*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουνίου

Σάλος στην Ξάνθη με το κύκλωμα ναρκωτικών! Ο Μέτιος αντί να κλείνει μέτωπα …. ανοίγει νέα στη Ξάνθη;!

29 Ιουνίου


*Δεν θα μπορούσε χθες να μην είναι πρώτο θέμα συζήτησης στην Τοπική κοινωνία, η σύλληψη πρωτοκλασάτου στελέχους της παράταξης Τσέπελη και μάλιστα ύστερα από μυστική ευρεία παρακολούθηση πολλών υπόπτων και όχι μόνο για 2 και 3 άτομα, διότι ομιλούμε περί… «κυκλώματος» ναρκωτικών!

Και ήρθαν αστυνομικοί και από την Θεσσαλονίκη, όπου δεν είχε «πρόσβαση» η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης. Ενώ την υπόθεση χειρίστηκε και πήρε επάνω του ο Εισαγγελέας Ξάνθης Ξενοφών Κίτσας και γι΄' αυτό φυσικά και υλοποιήθηκε με τέτοια επιτυχία καθώς πάνω από 25 άτομα μέχρι αργά χθες το απόγευμα είχε "επισκεφθεί" την Ασφάλεια.

……

*Έχω σημαντικές πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα και από αξιόπιστες πηγές μάλιστα και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η μυστικότητα με την οποία έδρασαν οι αστυνομικοί που μάλλον ήταν εδώ και μήνες στα ...  ίχνη του κυκλώματος!!! Καθώς κάποια μέλη του, ήταν ιδιαίτερα προκλητικοί και έκαναν και επίδειξη μάλιστα της πολύ "άνετης" ζωής που ζούσανε..!

Φαίνεται ωστόσο παράλληλα ότι το συγκεκριμένο κύκλωμα, είναι η αρχή του «παγόβουνου», αφού δεν μιλάμε για ένα δύο ονόματα αλλά για πολλά περισσότερα και οι έρευνες μάλιστα επεκτάθηκαν και στα τουλάχιστον 3-4 σπίτια υπόπτων όπου από απο το πρωϊ τηςΤρίτης ξεκίνησαν οι έρευνες!!!

…….

*Και βέβαια το παραπάνω περιστατικό εκτός των άλλων, αποδεικνύει επί πλέον και το πώς τελικά κάποιοι "εργάζονται" «ελάχιστα», αλλά ζουν πλουσιοπάροχα με μια… άνεση που εκπλήσσει!

Ενώ "διαφήμιζαν" δημόσια οτι ασκούν ΕΞΟΥΣΙΑ στην πόλη κι έχουν σοβαρές προσβάσεις όχι μόνο στο Δήμο του Τσέπελη, αλλά και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης!!!

……

*Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο στην περιοχή της Χρύσας γιατί γνώριζαν εκ των προτέρων που θα «χτυπήσουν»…αφού από το πρωί ξεκίνησαν έφοδοι σε διάφορα σπίτια!

Στο μπλόκο μάλιστα που έγινε οι αστυνομικοί  πήραν τα κλειδιά της μηχανής του υπόπτου που αρχικά επιχείρηση να κάνει "επίδειξη" πολιτικής δύναμης και μάλιστα ενώπιον κόσμου διότι ήταν πρωϊνές ώρες μετά… συνέλαβαν τον ύποπτο και άρχισαν τις εφόδους σε σπίτια, καθώς δεν μιλάμε για σύλληψη ενός ατόμου αλλά για κύκλωμα με κασέτες, συνομιλίες για το πως θα "διοχετευτεί" το επάγγελμα κλπ

Κι έπονται και νεότερα! Καθώς το δημαρχείο  Ξάνθης ήταν άνω κάτω κι όπως είπα…

Περιμένω οι Εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να «ανοίξουν» και το κινητό του Δήμαρχου Τσέπελη για να δούμε και ποιους «υψηλά ιστάμενους» έπαιρνε εν Ξάνθη αλλά και στην Αθήνα! Αυτά προς το παρόν…

……

*Αλλάζω θέμα. Δεν ξέρω πόσο καλό θα κάνει στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, -εμένα προσωπικά μου είναι συμπαθής και  το γνωρίζει φαίνεται ωστόσο ότι δεν συμπαθεί ο ίδιος τον εαυτό του.....-  να «διορίσει» ως Αντιπρόεδρο στο Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ τον πρώην Υπουργό του  ΓΑΠ Σωκράτη Ξυνίδη, προφανώς γιατί θα τον «έπεισε» ο ειδικός του σύμβουλος Αντώνης Πασχάλης ότι με τον τρόπο αυτό, θα …ΕΝΙΣΧΘΥΘΕΙ πολιτικά στις επόμενες εκλογές στο Νομό Ξάνθης!!!

-Μάλλον κατάφερε ωστόσο το εντελώς...αντίθετο αποτέλεσμα!!! 

Άλλωστε ο καθείς είναι και ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ των πράξεών του (!), όπως είπε ο Αλέξανδρος Κοντός όταν το πληροφορήθηκε!  Αν και για να είμαι ειλικρινής, βράζει σύσσωμο κατά του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου για πρώτη φορά τόσο σύσσωμη η Ν.Δ. με το....ΠΑΣΟΚ εναντίον του!

…..

*Μολονότι λοιπόν με τους αδελφούς Ξυνιδη εδώ και χρόνια είμαι υποκειμεννικός –κοινό μυστικό είναι ότι αποτελώ κόκκινο πανί για τους δαίμονές τους!

Θεωρώ ότι ο Μέτιος το μόνο που κατάφερε τελικά με την συγκεκριμένη επιλογή του ήταν…

Αντί να κλείσει μέτωπα….να ανοίξει καινούργια, τόσο με τη Νέα Δημοκρατία και το νέο ΠΑΣΟΚ Ξάνθης!!!

Όσο και τους απλούς πολίτες! 

Βέβαια το να θέλει να "αυτοκτονήσει" πολιτικά, αποτελεί αποκλειστικά δική του επιλογή και το πιο πιθανό η ρήξη του με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Ροδόπη να συνεχιστεί πλέον και στη Ξάνθη με το την πλήρη ρήξη Μέτιου-Αλέξανδρου Κοντού!!! 

….

*Αλλά κι από τον άλλη, Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και Υπουργός του Γιώργου Παπανδρέου Σωκράτης Ξυνίδης που ήδη έχει αρκετές  θέσεις, να γίνεσαι….αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής του Μέτιου;;!!!

Όταν έχεις γράψει τέτοια ιστορία στο ΠΑΟΚ Ξάνθης και όχι μόνο κι από την άλλη έχεις να αντιμετωπίσεις την δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη αντίδραση τόσο των δικηγόρων όσο και πολλών πολιτών ότι οι Κυβερνήσεις πέφτουνε…!

Αλλά οι Ξυνιδαίοι μένουν πάντα στα πράγματα σε ότι αφορά την Μητρόπολη, τον Χαλιορή, τα Πλαστικά Θράκης και  την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης…;!

Ε, προφανώς δεν τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο….οπότε καλή επιτυχία στον Σωκράτη για τον νέο πολιτικό ρόλο του!! Και γιατί όχι; Και υποψήφιο....Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Μέτιου!

(σ.σ. Βέβαια όταν ανακαλύψει ο νέος Πρόεδρος της Αναπτυξιακής και αντιπεριφερειάρχης Καβάλας γιατρός Βασίλης Γαλάνης ότι ο Σωκράτης είναι τύπος που δεν "σηκώνει" μύγα στο σπαθί του… κι αν κάτι δεν του αρέσει όχι μόνο θα του τα πει αλλά δεν θα κοιμάται τα βράδια… θα είναι αργά!! Γιατί ο Σωκράτης σίγουρα δεν είναι ....Κώστας Αντωνιάδης .... της Καβάλας εννοώ).

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »