*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουλίου

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με Τσαχουρίδη στο γήπεδο του ΑΟΞ! Στο Ερατεινό η Μάνια! Στην Κω ο Μάκης Αρίφογλου

01 Ιουλίου


*Ημέρα αποφοίτησης την Τετάρτη 29 Ιουνίου στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ξάνθης και ο καθηγητής Τάκης Αλεξούδας μαζί με τους συναδέλφους του ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι σε όλους τους μαθητές τους και βγήκανε μια αναμνηστική φωτογραφία στην είσοδο του σχολείου τους! Με μπλέ σκούρο πουκάμισο ο Τάκης Αλεξούδας.

……

*Μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης ο Τάκης Αλεξούδας και οι μαθητές του από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας διοργάνωσαν αποχαιρετιστήριο πάρτι αποφοίτησης στην Ταβέρνα «Ελιά» στην Ξάνθη όπου διασκέδασαν!

……

*Η μεγάλη είδηση!!!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, ταξιδεύει σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο με μία μεγάλη μουσική παραγωγή, εξαιρετικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών, το «Eleftheros Tour», με την υποστήριξη του Johnnie Walker.

Την Τρίτη 12 Ιουλίου έρχεται για μια μεγάλη συναυλία στο γήπεδο του ΑΟΞ στην Ξάνθη, μαζί με τον δημοφιλή πόντιο τραγουδιστή Ματθαίο Τσαχουρίδη αλλά και το νεανικό συγκρότημα Kings!

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός γεμίζει το φετινό καλοκαίρι με nο1 επιτυχίες, εξαιρετικές ερμηνείες, εντυπωσιακά σκηνικά, μεγάλες εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις.

Κάθε του τραγούδι κατακτά τις καρδιές του κόσμου και την κορυφή στα digital charts, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube…

Κάθε του live εμφάνιση κάνει τον κόσμο μία παρέα, με στιγμές γεμάτες μουσική και συναίσθημα...

Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr & στα καταστήματα Wind & Public!

Διοργάνωση: Panik Live

……

*Επίσης, το Σάββατο 23 Ιουλίου, η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου θα τραγουδήσει στη γιορτή καρπουζιού στο Ερατεινό Καβάλας, προσκεκλημένη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερατεινού, μαζί με τον μαέστρο της Δημήτρη Μαραντά αλλά και τον μπουζουξή της Ανέστη Χατζημεστή που επιστρέφει δυναμικά στο σχήμα!

-Μαζί της και οι Σάκης Ντίνας στο τραγούδι, Γιώργος Καραλής στο κλαρίνο και Μιχάλης Μαυρόπουλος στο ποντιακό τραγούδι και τη λύρα!

-Η είσοδος κοστίζει 15 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού και ποτό.

-Τηλέφωνο κρατήσεων: 6949425577.

……

*Συνεχίζω με μια εκδήλωση που διοργανώνεται στο My Club στην Ξάνθη, εντελώς διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει!!!

-Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Ν. Ξάνθης διοργανώνει την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο My club το Β' Σεμινάριο furuno – ΤΕΧΝΟΒΥΘΟΜΕΤΡΙΚΗ, με τον δάσκαλο Δ. Σπυρου.

-«Εμείς προσπαθούμε για την ενημέρωση σας στην νέα τεχνολογία, εσείς απλώς μας τιμάται με την παρουσία σας. Απ' όλη την Αν.Μακεδ.& Θράκη

Ραντεβού 13/7/2022.

Πληροφορίες: Κιν  6981887013», αναφέρει στην πρόσκλησή του το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΏΝ ΑΛΙΈΩΝ ΞΑΝΘΗΣ.

……

*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με τον δημοφιλή Ξανθιώτη τουμπερλεκίστα Μάκη Αρίφογλου ο οποίος χθες το πρωί αναχώρησε αεροπορικώς για την Κω, όπου θα συμμετέχει με την ορχήστρα του τραγουδιστή Θοδωρή Φέρρη στην καλοκαιρινή περιοδεία του!

-Μάκη σε περιμένουμε και στο My club στην Ξάνθη, όπως μας υποσχέθηκες!!!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »