*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουλίου

Οι καραμπινάτες παρανομίες των αυτοδιοικητικών και πως την… «γλίτωναν» από τα δικαστήρια!

01 Ιουλίου


*Την ώρα που «σιώπησε» και «σιωπά» το 90% τουλάχιστον του τοπικού τύπου (και των ΜΜΕ γενικότερα) για την πολύκροτη εγκληματική οργάνωση όπως την χαρακτήρισε η Αστυνομία, δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες από την επιχείρησή της, πριν αλέκτωρ λαλήσει ήρθε με αυτό και η επιβεβαίωση των πληροφοριών μας για το κύκλωμα ναρκωτικών που δρούσε επί μήνες στη Ξάνθη, ωστόσο είχε «μπει» στο στόχαστρο τόσο της Αντιτρομοκρατικής, όσο και της Εισαγγελίας.

……

*Φυσικά όλες αυτές τις μέρες, τσεκάραμε συνεχώς τις πληροφορίες μας, γνωρίζαμε και γνωρίζουμε τις «παρεμβάσεις» που επιχειρήθηκαν –κυρίως από τον Δήμαρχο Τσέπελη- και φυσικά μπορεί να μη γνωρίζουμε τι περιλαμβάνει η ογκώδης δικογραφία!!

-Επειδή όμως είναι γνωστές οι σχέσεις του Δήμαρχου Τσέπελη με τον Πασχάλη Γιώρη και πολλά λέχθηκαν και λέγονται…!

-Ζητήσαμε ν’ ανοίξουν τα τηλέφωνα, διότι γνωρίζουμε από το παρελθόν πολλά από γνωστά πολιτικά στελέχη πως την «γλίτωσαν» μέχρι σήμερα!!!

Κι αυτό έγκειται φυσικά, όχι μόνο σε δεκάδες δικαστικές υποθέσεις όπου ποτέ σχεδόν στις παράνομες «πράξεις» των αυτοδιοικητικών, δεν υπήρχε… δόλος!!!

-Δεκάδες δηλαδή υποθέσεις στο ακροατήριο με ακράδαντα μάλιστα στοιχεία, κατέληγαν στην .... αθώωση των κατηγορουμένων στην έλλειψη δόλου και φυσικά αυτό αποτελεί βασικός λόγος που στην ουσία ενθαρρύνονταν το θράσος τους!

(σ. σ. Θυμηθείτε την παραπάνω εφημερίδα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με τις καταπατήσεις του Δήμαρχου Τσέπελη στο ρέμα της Χρύσας όπου έχει εδώ και μια 30ετία τουλάχιστον τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ χοιροστάσιά του!!! Και μπήκε να μπαζώσει το ρέμα...! )

……

*Αν ωστόσο η «έλλειψη» δόλου οδήγησε δεκάδες εκατοντάδες αυτοδιοικητικούς στη Ξάνθη αλλά και σε όλη την Ελλάδα να «αθωώνονται» από συνεχείς παρανομίες τους μια δεύτερη αιτία που οδήγησε μάλιστα ακόμη και το ΣτΕ να ζητήσει την αλλαγή Εισαγγελέα για την υπόθεση - σκάνδαλο για το υπόγειο πάρκινγκ όπου και σήμερα το γράφουμε με κεφαλαία γράμματα έχει  ΠΑΡΝΟΜΗΣΕΙ ο σημερινός Δήμαρχος Τσέπελης με την περιβόητη ψευδή βεβαίωση…!

……


*Το δεύτερο στοιχείο
είναι η στενή σχέση κάποιων Εισαγγελικών λειτουργών στη Ξάνθη όταν κάθονται για πολλά χρόνια στη Ξάνθη και δυστυχώς γίνονται «γνωστοί» με την εξουσία…!

Ονόματα δεν θα πω σήμερα από τη στήλη, ωστόσο η δικογραφία για το ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ όπου «ξοδεύτηκαν» χιλιάδες ευρώ και δεν τιμωρήθηκε κανείς αυτοδιοικητικός για τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ του, είναι τρανό παράδειγμα!!!

Μη ξεχνάτε ωστόσο ότι το ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ του Δήμου Ξάνθης όπως είχε καταγγείλει δημόσια και ο Αείμνηστος Γιώργος Ροδίου, είχε κτιστεί από την ΑΡΧΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ και χωρίς Οικοδομικής άδεια!!!

Και μάλιστα το εγκαινίασαν πλην του τότε Αείμνηστου Δημάρχου, ο τότε Περιφερειάρχης, βουλευτές και σύσσωμες οι αρχές!!!

…….

*Δηλαδή τι «εγκαινίασαν» στην πραγματικότητα; Μια από τις μεγαλύτερες ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ στη Ξάνθη όπου οι «μετέπειτα» όχι μόνο τις συνέχισαν, αλλά αφού Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι ξόδεψαν χιλιάδες ευρώ!!!! Τα οποία λόγω των κακοτεχνιών, πληρώθηκαν και αδρά!!!

Όπου μέχρι και σήμερα δεν λογοδότησε επίσης ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ!!!

Μιλάμε για υπόθεση επαναλαμβάνω ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!

Που ενέχονται φυσικά και οι υπηρεσίες!!!

……

*Και φτάνουμε στο τελευταίος «φρούτο» ποινικών αποφάσεων που είχαν τελεσιδικήσει και αυτοδιοικητικοί που είχαν τιμωρηθεί σε πολύμηνες φυλακίσεις αλλά και… ισόβια κάποτε!!!

-Δια της… ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ επειδή «καθυστέρησαν» πολλές από τις δίκες τους στο Εφετείο ή άλλαζε σκανδαλωδώς σε πολλές περιπτώσεις ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ!!!

Και το είδαμε αυτό και στην υπόθεση Χασάν Ογλού Φερτούν αλλά και περίπτωση του Δήμαρχου Τσέπελη που όταν η περιβόητη ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ που έκανε στο ρέμα της Χρύσας πρωτόδικα τιμωρήθηκε με πολύμηνη ποινή φυλάκισης 2 ετών για τρία αδικήματα (σ.σ. Και στην οποία εμφανίστηκε στους δικαστές μάλιστα πλαστογραφημένο έγγραφο του Δασαρχείου από τον Τσέπελη), όταν η υπόθεση έφτασε στο Εφετείο Θράκης όπου καταδικάστηκε τελεσιδίκως με ποινή μόνο 8 μηνών, διότι τα δύο από τα τρία αδικήματα, είχαν παραγραφεί!!!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »