σύμβουλος με εκείνη την αστεία και γελοία «διθυραμβική» δήλωση δίνοντας ραντεβού για τις δημοτικές εκλογές του 2023…!

Και μέσα σε 2-3 μέρες σπάζοντας κάθε ρεκόρ αυτό-γελοιοποίησης, ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ τα …πάντα!

Εναγκαλιζόμενος αυτούς που... έβριζε; Και ...  "καμαρώνοντας" να φωτογραφίζεται μαζί του;

Επομένως, πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει κανείς τον συγκεκριμένο κύριο που θέλει να είναι με….όλους!

Γιατί πάνω από όλα είναι….Παπαχρόνης!   

Δηλαδή εξυπηρετεί πάνω από όλα την…«πάρτη» του όπως του έλεγε και ο εξαιρετικός εθελοντής Αιμοδότης Γ.ιώργος Σιργούδης τον Οκτώβρη του 2010! 

Δηλαδή 12 χρόνια πριν...! Ο ίδιος Παπαχρόνης και τότε, ο ίδιος και τώρα...! 

(σ.σ. Και εννοείται οτι η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα και λίγα του "έγραψε" για τις 500 φιάλες που έστειλε σε Νοσοκομείο της Σαλονίκης...ενώ το δικό μας Νοσοκομείο κάνει κάθε τόσο εκκλήσεις για αίμα!!! Και προκαλεί και τη νοημοσύνη μας από  πάνω... ! Ποιός; Ο Παπαχρόνης...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »