*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Αυγούστου

Μια ζωή....Παπαχρόνης. Κάτι ήξεραν οι Ξανθιώτες και τον μαύρισαν..! Και υπεύθυνος κοιμητηρίων ο Ιγιαννίδης!

10 Αυγούστου

 


Ματθαίε Σαββίδη σαμπάνιες ανοίγαμε για το κολυμβητήριο πριν ένα χρόνο….το νερό στις δεξαμενές της πισίνας όμως, το αλλάξαμε ποτέ;

 


ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1

Την προηγούμενη εβδομάδα, κάποιοι πανηγύριζαν για την συλλογή πάνω από 500 φιαλών αίματος… εκ των οποίων, ούτε μια ήρθε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης… αυτή η πάγια τακτική ορισμένων πρέπει να σταματήσει… Το αίμα των Ξανθιωτών πρώτα στους Ξανθιώτες!"

(Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα  στο fb για τον τρόπο λειτουργίας του  Παπαχρόνη με  το Σύλλογο Αιμοδοτών)

-Ο άνθρωπος τον έκανε «ιδιοκτησία» τον Σύλλογο ότι θέλει κάνει…Σιγά μη ρωτήσει τους εθελοντές αιμοδότες

….


ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

...απίστευτος Παπαχρόνης! Με έστειλε 4-5 μηνύματα στο κινητό μου και φυσικά όχι μόνο δεν του απάντησα, αλλά δεν τα "άνοιξα" καν να τα διαβάσω...! Μάλλον στον Τσακιρίδη ή στον Λύρατζη ή στον Μελισσόπουλο θα ήθελε να τα στείλει...! Λάθος θα έκανε...

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο fb για τα μηνύματα που του έστειλε στο κινητό του ο Παπαχρόνης…)

-Μήπως ήθελε να τα στείλει στον Τσορλίδη ή τον … Τσακιρίδη ή τον Σταματιάδη;  Παπαχρόνης είναι αυτός...με όλους και πρωτίστως με τον εαυτό του βέβαια!


ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ


*Αποκλειστικό,. Τραμπα Μουσταφά Ελεγκτική Επιτροπή ΤΕΞ Υποψήφιος για την θέση του ψευτομουφτη Αχμετ Μετε. Είναι και  υπάλληλος ψευδομουφτειας Ξάνθης και Ιμαμης.

Σεμνός άνθρωπος και χαμηλών τόνων, σε αντίθεση με τον «Ψευτο-Ιμάμη» Εχίνου!!

Αυτό λένε οι πληροφορίες μου…..Αλήθεια ή ψέματα; Ότι είναι να φανεί θα φανεί…! Λίαν συντόμως.

….

*Οφειλόμενη απάντηση στο πλέον αναξιόπιστο και δίγλωσσο άτομο που έχω γνωρίσει…και φυσικά κάτι γνώριζαν περισσότερο και  οι Ξανθιώτες όταν τον ΜΑΥΡΙΣΑΝ στις εκλογές του 2010 ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη!! 

Και αναφέρομαι φυσικά σε ποιόν άλλον; Μα στον...Παπαχρόνη!!!  Που σε παραιτείται απο δημοτικός σύμβουλος για το 2023 δήθεν..."αηδιασμένος" για το σύστημα Τσέπελη-Φανουράκη μαζί με τον γιατρό Βασίλη Παπαδόπουλο...

Και σε τρεις μέρες ανακαλεί τα πάντα και ...εναγκαλίζεται Φανουράκη και Τσέπελης! 

....

*Ε λοιπόν.....Παρά την στήριξη που είχε στις εκλογές του 2010 από τον Αείμνηστο Γιώργο Παπασταματίου αλλά και απο τον Π.Β.Π (Π. Πεντζουρίδη), μόνο τυχαία δεν τον μαύρισε ο Ξανθιώτικος λαός!!!

……

*Καθαρές κουβέντες λοιπόν. Κάθε δήλωση του Παπαχρόνη λοιπόν και ειδικά αυτές που έγιναν με ήχο, αποτελεί μνημείο αναξιοπιστίας και φαιδρότητας για την πολιτική ζωή του τόπου μας!

Από εκείνες τις …«ιστορικές» διακηρύξεις της δημοτικής παράταξης «Αγάπη για τη Ξάνθης», που εξελίχθηκαν πανηγυρικά σε…..«Αγάπη για την….αντιμισθία, το βόλεμα και τη θέση μας»!!!  

-Δεν νομίζω ότι στην ιστορία της πόλης έχει καταγραφεί τέτοιο πολιτικό «φαινόμενο»! 

(σ.σ. Και να φανταστεί κανείς οτι όλα αυτά εγώ τα έγραφα αμέσως μετά τον Σεπτέμβρη του 2019 και όλο το 2020 και το 2021. Και δικαιώθηκα σε όλα!! Πήραν αντιμισθίες και θέσεις και πήγαν όλοι με τον....Φανουράκη και τον Τσέπελη για τους οποίους υποτίθεται κατέβηκαν υποψήφιοι!!! Προκειμένου να απαλλάξουν το Δήμο .... Iskece απο την παρουσία τους!)

……

*Και απλά απορώ πως σοβαροί και έξυπνοι άνθρωποι όπως ο γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλος «εξακολουθούν» να τον ανέχονται…!

(σ.σ. Του τα είχε πει άλλωστε ο εθελοντής Γιώργος Σιργουύδης από 6/10/2010: «Ο Παπαχρόνης χρησιμοποιεί τον Σύλλογο Αιμοδοτών για…πάρτι του»!

-Αυτό έκανε δηλαδή και πριν 12…..αυτό κάνει και τώρα!)

….



*Πρόκοψε με το νερό και τα…φώτα στα συντριβανάκια, ο Δήμαρχος  Τσέπελης του ανέθεσε και νέες αρμοδιότητες!

Ο λόγος για τον Αντιδήμαρχο Ξάνθης Στέφανο Ιγιαννίδη που με απόφασή του χθες ο Δήμαρχος Τσέπελης ανέθεσε και το γραφείο Κοιμητηρίων του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

-Δροσερίτες….τρέμετε! Τα δημοτικά νεκροταφεία της πόλης ανήκουν πλέον στην αρμοδιότητα του Στέφανου Ιγιαννίδη με αναπληρωματικό ποιόν λέτε;

-Μα τον….Φανουράκη!!!

….

*Με έναν σμπάρο δηλαδή δυο τρυγόνια o Δήμαρχος Τσέπελης!

-Στέφανε και … σ’ ανώτερα!

-Από …«τραμπούκος» του Δημαρχόπουλου, ανέλαβες τώρα και τα ….κοιμητήρια! Θα κοιμούνται πλέον όλοι….«ήσυχοι» ότι τέλος πλέον στους καθημερινούς ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ στα δημοτικά νεκροταφεία!  

….

 


«ΚΑΙΕΙ» Η….
«ΛΑΜΠΑ»|  ΣΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ;

ΕΠΊ ΜΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΙΓΑΝ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ

KAI ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ;

Δεν μιλάμε μόνο για σπατάλη και ανικανότητα, αλλά και για θράσος! Επί μήνες δηλαδή το σιντριβανάκι της κεντρηική ςπλατείας απέναντι από το Δημαρχείο όχι μόνο δεν είχε νερό, αλλά τα φώτα άναβαν και τη μέρα και τα η νύχτα και…24 ώρες το 24ωρο!!! Αλήθεια σε τι πόλη ζούμε; Και τι δήμαρχο και αντιδημάρχους έχουμε…αφού περνάνε κάθε μέρα από το συγκεκριμένο σημείο αλλά κανείς μα κανείς δεν φιλοτιμήθηκε…

Τουλάχιστον να κλείσει τις…λάμπες για να μη χρεώνονται οι δημότες το …τζάμπα καίει η λάμπα!!!

Αλήθεια Δήμαρχε Τσέπελη, που θα πάει αυτή η κατάσταση!!! Και πως θα περιμένουμε άλλον ένα χρόνο ... ανικανότητας και ανυπαρξίας;  Που δεν θ' αφήσεις τίποτα όρθιο , μέχρι να φύγεις;

(σ.σ. Και μ’  αρέσει φυσικά και το θράσος των…non paper κι όλων των όψιμων υποστηριχτών του συγκεκριμένου δημάρχου  που προκαλούνε τη νοημοσύνη μας κι από πάνω!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »