*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουλίου

Στο τέλος, ο .... Φανουράκης υποψήφιος δήμαρχος αντί του Τσέπελη; Τα ερωτήματά μας για τα .."ευρύματα"!

01 Ιουλίου


Τον Αύγουστο 2021 ο Δήμαρχος Τσέπελης καλούσε τις… γυναίκες με στιγγάκια στα εγκαίνια που θα γίνονταν… Σεπτέμβριο 2021.

-Κι ένας χρόνος μετά –σήμερα 1 Ιουλίου 2022- μόνο οι… άδειες σαμπάνιες… παρέμειναν! Κύριε Σαββίδη που τις φυλάτε για… ενθύμιο; 

 



…………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Καφέ στο fratelli έπινα χθες στις 15.10 μετά την Ανοιχτή γραμμή και τι βλέπω; Τον γνωστό Κανάτα να βγαίνει από την πίσω πόρτα του Δημαρχείου και να ανεβαίνει σε μηχανάκι (ΧΩΡΙΣ κράνος φυσικά όπως και ο οδηγός) και να φεύγουν βολίδα από την Μιλτιάδη Γεωργίου προς την οδό Βενιζέλου!!!».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον «ΜΑΧΗΤΗ»)

-Χωρίς κράνος και οι δυο και να φεύγουν από την Μιλτιάδη Γεωργίου για την Βενιζέλου ! Ενώ θα μπορούσε κόντρα στον μονόδρομο… να πάνε από τον πεζόδρομο της Κεντρικής πλατείας!

…………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Κύριε Δήμαρχε

Πάρα πολλές φορές αναφέρεστε στο ενδιαφέρον σας για τους κατοίκους του Δροσερού και τα προβλήματά τους.

Παρόλα αυτά όμως σήμερα, 3 χρόνια μετά βλέπουμε ότι οι συνθήκες διαβίωσης να  εξακολουθούν να είναι άθλιες και το Δροσερό σε πλήρη εγκατάλειψη».

(Από την ερώτηση του Σάββα Μελισσόπουλο στον Δήμαρχο Τσέπελη)

-Μην αγχώνεσαι… Ο Χασάν Ογλού Φερτούν νάναι καλά και τα 30ευρα στις δημοτικές εκλογές του 2023!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Με τόσα που συμβαίνουν κάθε μέρα και φέρνουν τα πανω κάτω… λέτε στο τέλος η παράταξη Τσέπελη να κατέβει με υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης τον… Φανουράκη;

Και υποψήφια δημοτική σύμβουλο μαζί του, την Χαριτωνίδου; Λέτε;

……

*Κι επειδή χθες βγήκε το επίσημο δελτίο της αστυνομίας που σίγουρα δεν είναι δυνατόν να ομιλεί περί  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ οργάνωσης ενώ συλλαμβάνει απλούς…. χρήστες ναρκωτικών!!!

Δυο τινά πρέπει να συμβαίνουν!!!

Ή οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στη Ξάνθη δεν γνώριζαν τι άκουγαν στα… 24 κινητά των υπόπτων που συνελήφθησαν και οι… ζυγαριές που βρήκαν –και επίσης κατέσχεσαν- θα προορίζονταν να μιλάνε για τα κιλά του!!!

Ή κάποιοι επίτηδες βγήκαν χθες στην πιάτσα και διέδιδαν διάφορες αηδίες!

……

*Φυσικά διευκρινίζω ότι οι δικηγόροι γενικά μπορούν να λένε ότι θέλουν για το υποστηρίζουν οι πελάτες τους, αλλά στη προκειμένη περίπτωση μιλάμε και για πρωτοκλασάτα πολιτικά στελέχη με…πλάτες!!!

Και γι’ αυτό και σήμερα θα ζητήσομε να ανοίξουν τα τηλέφωνα του Δήμαρχου Τσέπελη αλλά και του αστυνομικού διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη, προκειμένου να ΛΑΜΨΕΙ φυσικά κα η αλήθεια! Και να δούμε ποιο ήταν το Νο 1 της οργάνωσης που πάει να τα πάρει όλα στη πλάτη του, το Νο 2 και το....Νο 3!

-Και να μην ακούω πολίτες να λένε αηδίες ότι «με τις…πλάτες και τους μπαρμπάδες που έχουνε, πάλι καθαρή θα την βγάλουνε…»!

Καθότι μαθαίνω ότι συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο επιχείρησε να επιχείρησε να επικοινωνήσει και με ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ στελέχη!!!

……

*Φυσικά υπενθυμίζω ότι κατασχέθηκαν μεταξύ των άλλων από τους αστυνομικούς:

-2 περίστροφα

-29 φυσίγγια κρότου

-1 μαχαίρι συνολικού μήκους 20 εκατοστών

-1 μεταλλική σιδηρογροθιά

-1 πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ

-6 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας

-4 μεταλλικούς τρίφτες

-το χρηματικό ποσό των 4.810 ευρώ

-5 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

-5 ηλεκτρονικές συσκευές

-24 κινητά τηλέφωνα

-2 κουκούλες (full face)

….


*Κουκούλες full face και 24 κινητά τηλέφωνα!!! Καλά από δυο κινητά είχαν όλοι τους;;; Και τις κουκούλες τι τις... ήθελαν; Για να μην κολλήσουν κορονοϊο;

……

*Συνεχίζει το… γάβγισμα ο Ερντογάν;! Συγκεκριμένα μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στη Μαδρίτη στο τέλος της συνόδου του ΝΑΤΟ, ο Τούρκος πρόεδρος επιτέθηκε στην Ελλάδα, λέγοντας πως «έχει παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο 147 φορές» και για αυτόν τον λόγο «θα πρέπει να λογοδοτήσει».

Και παράλληλα Τούρκος ηγέτης κατηγόρησε την Ελλάδα πως «στρατιωτικοποιεί νησιά κατά παραβίαση των Συνθηκών».

Και διαμαρτυρήθηκε και για τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα που, κατά την άποψή του, δεν βρίσκονται εκεί λόγω Ρωσίας αλλά για …άλλους λόγους!!

Τέλος ο Ερντογάν επιτέθηκε προσωπικά και στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγορώντας τον για εμπλοκή τρίτων προσώπων στα ελληνοτουρκικά.

-Γαβ… Γαβ… Γαβ!

 

Πέθανε ο πολιτικός επιστήμονας δημοσκόπος Ηλίας Νικολακόπουλος

Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο πολιτικός επιστήμονας και αναλυτής εκλογικών τάσεων και δημοσκοπήσεων Ηλίας Νικολακόπουλος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ομότιμος Καθηγητής Εκλογικής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών πέθανε αιφνιδίως από ανακοπή καρδιάς την ώρα που κολυμπούσε στη Σύρο.

Ο Ηλίας Νικολακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Λωζάννη. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη θεωρία των Πιθανότητων στο Πανεπιστήμιο του Παρισίου 6 και το 1984 αναγορεύθηκε διδάκτωρ του τμήματος νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 1986 εξελέγη λέκτορας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2003 τακτικός καθηγητής.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »